Opublikowano 4 sierpnia 20159 l Jakosc chyba lepsza niz na youtube. http://www.gamersyde.com/hqstream_quantum_break_gc_press_conference_gameplay-35234_en.html Edytowane 4 sierpnia 20159 l przez hav3n
Opublikowano 5 sierpnia 20159 l Imponujący pokaz. Już wiem kiedy kupię Xbonera Zdecydowanie lepsza prezentacja niż ostatnio, ciekawe czy dotrzymają daty premiery. Wiosna to gorący okres. Coś czuję, że po QB nastanie moda na gry z manipulacją czasem - jak bullet time po MP.
Opublikowano 5 sierpnia 20159 l Jaram się niemiłosiernie. Uwielbiam gry Remedy, a tu dodatkowo interesująca mnie tematyka. Świetny pokaz. Krótki fragment w lepszej jakości: http://news.xbox.com/media/assets/gamescom-2015-press-kit/xbox-one-games/quantum-break/quantum-break-gamescom-b-roll?sc_device=lightbox
Opublikowano 5 sierpnia 20159 l podczas oglądania 2 raz tego pokazu miałem jeszcze większy mindfuck (te detale, fizyka i akcja w hali) - przypomniał mi sie jeden fakt, za efekty specjalne w tej grze odpowiada gość który za Grawitacje otrzymał Oskara, więc
Opublikowano 5 sierpnia 20159 l http://gematsu.com/2015/08/quantum-break-launches-april-16 W linku obsada i sporo screen'ow. Co tu duzo mowic, Remedy
Opublikowano 5 sierpnia 20159 l Autor Sądziłem że trochę wcześniej wyjdzie, trzeba czekać ;p prezentacja na GC super a motyw w magazynie zaorał tylko nie podoba mi się zmiana głównego bohatera, wolałem poprzedniego Chucka.
Opublikowano 5 sierpnia 20159 l Dzięki bogu, że w kwietniu. W marcu będę siedział pod tonami ustaw Świetne są te wszystkie efekty zaginania czasoprzestrzeni. Liczę na jakieś dobre twisty fabularne, np. że Jack Joice jest swoim własnym ojcem itp.
Opublikowano 5 sierpnia 20159 l Jaka ta gra jest kapitalna Pomysł na rozgrywkę to mistrzostwo świata, to zaginanie i regulacja czasu są wspaniałe, Remedy w formie. Dla mnie najlepszy ex na Xone na tę chwilę.
Opublikowano 5 sierpnia 20159 l Hype na tą grę po wczorajszym pokazie bardzo podskoczył. Remedy to klasa sama w sobie plus to, co pokazali tylko udowadnia, że są w formie i będziemy mieć święto gracza w dniu premiery. O co chodzi z serialem? On będzie dołączony do gry, czy puszczony jakoś przed premierą?
Opublikowano 5 sierpnia 20159 l Hype na tą grę po wczorajszym pokazie bardzo podskoczył. Remedy to klasa sama w sobie plus to, co pokazali tylko udowadnia, że są w formie i będziemy mieć święto gracza w dniu premiery. O co chodzi z serialem? On będzie dołączony do gry, czy puszczony jakoś przed premierą? Serial będzie chyba w samej grze
Opublikowano 5 sierpnia 20159 l tragiczny ta nowa facjata, stara po stokroc lepsza choc na razie to jedyny minus bo przymykam oko na poziom trudnosci agumentujac sobie, ze sprowadzenia gameplayu do freezowania czasu i zakradania sie za plecy to jedynie ulomnosc na potrzeby prezentacji i turbo mega easy mode
Opublikowano 5 sierpnia 20159 l tragiczny ta nowa facjata, stara po stokroc lepsza choc na razie to jedyny minus bo przymykam oko na poziom trudnosci agumentujac sobie, ze sprowadzenia gameplayu do freezowania czasu i zakradania sie za plecy to jedynie ulomnosc na potrzeby prezentacji i turbo mega easy modeJedyna gra w jaką żałuję, że nie zagram na PS4. Będzie ogień. Gębę faktycznie zyebauli, powinni zatrudnić McHale-a z community do tego. Teraz niech tylko nie spieprzą marketingu i mają system sellera.
Opublikowano 5 sierpnia 20159 l scalebound, quantum break, uncharted4, ratchet, horizon (choc tu sie boje, ze zagramy w 2017) - nareszcie obie konsole rusza z godnymi exami
Opublikowano 5 sierpnia 20159 l tragiczny ta nowa facjata, stara po stokroc lepsza choc na razie to jedyny minus bo przymykam oko na poziom trudnosci agumentujac sobie, ze sprowadzenia gameplayu do freezowania czasu i zakradania sie za plecy to jedynie ulomnosc na potrzeby prezentacji i turbo mega easy mode ale ta nowa facjata to facjata aktora który podkłada głos. Trudno żeby była inna. To trzeba by też bohatera zmienić
Opublikowano 5 sierpnia 20159 l Hype na tą grę po wczorajszym pokazie bardzo podskoczył. Remedy to klasa sama w sobie plus to, co pokazali tylko udowadnia, że są w formie i będziemy mieć święto gracza w dniu premiery. O co chodzi z serialem? On będzie dołączony do gry, czy puszczony jakoś przed premierą? Serial będzie chyba w samej grze Serial bedzie na plycie z gra. Sam Lake wczoraj potwierdzil rowniez, ze kazdy epizod bedzie mial 22 minuty. Jednak o liczbie epizodow jeszcze nie wiadomo.
Opublikowano 6 sierpnia 20159 l Dodatkowo w grze mamy miec wybory ktore beda mialy wplyw jak potoczy sie fabula I jaki odcinek serialu poleci Ogolnie rozgrywka chyba bedzie wygaldala cos jak gra -> wybor -> serial -> gra itd.
Opublikowano 6 sierpnia 20159 l Dodatkowo w grze mamy miec wybory ktore beda mialy wplyw jak potoczy sie fabula I jaki odcinek serialu poleci Ogolnie rozgrywka chyba bedzie wygaldala cos jak gra -> wybor -> serial -> gra itd. A wiadomo ile będzie tych odcinków?
Opublikowano 6 sierpnia 20159 l Ogolnie rozgrywka chyba bedzie wygaldala cos jak gra -> wybor -> serial -> gra itd. wybory raczej beda po serialu i wtedy gra sie dostosuje, tak to musieliby nagrywac co najmniej 2 rozne wersje kazdego odcinka, gre latwiej dostosowac pod wybor