Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Targi: E3, GC, TGS

Featured Replies

Opublikowano

Same chińskie gówna i kolorowe strzelanki Gaasy, The Outer Worlds 2 też wygląda jak kolorowe gówno dla młodzieży. Masakra jaki upadek gamingu, branża zdycha na naszych oczach.

• Odpowiedzi 13,7 tys.
  • Wyświetleń 860,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
1 minute ago, Paolo de Vesir said:

Czy ja wiem? Na forum piszą, że gier jest więcej niż kiedykolwiek więc każdy coś dla siebie znajdzie.

Gier jest dużo ale wszystko jest strasznie nijakie. Nadrobię parę większych tytułów przez kolejne lata, a później to pierdole i sam sobie zrobię grę.

Całe szczęście, że kocham retro i nie mam uczulenia na starocie, które mogę ogrywać w kółko.

Opublikowano

Wystarczy porownać konfe i to co wyszło w tym roku, z grafiką ktora wrzuciłem w statusach, a to tylko sam szarak. Dobre gry nadal wychodza, ale nie ma takiej roznorodnosci.

Opublikowano

Tej roznorodnosci nie ma od 10 lat albo i dluzej.

Opublikowano

Nowa wersja Dante inferno zlewała się z lordsami II, które zlewają się z Mortal shell 2, które zlewa się.

btw

17229088_072125-otrc-predatorbadlandstrailer-img.jpghq720.jpg

project-spectrum-1755633281095.webp121849520.jpg

Krótkie siwe włosy w modzie.

Po cichu liczyłem na Sarosa, ale się przeliczyłem.

Opublikowano
17 minut temu, Rtooj napisał(a):

Nowa wersja Dante inferno

Musiało mi umknac, o którym tytule mówisz?

26 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Całe szczęście, że kocham retro i nie mam uczulenia na starocie, które mogę ogrywać w kółko.

Ja już w sumie zacząłem szukać w gatunkach których normalnie nie tykałem (jRPG) albo retro właśnie, bo to się c00rwa nie da, że ja oglądam konferencję, a potem mam problem z przywołaniem dwóch tytułów z pamięci - takie to wszystko nijakie.

Opublikowano
18 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Musiało mi umknac, o którym tytule mówisz?

Troche na skróty napisałem, ale chodzi o boską komedię

Opublikowano

no to niezły pokaz

ciesze sie że nie oglądałem, wyglada na to że niczego nie straciłem

Opublikowano
11 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Maskarada 2 pewnie będzie drewnem, ale jak odziedziczy chociaż 5٪ z Bloodlines to jestem content.

Niby człowiek wiedział, ale zawsze szkoda.

https://cdaction.pl/juz-gralismy/za-nic-w-swiecie-nie-preorderujcie-vampire-bloodlines-2-to-material-na-najgorsza-gre-roku-i-branzowy

Dostęp do frakcji w grze RPG single player za paywallem ahaha.

Opublikowano
3 godziny temu, Donatello1991 napisał(a):

Pokaz gier, które w generacji x360/ps3 to byłyby średniaki do zapomnienia.

Trzeba powiedzieć prawdzie w oczy, chujnia. Gier dużo jak nigdy, każdy znajdzie sobie pewnie z 2-3 które ukocha całym sercem, ale mam wrażenie, że w gen. 7 to co nie wychodziło to różniło się od siebie zasadniczo (Capcom który w ciągu 6 lat wydaje kilka części Lost Planet, Dead Rising, Ace Attorney, Street Fighter, Bionic Commando, Okamiden, Asura’s Wrath, Dragon’s Dogma i MonHun)?

Jak można mówić, że dzisiaj sa najlepsze czasy dla graczy?

Opublikowano
10 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Gra pokazu to Lego Batman. Widać coraz więcej studiów ma totalnie wywalone na wszelkiego rodzaju targi.

Tam chyba trzeba było srogo zapłacić za bycie na pokazie geffa, dlatego zrobili preshow dla tych co hajs wyłożyli.

Jakbym wiedzial, że to bedzie konfa z grami z kosza to bym nawet nie włączał.

Widownia widać oplacona, zobaczyli nowe call of duty którego normalni ludzie raczej nie chcą i dostali plakietke jak w shreku "now be excited".

aww-shrek-gif.gif

Opublikowano

Ale jazda! Niesamowity pokaz. Największe zaskoczenie? To, że Blizzard już nawet fajnych cinematiców do WoWa nie robi, nie spodziewałem się, że dane mi będzie zobaczyć tak nudny i bezjajeczny zwiastun dodatku do tej gry... ale się udało dafuq
a3lhoy.jpg

Beka z CoDem bo gdy każdy trzyma kciuki za jakość BF6 to oni akurat w tym roku wydają odsłonę w klimatach robotów, skakania po ścianach i wizjach chorej baby. No i najgorszy remix Master of Puppets jaki słyszałem. Kozak.
Dobry przekaz leci.

Opublikowano

Za master of puppets to pare srogich milionów musieli zapłacić btw.

To tylko pokazuje skalę ściany hajsu do przepalenia przez tego molocha, że nawet nie muszą się liczyć z kosztami marketingu na takie growe barachło.

"- Dajcie jakiś metalowy przebój do trailera, hajs nie gra roli

- master of puppets? Ale szefie to wychodzi 100mln za samo użycie ten piosenki

- dzwońcie do wytwórni blackened recordings, jutro przelewik dostaną "

beka

Opublikowano

2 godziny temu, Krzysztof93 napisał(a):

Beka z CoDem bo gdy każdy trzyma kciuki za jakość BF6 to oni akurat w tym roku wydają odsłonę w klimatach robotów, skakania po ścianach i wizjach chorej baby. No i najgorszy remix Master of Puppets jaki słyszałem. Kozak.
Dobry przekaz leci.

Z tym future klimatem opcje są dwie: albo pracuja tam oderwani od rzeczywistości idioci albo to szachy 5d i chcą ponownie tak bardzo obrzydzić ludziom CODa żeby za kilka lat wszyscy rzucili się jak opętani na nowe Modern Warfare (casus gównoodsłon 2012-2018 i udanego rebootu w 2019)

20250820_102731.jpg

Opublikowano

Niestety, gra w typie too big to die. W sensie, nawet nie wyobrażam sobie jak w dzisiejszym społeczeństwie młodzi gracze (a zachodzi wymianka pokoleniowa, oj zachodzi) w ogóle mieliby angażować się w kilkunastogodzinne gry single-player bez rapowej muzy, skórek, tańców fortnite i, co najważniejsze, za opłatą.

Opublikowano

Infinite Warfare był bardzo fajny w singlu (multi nie tykam) i IMO nie zasłużył aż na taki hejt jaki się wokół niego rozpętał. Ten nowy, niby też futyrystyczny ale nie wygląda nawet w połowie tak interesująco jak IW

Opublikowano

I tak się dobrze sprzeda. Najlepsze jest to że hejtowane Infinite Warfare ma bardzo fajną kampanię, a na pewno o wiele lepszą niż np. WW2.

Opublikowano

Jak można było tak zgwałcić i zarżnąć Skate? Masakra jak to wygląda, dlaczego to nie ma tekstur i jest kolejnym online gównem??

Opublikowano
40 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Jak można było tak zgwałcić i zarżnąć Skate? Masakra jak to wygląda, dlaczego to nie ma tekstur i jest kolejnym online gównem??

Bo ma działać też na telefonach. Nie żartuje jakby co. Normalnie crossplay z Androidem i iOSem ma być.

Edytowane przez UberAdi