Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ten rzadki przypadek, kiedy modlisz się, żeby pokaz gier się już skończył
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Aphelion wygląda ciekawie Edytowane 15 godzin temu15 godz. przez Rtooj
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. przyszedłem na Everwildy i Perfect Darki, dostałem koty w gamepassie Edytowane 15 godzin temu15 godz. przez nero2082
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Sleeping dogs 2A jednak nie. Ale nawet spoko. Edytowane 15 godzin temu15 godz. przez Sep
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Teraz, Paolo de Vesir napisał(a):Ale skowyt niebieskich w temacie No nie jest dobrze, wszystkie te crapy mają logo sonki 5
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Narzekają a pokaz lepszy od tego co mieliśmy w sumie w ciągu rok.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 1 minutę temu, Sep napisał(a):Sleeping dogs 2celnie o botach ogladajacych ta konferencje
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Kolejny sequel gry którą rzuciłem w połowie bo zasypiałem z nudów.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Te poprzednie gry z pokazu będą tak wyglądały na przenośnym Xboxie czy to ściema?
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. W Mudang fajne sekwencje azjatyckiego Sama Fishera, ale ta babka to skojarzenia z misjami MJ w Spiderman 2
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ciekawe czy Xbox Exprrience zostanie udostępnione dla wszystkich wersji Rog Ally.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Serio niech bethesda wydaje tego nowego Elder Scrollsa a później niech to zamykają w pizdu.