Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Fani Xboxa co włączyli konfe po nowe sztosy na Xboxa, a dostali zapowiedź Gearsów na PS5:
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Teraz, Paolo de Vesir napisał(a):Ja jebie SoT xD Dajcie już temu zdechnąć, pora na Everwild.Jak przynosi kasę, to po co ma zdychać?
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Dawać mi tu kurwa jakiegoś shadow dropa, a nie farmazony mi tu pierdolita.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Tak jak tego herszta bandy wyobrazam sobie asaxa ewangelizujacego o SoT.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Teraz, nero2082 napisał(a):1 dobra gra, 1 zła, i tak w kółkoCzyli 30 minut dobrych gier.Mało nowości od XGS, więc średnio.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. No i gamep;ay mi to juz obrzydził a miałem nadzieje na dobrą grę akcji
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Teraz, Pix napisał(a):O, xbox dostanie po 6 latach fajnala siódemkęPo 12 dostaliście Gearsy.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ale że FF XVI dzisiaj to akurat jakieś zaskoczenie jestEdit: Gra Double Fine akurat może być spoko Edytowane 12 godzin temu12 godz. przez funditto
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ehh ten niezniszczalny gdyby było coś w stylu prototype że zniszczalny otoczeniem..
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Całą sytuacją też pięknie pokazuje, że praktycznie wszyscy wycofali się z deali z Sony.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Teraz, Shen napisał(a):Granie w FF16 po premierze Ekspedycji 33Najgorszy zakup na premierę, do dzisiaj rozgrzebane lezy
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Xbox się nie sprzedaje i nikt nie kupuje na niego gier, a wszyscy robią na niego giery.CZARY