20inchDT 3 361 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Uuuuuui Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 No to co, xCloud i Anakonda teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Głos się rozjechał? A nie, to u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 (edytowane) No nic nowego raczej się dowiemy, jeśli chodzi o nowe konsole. MS potwierdził Navi, Zen 2 i SSD, tak jak Sony. Przyszły rok, wtedy będzie więcej informacji :V Edytowane 9 Czerwca 2019 przez Hendrix Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Eh..holiday 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Czyli Sony wjedzie pewnie trochę wcześniej, żeby zgarnąć więcej tortu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Arm9_Team 22 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Tak wygląda next gen? Bieda. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 To Halo jakoś mało next genowe... Liczyłem że mi japa opadnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Ale bieda ta jesień będzie nędzna żadnych hitow oprócz girsow Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Teraz studio ekspertów XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Pamiętajcie, że Halo jest cross genowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Nędza oprócz dragon balla i cyberpunka i dying light które wyjdą za rok to bieda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 2 minuty temu, Hendrix napisał: Pamiętajcie, że Halo jest cross genowe. Aha to ładny strzał w łeb skoro mówili o scarlet, a pokazali grę z gorsza grafa od obecnie zapowiedzianych exow Sony 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Słabo, z drugiej strony można było się tego spodziewać po tym, że jest końcówka generacji. Inna sprawa, że oglądanie 10 raz tego CGI zamiast normalnego gameplayu nawet w przypadku gry, która ma premierę za 3 miesiące, całkowicie zniechęca do śledzenia tych konferencji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 1 minutę temu, Starh napisał: Aha to ładny strzał w łeb skoro mówili o scarlet, a pokazali grę z gorsza grafa od obecnie zapowiedzianych exow Sony No z MS tak będzie: będą wydawać na 3 platformach: PC/XB1/Nowy Xbox. To kosztuje i targetuje się różny przedział wydajności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Jestem ciekaw czy sony szykuje coś na gejpasa, przecież to jest tak op że muszą mieć na to jakąś odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Playstation Now połączą z Plusem. Będzie można wszystko pobierać, nawet stare crapy. Nie widzę innej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Nie dziwota, że Dave zrezygnował z Xa, jak Microsoft będzie teraz kazał sobie płacić za gierki jak za paczkę fajek. Trzeba przyznać, że idą w tą usługę tak mocno, że jak SONY nie znajdzie alternatywy to nie wiem czy wizja kupowania konsoli na której trzeba wydać 250 zeta za gierkę może się ludziom spodobać mniej więcej tak jak pomysły M$ na początku tej generacji. Biedny Jajczes Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Nigdy tych konferencji nie ogladałem, a teraz miały być atomówki to mówie ch.uj tam, najwyżej się do roboty nie wyśpię. No i xbox ty żałosny śmieciu nigdy więcej tfu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 2 minuty temu, Patricko napisał: Playstation Now połączą z Plusem. Będzie można wszystko pobierać, nawet stare crapy. Nie widzę innej opcji. no tak tylko gp dostajesz mnóstwo premierowych gier w cenie białego monsterka wątpie że chinole z sony pójdą na coś takiego w przypadku ich exów Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Nie muszą, jak zaraz xbox te wszystkie passy zbierze do kupy i zrobią jako suriming za 10 dolców za miesiąc, to nikt nie bedzie się z tym bił. Zapłacisz jak za netflixa dyche za miecha by pograć w multiplayery i kupisz ps i switcha dla unikatowych doznań. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Piszę to tylko i wyłącznie jako moje zdanie, ale nie czuję jakiejś wielkiej potrzeby konkurencji XGP na PS5. Na bank coś zrobią, ale na początku będzie bieda pewnie także nawet się nie napalam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 (edytowane) Muszę powiedzieć, ostatecznie czuję, że MS absolutnie nie wykorzystał szansy spowodowanej nieobecnością Sony. Nie prezentuje się swoich dwóch największych IP w ten sposób... Z drugiej strony, mnóstwo interesujących mniejszych gierek (które pewnie ogram) i gamepass. Usługi, tutaj MS czuje się najlepiej. No nic, ostatecznie oceniam podobnie do zeszłego roku. Jeśli ta konferencja miała mnie zainteresować grami MS, to tego nie zrobiła. Ale potwierdziła, że Gamepass to dobra inwestycja, szczególnie na PC. Edytowane 9 Czerwca 2019 przez Hendrix Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 (edytowane) Konfa imo gorsza niż rok temu. Czuje że rok temu zobaczyłem więcej mięsa z Gearsow czy nowego Halo nic w tym. To samo cyberpunk - rok temu gameplay, teraz render. DL2 to samo. Ori 2020. No nie mogę powiedzieć że sprostali moim oczekiwaniom. Edytowane 9 Czerwca 2019 przez hav7n 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Oprócz ORI 2 nic ciekawego, no i mam nadzieję, że ten renderek Cyberpunk to nie jest czasem spoiler. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi