Opublikowano 7 czerwca 20247 cze 6 minut temu, Bzduras napisał(a): Masz, bomby jak cholera. Pierdolę, idę spać. Horizon na wszystko z pominięciem Xboxa to była bomba chyba.
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze 15 minut temu, pawelgr5 napisał(a): "...small developers we invited..." tak kurwa, za 250k od trailera xDDDDD gdzieś mi mignęło dziś info, że indie devi nie płacą nic, tylko wielcy wydawcy są goleni
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze Myślałem że Horizon to będzie typowe lego od TT na kolejnej licencji, a tymczasem to jakieś dziwne bieda lego
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze 11 minut temu, szurubur napisał(a): to wu kong nie wychodzi na xboxa? uuu szkoda Nie no, raczej wychodzi. Nie wiem czemu pominęli logo na trailerze, chyba, że się coś zmieniło po drodze.
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze Teraz, Szermac napisał(a): Nie no, raczej wychodzi. Nie wiem czemu pominęli logo na trailerze, chyba, że się coś zmieniło po drodze. Może jakieś większe show na Microsofcie, stara zagrywka.
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze Teraz, tjery napisał(a): Civ 7 ratuje to coś Liczę, że AW2 skończy ten kabaret xD (DLC)
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Może jakieś większe show na Microsofcie, stara zagrywka. Podobno opóźnione na Xboxa przez optymalizację X/S
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze Teraz, Szermac napisał(a): Podobno opóźnione na Xboxa przez optymalizację X/S
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Liczę, że AW2 skończy ten kabaret xD (DLC) Bez kitu, pierwszy lepszy indyk ze steama jest lepszy niż to gówno z tego "pokazu"
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze O tak, anri 2 to będzie piękna gierka edit Ja pierdole, animacje z pegazusa - w sensie ten "horror" Edytowane 7 czerwca 20247 cze przez tjery
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze czy ja właśnie odpalilem dobry stream? Co to za gowno? Penis z pistoletami?
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze Kogo jakies Power Rangers obchodza. Tworzysz taka gre, nie pojawiaj sie nawet na zadnej konfie/pokazie. Stracony tylko czas.
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze "it's amazing what is happening in this industry" - czy to jest jakaś autokrytyka xD
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze To może być ciekawe, o ile gameplay nie bedzie monotonny. Tematyka fajna.