Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 6 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Xen: Total WarKto ogląda z Grysławem, myślicie, że zaśnie na streamie?Bez Grysławów i bez czata bo wtedy jest debilna zgadywanka pod tytułem jaka to gra i po 5 sekundach hype maleje. Na spokoju cały trailerek z tytułem na końcu
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Rysław to zgaduje po jednej nutce, 40 lat doświadczenia robi swoje
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Na pewno nie będzie Remastera DeusaGodzinę temu, nero2082 napisał(a):jest kilku nieomylnych (natethehate, shinobi602, kurakasis) a jednego/dwóch to mamy nawet na forum ale cśś ;)shinobi - coś nowego od Sony i Control 2kurakasis - KOTOR i SW racernate - coś nowego od Larianzobaczymy jak się zestarzeje:pBardzo ogólnikowo, jak na leakerów przystało.Jedyne pewniaki to nowa Lara, Divinity OS2 wersja na PS5 i nowy Total War. Reszta to wróżby. Niemniej jednak fajnie, że tak mało konkretów wypłynęło, bo jest lekkie hype.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 17 minut temu, messer33 napisał(a):Dobry rok, ograłem wszystkich nominowanych, tylko Banazy nie skończyłem, bo jakoś mnie nie porwało.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. U mnie jeszcze Bananza w kolejce, z reszty Sleepsong tylko dropnięty.