Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Star Wars: Battlefront

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem po co to robić, skoro teraz B1 będzie grany, to z miejsca multi drastycznie spadnie do jakieś 10% graczy, chociaż dziwne cuda mogą się dziać.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 131,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• RIP Luke Skywalker - pamietamy     

• Cały czas było grywalne. Problemy były tylko przez pierwszy tydzień po premierze PS4, kiedy co kilka meczy wywalało do dasha (a i tak gierka dawała już wtedy dużo frajdy). Występowały też drobne probl

• Uwielbiam jak ktoś przychodzi do tematu i zaczyna tyradę o tym jak ktoś powinien wydawać swoje pieniądze

Opublikowano

Ja miesiąc temu kupiłem w promocji i gram z przyjemnością. Aczkolwiek gra jakoś wybitnie mnie nie pochłonęła. Battlefront na pewno przeżyje drugą młodość, kiedy trafi do EAA.

otóż to też czekam na ea access będzie jak z titanfallem :)

Tak samo czekam aż dadzą w eaa i będziemy grać :D

• 5 tygodni później...
Opublikowano

W origin access pojawił się już Battlefront (sama podstawka). Nie wiem czy to nie jakiś błąd, bo przecież dopiero co parę dni temu wrzucili Mirror's Edge Catalyst, a star warsy miały być dopiero w grudniu, ale póki co pobieram :)

Edytowane przez MBeniek

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W Saturnie za 150 jest ta wersja Ultimate ze wszystkim co wyszło, łącznie z tym DLC z Rogue 1

Opublikowano

Jest to niezła okazja, ale mnie interesuje tylko jedno DLC, ale 6 dych to trochę przegięcie więc wolałbym dorwać na jakimś promo tylko nie wiem czy się w ogóle doczekam stąd moje pytanie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Heloł . Idę do kina w sobotę na łotra a w ea access wpadł właśnie battlefront. Aby wejść w klimat pogram sobie w przerwie między rajdami w forza horizon 3. Ktoś chętny ?  

Pytanie o dlc bo są na przecenie. Czy któreś z nich warte ogrania. Co polecają weterani tej giereczki? Mnie interesuje gwiazda śmierci ale może coś lepszego jest . Przepustka sezonowa tania więc dajcie znac czy warto :)

Opublikowano

Dwa pierwsze dodatki najlepsze pod względem trybów i map. Gwiazda Śmierci ujdzie, bo klimat w ostatnim etapie ataku fajny. Scarif słabiutki strasznie.

Opublikowano

Ogólnie battlefront bez tych wszystkich dlc jest mizerny. Podstawą tej gry jest, aby wszystko było razem z dlc, wtedy gra nabiera takowego i jakowegoś gameplaya, bez tych idzie się szybko wynudzić. Im więcej lokacji tym większa różnorodność grania i zależy w jakich trybach lubisz grać, ja przeważnie ogrywam walker assault lub bohaterami.

Opublikowano

Dla mnie z tymi dlc to porazka, że nie można wybrać jednego trybu tylko jak odpalasz dlc to trzeba wszystkie tryby po koleji lecieć a nie same potyczki np z map na bespin itp. Gra do multi przyjemna ale nie ma się co oszukiwac, że robiona na szybko byle wyrobić się do premiery filmu sprzed roku. Dwa dni temu wróciłem i mam do nadrobienia 3 dlc więc sporo roboty:) póki co właśnie bespin męczę i zbieram kredyty i odblokowuje karty i jest przyjemnie a dobić do 100 lvl to chyba trochę zajmie:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Duzo ludzi gra na mapach DLC?

Nie bedzie problemu ze znalezieniem ludzi do kazdego dodatku?

Edytowane przez Mroku

Opublikowano

PC: 8,812 (24h peak: 11,733)

XBOXONE: 26,056 (24h peak: 39,530)

PS4: 32,972 (24h peak: 45,187)

Tyle ludzi ogolnie gra w battlefront na kazdej platformie,ciezko powiedziec kto ma dlc

Opublikowano

Na jakiej stronie mozna zobaczyc te statystyki?

Opublikowano

Na jakiej stronie mozna zobaczyc te statystyki?

http://swbstats.com/

Na tej stronie i nie tylko do Battlefront jest podane.

Opublikowano

Szukam chętnych na xbox one do wspólnej gry w piatek wieczorem od 19 :) Jak by byli chętni dajcie znać . Chętnie bym postrzelał z innymi. 

Opublikowano

Wstępnie ja, chociaż nie jestem do końca pewien, czy będę. Ale EA Access kod na 1 miesiąc wczoraj wklepałem, Battlefront się ściąga i trochę pograć chciałem.

Opublikowano

Właśnie pobrałem, powinienem być koło 19. ;)

Opublikowano

W promocji jest teraz na PSN. Kupilem dla DLC, bo podstawka mnie po premierze szybko znudzila i sprzedalem, ale teraz wracam do gry.

Opublikowano

Idzie zagrac na wszystkich dodatkach DLC. W pierwszym dodatku wyszukuje troche dluzej, ale da rade znalezc pelne lobby.

Mapki sa super z DLC. Zapomnialem juz jak wolno sie leveluje w tej grze. Szkoda, ze lepszych bohaterow odblokowuje sie od 40lvl. W tym momencie mam 32lvl. 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam ochotę wrócić do Battlefronta bo przestałem grać w podstawkę niedługo po premierze Force Awakens. Teraz ze wszystkimi dodatkami gra jest w końcu kompletna. Jest sens kupować kiedy chodzi za 145 na store, a Allegro ok 130 czy czekać na promocje? Mówię o Ultimate Edition.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

SP za darmo od wczoraj. Pobrał ktoś? Mimo że zainstalowałem to w menu głównym w każdym z 4 dodatków mam informację, że zawartość niezainstalowana. Ktoś ma podobny problem?