Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mario Kart 8 Deluxe

Featured Replies

Opublikowano

Godzina 11:00 to nie jest najlepsza pora na granie w MK. Sama Japonia po 2600BP :ragus:

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 205,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

ile trzeba by było grać, żeby w NIECAŁY TYDZIEŃ od premiery nabić 1.6k BP? za 1 miejsce w wyscigu chyba 30 sie dostaje, no ale nie wierze, ze ciagle zajmowali peirwsze miejsca 

Opublikowano

Godzina 11:00 to nie jest najlepsza pora na granie w MK. Sama Japonia po 2600BP :ragus:

ooo, to zayebista pora, same lamusy.

Opublikowano

ile trzeba by było grać, żeby w NIECAŁY TYDZIEŃ od premiery nabić 1.6k BP? za 1 miejsce w wyscigu chyba 30 sie dostaje, no ale nie wierze, ze ciagle zajmowali peirwsze miejsca 

To jest (pipi), przedwczoraj widziałem Niemca, który miał uwaga:

5996 BP  :ragus:  :shieeet:

Opublikowano

Pamiętam typa z Japonii na WiiU który miał 99 tysięcy z hakiem i zawsze był pierwszy albo drugi jak się z nim grało..

Opublikowano

Ponad milion egzemplarzy w weekend :czesc:.

Opublikowano

Sorry, jestem zielony w temacie. Co to są te BP? I gdzie to sprawdzić ile posiadam? To te punkty z tournamentów?

Opublikowano

BP to battle pointsy, dostajesz je za wyscigi ;) te turniejowe to inne, nie wliczaja sie do ogolu, mozesz je sobie podejrzec w momencie wybierania trybu online (global/regional) i tam przy wyborze czy battle czy wyscigi masz napisane ile zdobytych BP masz 

Opublikowano

Ładnie dwie czy nawet trzy grupki ludzi co grają na jednej konsoli się boostuje w turnieju :o

Opublikowano

Na Nintendo UK wybierali najlepsze trasy - wygrał Rainbow Road przed Hyrule Circuit i Mount Wario. Może zrobimy własny ranking ? Kazdy np. niech poda top 3

Opublikowano

Mount Wario

Animal Crossing

Ta w chmurach

Zresztą prawie wszystkie są minimum bardzo dobre.

Opublikowano

Za prawde trasy w tej grze sa genialne, gdyby tylko te pieronskie nintentofagi nie celowaly tylko we mnie...ehhh

Ja sobie czesto w ciagu dnia odpalam gierke, ze niby na chwile, pierwsze top3 i wylaczam i tak mija z reguly z 10 wyscigow i godzinka,polecam taki styl zycia

Opublikowano

Ode mnie dzisiaj to może z trzy razy wyłapałeś, więc nie jest tak źle

;)

Mój top 3:

1. Baby Park

2. Animal Crossing

3. Ribbon Road

Edytowane przez funditto

Opublikowano

Moje top 3:

1. Wild Woods

2. Cloudtop Cruise

3: Mount Wario

Ciężko wybrać :).

Z asfaltowych najbardziej lubię Yoshi Circuit, a najsłabsza moim zdaniem to Wario Stadium, i za dużo tych Rainbow, mogli spokojnie z N64 dać coś innego, nie podoba mi się też styl graficzny Melody Motorway.

Opublikowano

W moim przypadku:

Dragon Driftway 

Sunshine Airport 

Ribbon Road 

A jak by odwalić taki temat ze w turnieju wszyscy na końcu noszą koronę? Matematycznie chyba da się zrobić remis 12 graczy w 16 wyścigach? 

Opublikowano

Mount Wario pierwsze miejsce. reszta również swietna tak naprawde, ale MW to jest najlepsza trasa w tym tytule, aż chciałoby się cos więcej w podobnym, downhillowym stylu.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Hyrule circuit za muzykę i trasę z zeldy

Mute city Za niesamowite poczucie prędkości (Jak na mk oczywiście) i feeling fzero plus ts muzyka :banderas:

Excitebike bo jest (pipi)a za(pipi)ista

Honorable mentions :

Animal crossing wersja zimowa u letnia za feeling ac

Baby Park za chaos jaki tam się wyrabia

Mount Wario

Wario Stadium bo to jedna z moich ulubionych tras z mk ds

Dk jungle costam bo to moja jedna z ulubionym tras z mk 7

Rainbow road z n64 za ogólny feeling

Opublikowano

Mount wario

Excitebike

Hounted mansion

Opublikowano

Ooo Excite Bike też dobra. Niby prosta, a coś w sobie ma. Ciekawe co w DLC wymyślą. Teraz jest 48, to niech dadzą jeszcze 16 dla równej liczby.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

od kiedy 64 to rowna liczba? 

nie powiem, dygnal mi na mysl o kolejnych trasach, a fakt, ze dlc daloby lacznie 32 trasy, czyli tyle ile podstawka robi na wyobraznie, tak sie robi dlc! przypominam, ze 1&2 kosztowalo lacznie bodaj 48 zl co jest smiesznymi pieniedzmi a w mk8dx dostajemy je w gratisie + jeszcze wiecej nowego stuffu. Remastery, DLC? nintendo, Robisz to dobrze! 

Opublikowano

Ale zapowiedzieli DLC czy snujecie domysły? Bo jesli zapowiedzieli i w ogole wyjdzie dlc do remastera 3 letniej gry to hói im w doope za sam fakt takiej sytuacji.

I juz nie chwal Rayos teog rmeastera bo to troche smieszne jest teraz przleiczanie ile dlc do wersji na wii u kosztuje itp. gra za 200zl i poprawili jeden tryb i dodali rzeczy z dlc, czyli norma. DMC4SE dodali 3 postaci z kompletnie nowym i rozbudowanym systemem walki, poprawili wiekszosc rzeczy i wydali za 20€ i (pipi)a.ne było na capcom, a tu wielka podnieta.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

taki dopakowany byl remaster dmc4? a to nawet nie wiedzialem :obama: 

snujemy domysly tylko 

Opublikowano

blagam was, absolutnie nie dla tras w dlc, niech robia prawilna czesc dziewiata

Opublikowano

blagam was, absolutnie nie dla tras w dlc, niech robia prawilna czesc dziewiata

9 najwczesniej za 2-3 lata, nikt by chyba nie plakal jakby mulili ten czas paroma nowymi trasami? ;)