Opublikowano 1 grudnia 20177 l W dniu 26.11.2017 o 18:58, MEVEK napisał: Nie będzie panelu z Kojima ? Nie ma From Software?
Opublikowano 1 grudnia 20177 l O, ale jest Capcom. Szkoda, że pewnie w gestii MH. Fajnie, jakby przypomnieli sobie o REmake 2 - kompletna cisza w temacie i mam wrażenie, że traktują to jako projekt o bardzo niskim priorytecie. Edytowane 1 grudnia 20177 l przez Frantik
Opublikowano 1 grudnia 20177 l 20 minut temu, hav7n napisał: Bedzie przeciez DMC5 console exclusive :XM:
Opublikowano 4 grudnia 20177 l Na PSX ma być cała ekipa z Uncharted. Ciekawe czy zapowiedzą remaster Golden Abyss na PS4 podczas panelu, albo jakiś inny twór związany z serią.
Opublikowano 7 grudnia 20177 l O której naszego czasu to The Game Awards? Będzie gdzieś jakiś stream?
Opublikowano 7 grudnia 20177 l Czy TGA to ta gala, która co roku w zapowiedziach wydaje się super fajna, a zawsze jest sraka?
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Horizon nominowany do 6 nagród. Nie wygrał ani jednej. Co za wspaniały rok
Opublikowano 8 grudnia 20177 l 3 minuty temu, Dahaka napisał: Horizon nominowany do 6 nagród. Nie wygrał ani jednej. Co za wspaniały rok "Klejnot generacji"
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Na taki wysyp gier się nie byłem gotowy. Samej gali nie oglądałem, ale ilość newsów z rana w pracy przy kawie
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Witchfire klimacik może być kosior, ale ten gunplay to czuję, że będzie takim guwmen, że the order przy tym będzie jak miód
Opublikowano 8 grudnia 20177 l 1 minutę temu, XM. napisał: Co to za Twór od FS? może być to - https://en.wikipedia.org/wiki/Shadow_Tower
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Klimat Witchfire przypomina mi Painkillera Bardzo fajne gierki pokazali, trzy części Bayo na Switcha to megatona, to w zimowych klimatach też wygląda spoko. Nowy projekt FS pewnie zobaczymy więcej na PlayStation Experience. Edytowane 8 grudnia 20177 l przez hav7n
Opublikowano 9 grudnia 20177 l nie wiem ale oglądam, teraz coś o the last guardian VR gadają Edytowane 9 grudnia 20177 l przez mersi