Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Targi: E3, GC, TGS

Featured Replies

Opublikowano

Tak, oba pokazy naprawdę udane. Teraz w niedzielę porządne Girsy i może jakiś Wolfik 3, a we wtorek Okaryna Remake. Udane E3.

• Odpowiedzi 14,8 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
14 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Obie konfy dotychczas to wielki tryumf gier single player

Też mi się wydaje że w końcu zauważyli, że klientela która kupuje gry preferuje single player.

Podkreślali mocno prrzy wielu grach jak VF, Crossfire czy nawet wyścigi clutch będą miały pełny tryb story z prawdziwego zdarzenia.

Opublikowano

Mimo że środek pokazu było mocno średnie to tylu atomówek to dawno nie widziałem. Bardzo udany pokaz Dżefa. Oby MS też dowiózł, a ma trochę tych gier w piekarniku.

Opublikowano

Gdzie tego Geoffa się da obejrzeć z działającym dźwiękiem i w dobrej jakości? Na YT dźwięk co chwile się rozjeżdża a na Twitchu 720p i jakość jak z 2015.

Opublikowano

Nie znajdziesz nigdzie bo to wszędzie było popsute

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Nie znajdziesz nigdzie bo to wszędzie było popsute

Przecież wklejałem linka z dwa razy gdzie było git.

Opublikowano

Smutne. Ciekawe że zarówno Twitch jak i YT zjebały na różne sposoby. Dałoby się teoretycznie odpalić dźwięk na twitchu i obraz z YT, ale niestety obraz na YT też cały czas przeskakuje w tył i przód o kilka sekund.

Opublikowano

Teraz po fakcie to odpal sobie dowolnego newsa z listą trailerów i leć po kolei, pomiędzy nie działo się absolutnie nic oprócz konferansjerstwa głównych prowadzących i czasami twórcy tych gier rzucali wypowiedzi z gatunku "ciężko nad tym pracowaliśmy i jesteśmy dumni".

Opublikowano
3 minuty temu, Figaro napisał(a):

Przecież wklejałem linka z dwa razy gdzie było git.

Na steamie już nie jest dostępny, a ta wersja ASL ma chujowe audio.

Opublikowano

Ja wczoraj jak oglądałem na YT to dwa razy miałem reklamę reggie w transmisji na żywo.

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał(a):

Teraz po fakcie to odpal sobie dowolnego newsa z listą trailerów i leć po kolei, pomiędzy nie działo się absolutnie nic oprócz konferansjerstwa głównych prowadzących i czasami twórcy tych gier rzucali wypowiedzi z gatunku "ciężko nad tym pracowaliśmy i jesteśmy dumni".

Tak chyba zrobie, ale oglądanie tego cringu na scenie to też element rytuału imprez geoffa.

Dobra to powiedzcie bo jestem w 1/3, potem coś się poprawi z tym rozjeżdżaniem czy już do końca będzie się jebać?

Opublikowano

Dość często się to robiło więc lepiej zrób tak jak bzdur napisał

Opublikowano
15 minut temu, Observer napisał(a):

Tak chyba zrobie, ale oglądanie tego cringu na scenie to też element rytuału imprez geoffa.

Zostaje Billy z Piły i te baby od Among Us, więcej krindżu nie było raczej.

Opublikowano

Jeśli chodzi o Geoffa, to trudno się trochę czepiać gościa o to, czy ma dużo bomb na danym evencie czy nie. To nie on o tym decyduje. Wiadomo, że są lata, gdzie wydawcy akurat mają dużo dobrego do pokazania i przychodzą z tym na imprezy Geoffa, a są lata, gdzie jest cienko. To, że na wczorajszym SGF skumulowało się akurat sporo fajnych giereczek nie oznacza, że za rok nie będzie znowu chujni, bo akurat taki Capcom czy Square nie będą mieli nic do ogłoszenia.

Opublikowano

Na Capcom to raczej może liczyć. Za rok remake kolejnego RE, pewnie Zero, może kolejny DMC albo remake jedynki, jeszcze dawno zapowiedziane Okami 2.

Opublikowano
12 godzin temu, BRY@N napisał(a):

1666L Amsterdam to trochę mi się skojarzyło z opowiadaniem Sapkowskiego Muzykanci

Ja się zastanawiam, czy to nie jest czasem ten cały Assassin's Creed Hexe, którego wieszczyli leakerzy philosoraptor