Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Targi: E3, GC, TGS

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 851,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

PR sony dzwon do phila, niech wymazuja to logo ps5.

Opublikowano

Najlepszy pokaz w odniesieniu do tych z ostatnich dni, ale i tak do rewelacji zabrakło. A CoD na koniec... No cóż, bez komentarza.

Opublikowano

Ja jebe dwa ostatnie lata takie dobre pokazy a dziś takie coś. No nie powiem żeby mi się to podobało jakoś bardzo. Coś tam dla mnie było ale z łatwoscią mogli rzucić lepsze trailery.

Opublikowano

Pojebało ich tam doszczętnie...gearsy i fable w ciemnej dupie na 2027 wylecą przy okazji nowego xboxa

Opublikowano

Po regularnym bombardowaniu sztosami przez całą generację zapowiadają bomby na drugą połowę roku, a Phil potwierdził na 2026, 25 lecie marki Fable, Forze Horizon 6 i E-Day.

No, ale nie jest to zapowiedź zapowiedzi Ghost of Yotei. kekw

Was to kurwa do dołu z wapnem.

Opublikowano

jednak stare porzekadło, że xbox to padło dalej prawdziwe. kurva pozapowiadali tych gier, tyle opcji, możliwości a pokazują to co pokazują. clockwork na który gdzieś tam liczyłem, no widać, że ma trafić do gamepassa

Opublikowano

Czyli FH6 to juz bardziej na nowa generacje o ile xbox bedzie jeszcze istnial. Masakra

Opublikowano
Teraz, schabek napisał(a):

Czyli FH6 to juz bardziej na nowa generacje o ile xbox bedzie jeszcze istnial. Masakra

Gearsy też wylecą na 99 procent na końcówkę przyszłego roku początek 27 i premierę xsx2

Opublikowano

No ten Cod na koniec to smiech na sali. Przez chwile myslalem nawet, ze Quantum Break 2 nadchodzi, a potem plaskacz w pysk.

Opublikowano
Teraz, kudlaty88 napisał(a):

Gearsy też wylecą na 99 procent na końcówkę przyszłego roku początek 27 i premierę xsx2

Spencer potwierdził że będzie wielka trojca + prawdopodobnie Halo na 2026, 25. lecie Xboxa.

Spodziewam się, że wraz z premierą nowego Xboxa.

Opublikowano

Fable to nie zdąży na tę generację, a on Forze w przyszłym roku obiecuje kekw

Opublikowano
1 minutę temu, SpacierShark123 napisał(a):

Było spoko ale człowiek ma aż łzy w oczach jak wraca do starych konferencji E3 gdzie człowiek nie mógł z podniecenia na natłok giereczek usiedzieć na taborecie a tutaj no spoko. Na pewno najlepsza jak do tej pory z całej serii konf

Nie wiem skad ta narracja ze poprzednie pokazy byly chujowe bo jak dla mnie Silent + Bond na SoP i RE9 + ILL + retro Yakuza wciagaja ten pokaz dupa

Opublikowano

Imo nawet wakacyjny pokaz Geoffa lepszy, no ale ciężko było przebić obiecanki z 2024 xD.

Teraz, schabek napisał(a):

Nie wiem skad ta narracja ze poprzednie pokazy byly chujowe bo jak dla mnie Silent + Bond na SoP i RE9 + ILL + retro Yakuza wciagaja ten pokaz dupa

Imo Geoff > Sony > MS w tym roku