Opublikowano poniedziałek o 10:483 dni Na każdym pokazie coś się znalazło fajnego, no ale to trzeba lubić grać w gry.
Opublikowano poniedziałek o 10:573 dni Jak dla mnie wszystkie trzy streamy prezentowały podobny raczej średni poziom, na żadnym nie widziałem niczego co wybiłoby mnie z kapci, ale też na każdym znalazło się kilka fajnych tytułów, przede wszystkim multiplaformowych.Jakbym miał jednak wskazać najgorszą to chyba jednak wybrałbym konfę Xboxa, głównie dlatego że po zeszłorocznym pokazie miałem duże oczekiwania, a ostatecznie nie było nawet Gearsów czy Fable które przecież mają wyjść w przyszłym roku.
Opublikowano poniedziałek o 10:593 dni 9 minut temu, messer88 napisał(a):Na każdym pokazie coś się znalazło fajnego, no ale to trzeba lubić grać w gry.Tak, gier było dużo, ale ze świecą szukać gorsza konferencję 1st party niż ta Sony.
Opublikowano wtorek o 06:332 dni 12 czerwca będzie Konami Press Start - ich pokazu to się nie spodziewałem
Opublikowano wtorek o 06:412 dni 19 godzin temu, messer88 napisał(a):Na każdym pokazie coś się znalazło fajnego, no ale to trzeba lubić grać w gry.Dokładnie, poziom każdego był podobny - trochę rzeczy fajnych, trochę śmieci. Mam wrażenie, że po prostu zabrakło jakiegoś ultrapierdolnięcia atomówką (oprócz Residenta naturalnie ) i stąd teraz biorą się spory, który nieco-powyżej-średniej pokaz był trochę bardziej powyżej średniej, oczywiście podlane wszystko SYMPATIĄ DO MARKI Gdybym miał oceniać to Xbox=Sony>Geoff i Wesoła Banda Huya.
Opublikowano wtorek o 06:552 dni niestety Tides of Annihilation nigdzie nie było :( a gier sporo fajnych zresztą ten rok to kolejny gdzie nas bombardują ciekawymi tytułami praktycznie co miesiąc 1-2 że nie wiadomo skąd brać czas na to wszystko.
Opublikowano wtorek o 07:162 dni Pokazy były średnie, czasy gdy się oglądało wszystkie ze szczęką na podłodze się skończyły teraz został tylko smutek.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Chyba najlepsze jest teraz to, że zamiast oglądać kompletne streamy można po wszystkim się na szybko przeklikać przez interesujące nas informacje. Jednak w moim przekonanie Xbox wyszedł ciut lepiej niż PS, ale to chyba przez pryzmat posiadania i używania od czasu do czasu xklocka.Bardziej mnie zastanawia letnie Gamescom, bo w tym roku wybieram się pierwszy raz z rodzinką na 1 dzień.