Opublikowano 43 minuty temu43 min Te heroski to strasznie nie równe, miasta piękne, pulpit bohatera też ale mapa i jej czytelność oraz pole walki i te animacje to padaka. No zdecydowanie nie odciągnie to fanów od od oryginału. Zresztą tak samo jak olden era.
Opublikowano 42 minuty temu42 min Izometryncze sekiro moze byc ciekawe. A teraz znow baby z pistoletami.
Opublikowano 42 minuty temu42 min Ogólnie wydawało mi się, że pomału, bo pomału, ale odchodzi się od przyklaskiwania babom, chińczykom, arabom i multiplayerowym live-service, ale Goeff chyba nie jest na czasie.Ale te koreańskie Diablo w sumie
Opublikowano 42 minuty temu42 min Dobrze, że Sonka rezygnuje z płyt to 80% twórców z tego pokazu się zawinie, bo nie wierzę żeby ktoś kupował te badziewia cyfrowo.Dobrze, że Sonka rezygnuje z płyt to 80% twórców z tego pokazu się zawinie, bo nie wierzę żeby ktoś kupował te badziewia cyfrowo.
Opublikowano 41 minut temu41 min No kurwa w końcu coś dobrego, bo już chciałem się udusić kablem od pada. Okropna konfa.
Opublikowano 39 minut temu39 min Teraz, Pix napisał(a):On chyba po angielsku mówixddd ja przez pierwsze 30 sekund czekałem na napisy bo myślałem że po swojemu szprecha
Opublikowano 38 minut temu38 min Chińczyk ze Square spoko angielskim nawinął a kojima nawet hello się boi powiedzieć pizduś