Opublikowano 47 minut temu47 min Oprócz FF7, Wiedźmina i może Tides of Annihilation - okropna strata czasu.
Opublikowano 45 minut temu45 min Dżef to najgorsze co przydarzyło się branży w kwestii pokazów. To jego sztuczne podekscytowanie kiedy pokazują kolejne chińskie gówno czy multiplayer o który nikt nie prosił pięknie podsumowuje kondycję tej branży.
Opublikowano 44 minuty temu44 min 7 minut temu, Kuba0101 napisał(a):Był już upgrade nextgen i znowu remaster? Będą doić tę część do śmierci. :DZ drugiej strony to takie dojenie z szacunkiem, gra w wersji goty kosztuje grosze a ta ulepszona wersja na dx12 była za free i można było sobie wybrać. Teraz dodatki dają za free, porządna firma jakby przymknąć oko na to co się działo z cyberbugiem ale wybrnęli z tego. 1 minutę temu, suteq napisał(a):Dżef to najgorsze co przydarzyło się branży w kwestii pokazów. To jego sztuczne podekscytowanie kiedy pokazują kolejne chińskie gówno czy multiplayer o który nikt nie prosił pięknie podsumowuje kondycję tej branży.Dzisiaj wydawał się jakiś mniej entuzjastyczny, potrzebujemy kolejnego Highguarda, żeby rozgrzać pasję Geoffa do giereczkowa
Opublikowano 41 minut temu41 min Kiedyś kupiłem W3 na Switcha ale chyba bez dodatków i co teraz na NS2 dostanę update i dodatki za darmola? Jakoś nie wierzę
Opublikowano 38 minut temu38 min Skrobiac z dna gara to jeszcze Tarae, Silver Palace i to co walczyla flaga ameryki jakis zje.bany tytul.
Opublikowano 17 minut temu17 min Żarty żartami, ale też bym nie tragizował. Z rzeczy, które potencjalnie mnie zainteresowały (a których nie miałem wcześniej na oku, bo nie ukrywam, że nie jestem na czasie):TARAE: The UnboundONTOSNO LAWShowa American StoryEXODUSDustWorms: Galactic TacticsLego SkylinesI oczywiście FF7 i W3.Nie wiem co myśleć o HoMM3, bo profanacja generalnie, ale zarazem może nie spartolą tego bardziej, niż "Remaster".
Opublikowano 16 minut temu16 min Masakra, 80% gier wyglada tak samo. Czemu oni lansuja ten cringowy pseudomlodziezowy styl? Wyglada to bardziej jak wyobrazenie dziadka o tym co sie podoba wnuczkom.Kiedy to sie udalo od czasu overwatch/fortnite? I jeszcze tluczenie tego multi na sile.iksde.
Opublikowano 13 minut temu13 min 2 minuty temu, Kierownik Chad napisał(a):Czemu oni lansuja ten cringowy pseudomlodziezowy styl? Wyglada to bardziej jak wyobrazenie dziadka o tym co sie podoba wnuczkom.Bo teraz wnuczki sa targetem tych firm gdyz dziadki niedlugo zaczna wymierac wraz ze swoimi portfelami.