Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Szkoda że tak mało pokazali z tego Tarae bo mega ciekawie się to zapowiada
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Mogą robić przez 2 lata pod rząd słabe pokazy a i tak będzie w co grać tak mamy teraz dobrze. Ja sobie lubie tylko marudzić dla marudzenia. Suavek wymienił lepsze gierki, ale do oglądania rzeczywiście średnie to było. Za dużo chińskiego slopu
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Przecież 2026 to kolejny rok gdzie wychodzi tyle dobrych wysokobudżetowych gier że nikt normalny ich nie ogra.Sam wrzesień i październik to będzie gier do backlogu na następny rok.Nie mówiąc o gta vi i zeldzie na koniec roku.Nieźle się mejm odkleił
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 2 minuty temu, ASX napisał(a):Być może, a może po prostu wciąż potrafię cieszyć się grami?Zwlaszcza jak maja play anywhere, to cieszy najbardziej.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Geoff a wystarczyło dać mejmowi jakiegoś from software slopa o rycerzach i byś uniknął tych przepychanek
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Może Mejm na PlayStation 5 nie ma w co grać nie wiem nie mam tej konsoli, na xboxie nie wiadomo za co się zabrać.A zaraz przecież najlepsza wersja GTA 6 z ekskluzywnym bajerem quick resume
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 3 minuty temu, Pupcio napisał(a):from software slopa o rycerzachTrochę to zostało wyparte przez chińskie bajko legendy
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. No jest to funkcja zupełnie niepotrzebna jak się gra w jedną stara grę na 3 wieczory przez 300h
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. QR? Fantastyczna opcja, teraz korzystam jak czuję że Rebirth wysysa ze mnie resztki życia to w sekundę się przerzucam na Burnout Revenge i zaczynam gdzie skończyłem ;)Nie ma sensu się do tego przypyerdalac
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Ciężko też to wytłumaczyć komuś kto gra od lat w ekosystemie z dashem i funkcjami niezmienionymi od ps3
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Ilość tego chińskiego slopu, który jest tak bardzo widoczną podjebą innej gry zaczyna się robić trochę przerażający. Mam wrażenie, że plan kintoków to zapuścić macki i stworzyć swojego klona w każdym gatunku.Geoff to chyba dostaje przelewy od kubusia puchatka, bo u niego jest tego najwiecej
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 1 minutę temu, Soban napisał(a):bo u niego jest tego najwieceja gdzie indziej mają być?
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. ale to tam mają swoje gierki, plus sony często pokazuje chińskie gierki.takie third party chińskie to tylko u geoffa, bo tylko tam ma sens
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 12 minut temu, Soban napisał(a):state of play/xbox/directy?Chyba nikt nic jeszcze nie mówił. Mistrzowie z Kyoto chyba zawsze wrzesień?
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Jakis xbox gamescom show leci wlasnie na zywo. Ale na oficjalnym koncie chca logowania bo tresci nie dla dzieci. Pewnie chodzi o te gierke z szopami kradnacymi ze smietnikow ktora teraz leci.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Chyba w tym momencie Jason Ronaldo mówi że startuje potężny POZYTRON!!
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Kiedy myślisz, że gorzej już być nie może, to zmieniają hostów na V-Tuberów...