Moldar 2 242 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 (edytowane) God of War ponoć na 25-35 godzin. Edytowane 9 Grudnia 2017 przez Moldar Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Jak na razie to porażka. Nawet głupiej zajawki ludziom nie pokazali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Póki co nuda. Nie podoba mi się, że klasyczną konfę zamienili na jakiś panel dyskusyjny. Z God of Wara nawet nowego gameplayu nie pokazali, tylko stary. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 No było mówione, że to normalna konferencja nie będzie, a bardziej panel dyskusyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Dużo słów, mało mięska, Nie ma we mnie fana takie podejście.Żałuję że wstawałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Co roku byl jakis duzy nowy tytul, ciekawe czy teraz tez cos pokaza na koniec w tamtym roku bylo to TLOU2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Kojima jaki rozmowny dzisiaj xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 MediEvil! Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Tak jak cala "konfa" lipa, tak zapowiedz "fully remastered" (pewnie jak Crash) Medievil mnie zgniotła. Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 856 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Boże ale to bylo słabe. Najgorsza konfa (panel) jaki w życiu widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Takie trochę wzajemne lizanie się po jajkach, więc nawet jako talk show wypadli gdzieś w okolicach telewizji śniadaniowej. Dobrze, że chociaż te indyki pokazali, (ZNOWU) pokazali jak gra się w ten sam fragment Detroit (taka IMO zbyt podpowiadająca ta mechanika śledztwa) i rzucili teaser MediEvila, ale generalnie chyba każdy natchniony poprzednimi konferncjami Sony spodziewał się kolejnego bombardowania. No a tu tak trochę kącik wzajemnej adoracji, parę gierek, jedna niespodzianka i idźcie se pograć na standach. Aha MHW będzie epicki, Dreams wygląda intrygująco (jako game maker), a Soul Calibur z mechaniki wygląda jak Soul Calibur, w sensie nawet żadnego nowego ciosu (poza czymś w rodzaju criticali) względem SC V nie widziałem i nie wiem czy to dobrze, czy źle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Sony nic nie musi pokazywać więcej. Ps4 sprzedaje się jak poj... I efektu kuli śnieżnej nic już nie zatrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Slabiutko, dobrze że nie oglądałem. Cieszy ponowny powrót Sir Daniela, ale to za mało. Sony ewidentnie zachlysnelo się własnym sukcesem i przestaje się starać. Kula śnieżna? Może i tak, ale jak spoczna na laurach, to raz dwa zmiecie ich lawina zwana Nintendo Switch. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Jako gracz czuję się zawiedziony. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Dobrze, że wyłączyłem budzik i poszedłem dalej spać. Żenada. Jedynie powrót Sir Daniela cieszy, ale muszą go dopieścić tak jak crasha, bo jak podbiją tylko rozdziałke to (pipi)ać ich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Posłodzili sobie niezle tam na scenie szkoda tylko ze nam i to na koniec tylko kostke cukru rzucili. Tak sie nie robi for the players. Jeszcze tylko zabrakło zbiorowego obciągania gruchy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 (edytowane) Edytowane 15 Marca 2018 przez asax Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Mi też. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Czego się spodziewaliście, skoro Sony od PGW co chwilę powtarzało, że tym razem PSX będzie zupełnie inne i nie należy się spodziewać żadnych zapowiedzi? Znamy dosłownie każdą grę robioną przez studia first party, studia wew. zaczynają powoli też pracę nad tytułami na nową generację. Sony "zachłysnęło" się własnym sukcesem? Niby w jaki sposób, skoro roadmapy robi się na kilka lat do przodu? Decyzje podjęte dzisiaj, będą widoczne za 3-5 lat i wtedy takie rzeczy można ew. zarzucać. Naprawdę lepiej było się przespać. Dziwne oczekiwania graczy i potem "rozczarowanie" - to już standard i tyczy się chyba każdego z tria MS-Sony-Nintendo xDDDD 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 6 minut temu, Hendrix napisał: Czego się spodziewaliście, skoro Sony od PGW co chwilę powtarzało, że tym razem PSX będzie zupełnie inne i nie należy się spodziewać żadnych zapowiedzi? Znamy dosłownie każdą grę robioną przez studia first party no nie wiem, może jakiejkolwiek daty premiery którejkolwiek z zapowiedzianych gier? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 (edytowane) Skoro uznali, że nie są gotowi, to nie pokazali, ten trend będzie się powiększał, wydawcy będą ogłaszać daty co raz bliżej premiery. Niemniej wszystkie gry, który były potwierdzone na 2018, nadal są potwierdzone na 2018, po Detroit, Spidermanie, GoW, Dreams i SotC:Re, Days Gone dołączyło do tytułów oficjalnie przeznaczonych na 2018 (wywiad z Yoshidą). Trend związany z niepodawaniem dat ściśle wiąże się z tym jak wygląda developing gier w tej generacji (i tym bardziej w przyszłej) i jakie "poruszenie" niektórych osób wywołują opóźnienia. Chciałbym zauważyć, że w zasadzie każdy wydawca wziął sobie to do serca. Ubi* ostatnio opóźniło nawet niezapowiedzianą grę Btw. GoW tak czy tak wyjdzie w pierwszym kwartale, marketing do gry się zaczął w zasadzie, potwierdzą, kiedy będą 100% pewni daty, oczywiście sama data jest wew. znana pewnie od jakiegoś czasu. Edit: * - i to o rok :V Edytowane 9 Grudnia 2017 przez Hendrix Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Nie są gotowi na daty ale trailery puszczają co rok już nie wspomnę że gracze siedzieli z Chuyem w łapie czekając na e k a k l u z y w n e g o DMC5 xd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Trailery to marketing gry, są ważnym elementem promocyjnym. Data wysłania gold master disca to osobna sprawa i finalizacja prac nad grą, zależna od wielu czynników, wew. terminów zakładanych z wyprzedzeniem, porozumień z działem reklamowym, firmami dystrybucyjnymi, sieciami sklepów i całej masy innych rzeczy. W tej generacji w okół przekładanych premier narósł zły PR (absolutnie niepotrzebnie), więc łatwo zrozumieć dlaczego dosłownie każdy wydawca stara się omijać podawania dokładnych dat. Najchętniej NIKT by niczego nie przekładał, bo to kosztuje, nie tylko złą reklamą. A jeśli ktoś wierzył, że Capcom pokaże DMCV na PSX (mimo, że "przeciek" sugerował od początku E3), no to niespecjalnie śledził wiadomości. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Od miesiąca było wiadomo, że w tym roku psx będzie w odmiennej formie, nie będzie konferencji, tylko panele, a ci budziki nastawieli, konsolomaniaki siedzący 24/7 na forum XDDD.Jeszcze wam zdradzę, że dziś w nocy min. nowe informacje o grze Sucker Punch i TLoU2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 (edytowane) Ghost of Tsushima Troche fotek http://sknr.net/2017/12/09/playstation-experience-2017-live-conference-pictures/ edit: ale syf ten panel, waste of time! myslalem ze moze pokaza urywek gameplayu, a tu ponad godzine o jakichs (pipi)ach Edytowane 10 Grudnia 2017 przez Fanek Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi