Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Same chińskie gówna i kolorowe strzelanki Gaasy, The Outer Worlds 2 też wygląda jak kolorowe gówno dla młodzieży. Masakra jaki upadek gamingu, branża zdycha na naszych oczach.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Czy ja wiem? Na forum piszą, że gier jest więcej niż kiedykolwiek więc każdy coś dla siebie znajdzie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 minute ago, Paolo de Vesir said:Czy ja wiem? Na forum piszą, że gier jest więcej niż kiedykolwiek więc każdy coś dla siebie znajdzie.Gier jest dużo ale wszystko jest strasznie nijakie. Nadrobię parę większych tytułów przez kolejne lata, a później to pierdole i sam sobie zrobię grę.Całe szczęście, że kocham retro i nie mam uczulenia na starocie, które mogę ogrywać w kółko.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Wystarczy porownać konfe i to co wyszło w tym roku, z grafiką ktora wrzuciłem w statusach, a to tylko sam szarak. Dobre gry nadal wychodza, ale nie ma takiej roznorodnosci.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Nowa wersja Dante inferno zlewała się z lordsami II, które zlewają się z Mortal shell 2, które zlewa się.btwKrótkie siwe włosy w modzie.Po cichu liczyłem na Sarosa, ale się przeliczyłem.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 17 minut temu, Rtooj napisał(a):Nowa wersja Dante infernoMusiało mi umknac, o którym tytule mówisz?26 minut temu, Czoperrr napisał(a):Całe szczęście, że kocham retro i nie mam uczulenia na starocie, które mogę ogrywać w kółko.Ja już w sumie zacząłem szukać w gatunkach których normalnie nie tykałem (jRPG) albo retro właśnie, bo to się c00rwa nie da, że ja oglądam konferencję, a potem mam problem z przywołaniem dwóch tytułów z pamięci - takie to wszystko nijakie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 18 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):Musiało mi umknac, o którym tytule mówisz?Troche na skróty napisałem, ale chodzi o boską komedię