Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Jak na tak genialny soundtrack to wybrali strasznie ch#jowy kawałek, a wykonanie było jeszcze gorsze.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Star Wars Fate oby tego nie zjebali, mam nadzieje ze nie trzeba grac baba
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Znowu "queer love"?Oczywiście zasłużone, ale jak zobaczyłem tę ostentacyjną, grubą azjatkę, wpierdalającą popcorn to się cieszę, że moja Atsu biega w masce i mówi głosem kogoś innego - co za zjebany babsztyl.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Pucowanie się do queer to już nudy, teraz trzeba dorzucić jeszcze neuroróżnorodność xD
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Sterowanie Krystyna Pawłowicz jakoś nie koniecznie mi podchodzi ;/
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1 minutę temu, Wredny napisał(a):Znowu "queer love"?Tym razem lesba neurodywigentna czy inny chuj. Raz w roku musi coś o gierkach powiedzieć i nie potrafi, znowu wszystko musi być o jej modnych preferancjach.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Podział na horror i akcję, nie podoba mi się to. No ale milionom się pewnie spodoba.