Opublikowano 12 czerwca 20168 l Prey i multi , jaka to była katorga w tym 2007 żeby zrobić achivementy w mutli, bo nikt w tego paździerza nie grał.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l jeśli to nie pusta plota i ma być to reboot, to niech nowy Q dizajnersko nawiąże do jedynki. miło wspominam cyber koksy z II, ale ile mamy obecnie fpsów z takimi przeciwnikami i otoczeniem?
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Grałbym mocno. Powrót do korzeni może uratować tę niemal doszczętnie skostniałą branże.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l pierwsza czesc Quake byla wspaniala jezu ile w to gralem, w sumie w tamtym okresie dobre byly fps w tych klimatach; hexen, heretic czy blood chcialbym zeby id zabralo sie za nowa czesc blood utrzymana w klimacie jedyneczki
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Widać, że wraca moda na fpsy w starym stylu, więc może coś z tego będzie.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Grałem w klasach 4-6 na lanie w quake w hubie deathmatche z kumplami. Dobrze było, oj dobrze.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Przypominam,ze na EA PLAY zobaczymy gry na rok 2016/2017/2018 Bedzie: - BF1 - Mass Effect - Titanfall - Nhl - Madden - Fifa (boze zeby tylko znowu jakiegos (pipi)owego wywiadu nie bylo ) - SW lub nawet wiecej niz jeden trailer biorac pod uwage ile studiow robi gre o SW.(Visceral,Bioware,Dice LA,Capital Games,Respawn,Motive) - Gra od Criterion(moze) - Hazelight (gra od kolesi ktorzy zrobili Brothers: A Tale of Two Sons) - Moze teaser kolejnego NFS Edytowane 12 czerwca 20168 l przez Wolfie_
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Grałem w klasach 4-6 na lanie w quake w hubie deathmatche z kumplami. Dobrze było, oj dobrze. W Quake`a nie grałem w ogóle, za to w Q2 napierałem w multi w różnorakich gralniach i internecie pewnie z tysiąc łącznie godzin, a w Q3 Challenge ProMode to pewnie zeszło ze trzy
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Umarłbym ze szczęścia, jakby Bedzia zrobiła kontynuację Preya w stylu jedynki.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Umarłbym ze szczęścia, jakby Bedzia zrobiła kontynuację Preya w stylu jedynki. Bedzia xD
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Mam nadzieję, że pokażą RE7 i tam będziemy już biegać wnukiem Weskera.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Przypominam,ze na EA PLAY zobaczymy gry na rok 2016/2017/2018 O, tego to nie wiedziałem. Ile ma trwać ta konfa EA? 60min
Opublikowano 12 czerwca 20168 l EA ma ponoć pokazać wyścigi konne A na konfie Sony mówi się, że będzie Pan Kojima ze swoją nową grą
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Reboot Quake w stylu jedynki to byłby gigasztos - Mroczniejszy od Dooma, nawiązania do Cthulhu, industrial. Oczywiscie Mick Gordon od soundtracku, fajnie jakby zainspirował się twórczością NIN. Co do Preya 2 ten koncept co mieli był naprawdę dobry i wielka szkoda że nie wypalił. Może trochę wydaje się generyczny ale piękne dystopijne miasto, wolność wyborów (zepchnięcie jakiegoś ziomka w przepaść). Może nie przypomina w niczym jedynki ale zawsze mogliby gdzieś wsadzić jakieś nawiązania. Mam nadzieję, że ewentualna nowa wizja nie zawiedzie (o ile zamierzają pokazać). Edytowane 12 czerwca 20168 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Co do nowego Quake'a liczę na klimat singla z jedynki i multiplayer na bazię Q3 bez żadnych skilli postaci, perków i innych smieci. Ale to by była petarda. Tyle, że jakoś w obecnych czasach wydaje mi się to mocno nieprawdopodobne
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Ciężko mi wyobrazić by takie klasyczne, surowe multi odnalazło się na konsolach.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Wyciekly promocyjne screeny DR4. Ciekawe czy na samej konferencji jakos sie do tej sytuacji ustosunkuja Jeszcze ktos udostepnil screeny klubow dla gier jako nowa opcja OS Xone XD Uwzieli sie na MS w tym roku z tymi przeciekami. Edytowane 12 czerwca 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Wyciekly promocyjne screeny DR4. Ciekawe czy na samej konferencji jakos sie do tej sytuacji ustosunkuja Jeszcze ktos udostepnil screeny klubow dla gier jako nowa opcja OS Xone XD Uwzieli sie na MS w tym roku z tymi przeciekami. Możesz od razu wrzucac te screeny? Możesz, także wrzucaj.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Reboot Quake w stylu jedynki to byłby gigasztos - Mroczniejszy od Dooma, nawiązania do Cthulhu, industrial. Oczywiscie Mick Gordon od soundtracku, fajnie jakby zainspirował się twórczością NIN. no, np zamiast Gordona dać do ostu Trenta Renzora, który skomponował go już do jedynki, wraz z oryginalnym theme