Opublikowano 42 minuty temu42 min Dobrze było wyczekać te 10+ lat z ograniem Wiedźminka, zagra się w najlepszą wersję
Opublikowano 41 minut temu41 min Chyba macie opoznienie na waszych strimach, teraz przemawia polak z cdp red.
Opublikowano 41 minut temu41 min Kurde, mam zawsze ciary jak jest coś o Wiedźminie. Fajnie, że ich docenili, na sam koniec. Zresztą jak był reveal Wiedźmina 4 to też ich bardzo ładnie wtedy zapowiedział.
Opublikowano 40 minut temu40 min Szacun za darmowy update!Szkoda, że kolejna lista pucharów nie wskoczy, znowu bym siedział w tej grze z 400 godzin Edytowane 40 minut temu40 min przez Snake_Plissken
Opublikowano 40 minut temu40 min Pięknie wjedzie odświeżenie wiedzminka w ulepszonym wydaniu przed dodatkiem, dziękuję pan płyta projekt czerwony
Opublikowano 40 minut temu40 min Nie zdążyłem jeszcze wieśka ograć a tu już remaster Fajnie, że darmowy, warto było marynować go w backlogu.
Opublikowano 39 minut temu39 min Za darmo, no jak ich nie szanować. Wreszcie łańcuch, ciekawe jak się będzie sprawdzał.
Opublikowano 38 minut temu38 min 3 minuty temu, Mejm napisał(a):Chyba macie opoznienie na waszych strimach, teraz przemawia polak z cdp red.Z niego taki Polak jak ze mnie papież.
Opublikowano 36 minut temu36 min Pytanie zasadnicze: CZY BEDZIE WERSJA FIZYCZNA Z CAŁOŚCIĄ NA NOŚNIKU?
Opublikowano 36 minut temu36 min Był już upgrade nextgen i znowu remaster? Będą doić tę część do śmierci. :D
Opublikowano 35 minut temu35 min Do zobaczenia za rok. Pokażemy kolejne chińskie shootery z furasami, jak już serwery obecnych zostaną wyłączone po miesiącu.