Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 6 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Xen: Total WarKto ogląda z Grysławem, myślicie, że zaśnie na streamie?Bez Grysławów i bez czata bo wtedy jest debilna zgadywanka pod tytułem jaka to gra i po 5 sekundach hype maleje. Na spokoju cały trailerek z tytułem na końcu
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Rysław to zgaduje po jednej nutce, 40 lat doświadczenia robi swoje
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Na pewno nie będzie Remastera DeusaGodzinę temu, nero2082 napisał(a):jest kilku nieomylnych (natethehate, shinobi602, kurakasis) a jednego/dwóch to mamy nawet na forum ale cśś ;)shinobi - coś nowego od Sony i Control 2kurakasis - KOTOR i SW racernate - coś nowego od Larianzobaczymy jak się zestarzeje:pBardzo ogólnikowo, jak na leakerów przystało.Jedyne pewniaki to nowa Lara, Divinity OS2 wersja na PS5 i nowy Total War. Reszta to wróżby. Niemniej jednak fajnie, że tak mało konkretów wypłynęło, bo jest lekkie hype.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 17 minut temu, messer33 napisał(a):Dobry rok, ograłem wszystkich nominowanych, tylko Banazy nie skończyłem, bo jakoś mnie nie porwało.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. U mnie jeszcze Bananza w kolejce, z reszty Sleepsong tylko dropnięty.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. wzmożona konsumpcja pizzy blisko biur Valve!111 to musi oznaczać jedno
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 6 minut temu, Wredny napisał(a):O której niby ma się to rozpocząć?1:30
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Mam nadzieję, że na trailer RE9 nie będzie trzeba czekać do końca.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. A po co komu kolejny trailer gry, która za chwilę będzie miała premierę?
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Wolałbym nie dostać nagrody niż być potraktowanym jak esportowcyPo co na odpierdol robić takie kategorie i przedstawiać je grupowo?
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Pragmata, ciekawe czy Nier Automata by się sprzedał gdyby reklamować go gameplayem z 2 scenariusza.No nie mogę zdzierżyć że takie coś wsadzili w mechanikę walki.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Ciekawe jak te włoski z Pragmaty zrobią na S2 bo tym chyba cała gra stoi xD