Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Featured Replies

Opublikowano

CALL OF DUTY KILLEREM NA KONIEC XDDDDDDD

AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 817,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

PR sony dzwon do phila, niech wymazuja to logo ps5.

Opublikowano

Niezłe gówienka oprócz Meat Boya. Można wracać do grania na S2

Opublikowano

Najlepszy pokaz w odniesieniu do tych z ostatnich dni, ale i tak do rewelacji zabrakło. A CoD na koniec... No cóż, bez komentarza.

Opublikowano

Ja jebe dwa ostatnie lata takie dobre pokazy a dziś takie coś. No nie powiem żeby mi się to podobało jakoś bardzo. Coś tam dla mnie było ale z łatwoscią mogli rzucić lepsze trailery.

Opublikowano

Pojebało ich tam doszczętnie...gearsy i fable w ciemnej dupie na 2027 wylecą przy okazji nowego xboxa

Opublikowano

Po regularnym bombardowaniu sztosami przez całą generację zapowiadają bomby na drugą połowę roku, a Phil potwierdził na 2026, 25 lecie marki Fable, Forze Horizon 6 i E-Day.

No, ale nie jest to zapowiedź zapowiedzi Ghost of Yotei. kekw

Was to kurwa do dołu z wapnem.

Opublikowano

jednak stare porzekadło, że xbox to padło dalej prawdziwe. kurva pozapowiadali tych gier, tyle opcji, możliwości a pokazują to co pokazują. clockwork na który gdzieś tam liczyłem, no widać, że ma trafić do gamepassa

Opublikowano

Czyli FH6 to juz bardziej na nowa generacje o ile xbox bedzie jeszcze istnial. Masakra

Opublikowano

Było spoko ale człowiek ma aż łzy w oczach jak wraca do starych konferencji E3 gdzie człowiek nie mógł z podniecenia na natłok giereczek usiedzieć na taborecie a tutaj no spoko. Na pewno najlepsza jak do tej pory z całej serii konf

Opublikowano
Teraz, schabek napisał(a):

Czyli FH6 to juz bardziej na nowa generacje o ile xbox bedzie jeszcze istnial. Masakra

Gearsy też wylecą na 99 procent na końcówkę przyszłego roku początek 27 i premierę xsx2

Opublikowano

No ten Cod na koniec to smiech na sali. Przez chwile myslalem nawet, ze Quantum Break 2 nadchodzi, a potem plaskacz w pysk.

Opublikowano
Teraz, kudlaty88 napisał(a):

Gearsy też wylecą na 99 procent na końcówkę przyszłego roku początek 27 i premierę xsx2

Spencer potwierdził że będzie wielka trojca + prawdopodobnie Halo na 2026, 25. lecie Xboxa.

Spodziewam się, że wraz z premierą nowego Xboxa.

Opublikowano

Fable to nie zdąży na tę generację, a on Forze w przyszłym roku obiecuje kekw

Opublikowano
1 minutę temu, SpacierShark123 napisał(a):

Było spoko ale człowiek ma aż łzy w oczach jak wraca do starych konferencji E3 gdzie człowiek nie mógł z podniecenia na natłok giereczek usiedzieć na taborecie a tutaj no spoko. Na pewno najlepsza jak do tej pory z całej serii konf

Nie wiem skad ta narracja ze poprzednie pokazy byly chujowe bo jak dla mnie Silent + Bond na SoP i RE9 + ILL + retro Yakuza wciagaja ten pokaz dupa

Opublikowano

Imo nawet wakacyjny pokaz Geoffa lepszy, no ale ciężko było przebić obiecanki z 2024 xD.

Teraz, schabek napisał(a):

Nie wiem skad ta narracja ze poprzednie pokazy byly chujowe bo jak dla mnie Silent + Bond na SoP i RE9 + ILL + retro Yakuza wciagaja ten pokaz dupa

Imo Geoff > Sony > MS w tym roku