Opublikowano 13 grudnia 20241 r Czy jeff pisal cos na X, ze to bedzie najwieksze show w histori gier czy cicho siedzial? Bo jak tweetowal to nie bedzie sie czym jarac a jak nie to jest nadzieja na jakies bomby. Teraz, Zwyrodnialec napisał(a): Po tych pierdach które puścili, nic dziwnego, że Geoff woli się ukryć. To jest pre-show. Normalnie glowna impreza zaczyna sie za 14 mi .
Opublikowano 13 grudnia 20241 r 8 minut temu, Gregorius napisał(a): Slay the Spire 2 chętnie przytulę jak wyjdzie To będzie taka kokaina że pewnie będę w to grał nawet w czasie premiery GTA VI. Edytowane 13 grudnia 20241 r przez Observer
Opublikowano 13 grudnia 20241 r Strong female protagonist zaliczone, fajnie że Ciri, ale żeby nie była zbytnią jędzą - mam nadzieję, że tam wciąż wiedzą jak pisać spoko postacie. ELDEN na Switcha? Bo jakoś biednie to wygląda.
Opublikowano 13 grudnia 20241 r Nooo impreza mocna. Najpierw Wiedźmin, teraz dodatek do Eldena, wchodzi 2025
Opublikowano 13 grudnia 20241 r Trzeba przyznać że bomby lecą na tej konfie człowiek się nie spodziewał. Ja już widzę setki godzin w tym co do tej pory pokazali, i to nie setki "można ograć" tylko takiej top rozgrywki
Opublikowano 13 grudnia 20241 r Btw. liczymy ile nagród dostanie Astro Bot. Póki co 1 na 1 Za Best Family Game
Opublikowano 13 grudnia 20241 r Nadal uważam, że brak nominacji SH2 w kategorii GOTY to nieśmieszny żart i szkoda, że Luke Roberts nie wygrał "Best Performance", ale Senua zasłużyła. Fajnie, że Wukonga docenili, bo już człowiek się martwił, że go całkiem scancellują. O kuźwa! Coś od Uedy!
Opublikowano 13 grudnia 20241 r Fallout 3 Part Two Dobre, bo sam tak nazywam New Vegas SPLIT FICTION - ależ to może być sztosiwo - już it takes two było zajebiste (bo A Way Out to meh), ale tutaj zapowiada się jeszcze lepiej (przynajmniej gameplayowo, bo story z poprzedniej gierki pewnie nie przebije).
Opublikowano 13 grudnia 20241 r Fajnie wygląda ten co op, ale nie będę grał irytującymi babami w średnim wieku.
Opublikowano 13 grudnia 20241 r Just now, Observer said: Fajnie wygląda ten co op, ale nie będę grał irytującymi babami w średnim wieku. Dla mnie meh