Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Jak na tak genialny soundtrack to wybrali strasznie ch#jowy kawałek, a wykonanie było jeszcze gorsze.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Star Wars Fate oby tego nie zjebali, mam nadzieje ze nie trzeba grac baba
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Znowu "queer love"?Oczywiście zasłużone, ale jak zobaczyłem tę ostentacyjną, grubą azjatkę, wpierdalającą popcorn to się cieszę, że moja Atsu biega w masce i mówi głosem kogoś innego - co za zjebany babsztyl.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Pucowanie się do queer to już nudy, teraz trzeba dorzucić jeszcze neuroróżnorodność xD
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Sterowanie Krystyna Pawłowicz jakoś nie koniecznie mi podchodzi ;/
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 1 minutę temu, Wredny napisał(a):Znowu "queer love"?Tym razem lesba neurodywigentna czy inny chuj. Raz w roku musi coś o gierkach powiedzieć i nie potrafi, znowu wszystko musi być o jej modnych preferancjach.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Podział na horror i akcję, nie podoba mi się to. No ale milionom się pewnie spodoba.