Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 179,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ok, pogralem juz sporo i oto moje wstepne wrazenia.   Zaczne moze od od tego ze gra mi sie bardzo podoba (polowa osob przestaje czytac w tym momencie ). Nie wiem skad im sie wzial pomysl na wrzuceni

• Mnie interesuja konsole. Nie mowie, ze to zla gra, ale w tej chwili jest zawod jesli chodzi o oceny na konsole. Srednie nie klamia

Opublikowano

27 Stycznia

Opublikowano

Zmienilo sie cos z data premiery, czy nadal 30 stycznia ?

27 stycznia świat, 30 stycznia Europa. 

Ciekawe czy będzie można w polskiej wersji wybrać wersję językową tak żeby grać z napisami pl i audio eng.

Opublikowano

A ma być dubbing polski ? jeśli tak to by wyjaśniało synchronizacje ruchu ust u postaci w angielskiej wersji ;)

Opublikowano

Z tego co widziałem wersja na pc (więc podejrzewam, że na konsole również) ma pełną polonizację - łącznie z dubingiem.

Opublikowano

Obawiam się, wersja na konsole nie będzie dawała możliwości wyboru i będzie w całości (łącznie z audio) po polsku. 

Opublikowano

Obawiam się, wersja na konsole nie będzie dawała możliwości wyboru i będzie w całości (łącznie z audio) po polsku. 

Śmiem w taką sytuację wątpić , przynajmniej sklepik gram.pl daje mi do tego podstawy informując że wersja na PS4 będzie zawierała dwie wersje: angielską i polską.

Opublikowano

no kurde mamy blu ray i na ps4 i na xbox one to powinni zmieścić 2 wersje językowe:) Na pc steam zapewnia przeważnie zmiane języka. Po prostu ściąga się inną wersje :)

Strasznie na tą grę się napaliłem ale jednak poczekam do pierwszych recenzji. Pre ordera nie robię. Techland ma raz wzloty a raz mocne wtopy.

Opublikowano

W CDA wrzucili jakże popularne i chwalebne zarazem "pierwsi na świecie". Tyle, że z tytułu m.in. embargo, ocen żadnych i tak nie wystawili xD
Autor psioczy na polską wersję, wychwala samą grę, zachwyca się grafiką. Z jednej strony trochę szkoda poprzedniej generacji, z drugiej strony autorzy są ograniczani tylko mocą nowych maszyn i faktycznie DL można określić mianem gry z szatą na miarę nowej generacji.

Opublikowano

No grafika robi wrażenie, no i możliwości eksterminacji zombie :) fajny tytuł się szykuje.

Opublikowano

nosz k.... Ta poprawność polityczna mnie wkurza. 11 dni przed premierą przesuwają ? To przecież już gold do tłoczni pojechał .... No to jedyna DUŻA premiera stycznia poszła na marzec wtedy kiedy Bloodborn. Hehe powodzenia ....

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Biorąc pod uwagę cyrk z niedokonczonymi tytułami w ub. r., można dostrzec w tym plusy. Gorzej że BloodBorne sprzeda sie przez to nieco słabiej. W końcu od czasu przesunięcia Wiedzmina 3 nie miało żadnej konkurencji.

Opublikowano

Osz (pipi)a! Nasza cywilizacja na serio musi zdechnąć. Co za głąby w tym WB. Najlepsza premiera zimy.. wkurzyłem się!

Opublikowano

Ta gra mogła bardzo dobrze się sprzedać, zwłaszcza, że ciekawych premier w najblizszym czasie brak, sam z niecierpliwością na nią czekałem, przed marcem zapewne już na premierę nie wezme.

Opublikowano

Gra w wersji cyfrowej ukaże się bez zmian, 27 stycznia. ;)

Opublikowano

Plota zwykła poszła i tyle.

Opublikowano

Przez tem system poruszania może DL nie będzie tak drętwe i ślamazarne jak DI. No i mam nadzieję,że bronie nie będą się rozpadać po kilku zamachach,bo to ciągle szukanie głupich wioseł cholernie wybijało z rytmu.

Opublikowano

Mnie najbardziej w dead island wkurzało toże waliłeś kijem w zombiaka ze 30 razy zanim padł :) Nie chcę niezniszczalnych przeciwników. Dead ISland w pewnym momencie robił się z tego powodu mocno irytujący :)

Opublikowano

No ja powiedziałbym wręcz przeciwnie. W DI wystarczyły 2-3 strzały i zombiak padał, a w DL widzę, że zombiak potrzebuje czasem nawet 5-6 strzałów aby padł.

Opublikowano

Faktycznie, łom mogłby się nie rozsypywać po kilku pieprznięciach w spróchniałe ryło...

Karabiny mogły by mieć więcej pixeli...

90 procent misji mogło by nie polegać tylko na uwolnieniu jakichś tam odciętych od świata przez zgniłki turystów...

A i żeby nie trzeba było grzebać w milionach identycznych walizek...

Ot, pobożne życzenia fana DI...