Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 257,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oj no już Kyo, i bluber i Ty macie swoje racje i swój punkt widzenia  oba prawidłowe, w pewnej części. Ale i tak istotnym jest to, by nie spamować i nie robić CW poza CW, więc uprzejmie proszę o SPOKÓ

• no też liczyłem na inFamous, co zrobić

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo   Trine2? Serio? Plus schodzi na psy. Czyżby miał racje mój ziomek, który stwierdził, że od kiedy PS+ będzie obowiązkowy dla posiadaczy PS4, to nie ma co

Opublikowano

http://allegro.pl/playstation-plus-60-dni-ps3-ps4-pl-i5057719148.html

To jest legitne? 60 dni za 25 ziko to ogólnie fpytę oferta, ale coś za dobrze wygląda. Niby kod do wpisania na swoim koncie a nie cebulowe konto, więc nie wiem co tutaj może być haczykiem.

Opublikowano

Niby kod do wpisania na swoim koncie a nie cebulowe konto, więc nie wiem co tutaj może być haczykiem.

"NIE SĄ TO KODY TYPU ZDRAPKA, KTÓRE POLEGAJĄ NA WPISANIU ICH NA SWOJE KONTO PSN"

Opublikowano

kupujesz passy do czyjegoś konta psn :)

ale karwasz twarz 11 osób to kupiło... chyba też tam zacznę cebulić

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

cudowny jest - guacamelle w grecji ale transistor lepszy!

Opublikowano

Na tego kukamele w Grecji mocno czekałem ale jak na razie średnio, muszę dziś pograć.

Opublikowano

ale za to transistor :fsg:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Liczę na grube, tłuste i wypasione tytuły AAA.

Najwyższa pora kurde no!

@Redmitsu Info będzie prawdopodobnie ok 17tej naszego czasu

Opublikowano

Myślę, że jeszcze za wcześnie, z większych tytułów może być rayman lub knack, przewidywałem tak miesiąc temu bo te gry będą prędzej czy później.

Opublikowano

Jedną z gier będzie zapewne Helldivers.

Ciekawe na którą platformę ją zaliczą, bo gra ma trójstronny cross-buy.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Helldivers to raczej pewniak w tym miesiącu.

Opublikowano

Dali inFamousa i inJustice i na tym się to zakończy ;) SONY jest za pazerne żeby coś większego sypnąć.

Opublikowano

Po pierwsze, gry z Plusa w równym stopniu są zależne od wydawcy co od Sony (czytaj: potencjalna sprzedaż jest mniej opłacalna od poszerzenia świadomości na temat marki), więc nie wiem o jakiej pazerności może być mowa. Zresztą prowdopodobnie więcej kosztuje wypuszczenie w P+ gry w jej premierę, bo potecjalny zarobek musi być wliczony w procent przychodów z danego miesiąca abonamentu.

@Cosmos
Tak, zwykle pojawia się info w  ostatnią środę miesiąca.

P.S
Rzeczywiście można stawiać na Helldivers albo White Night, obydwie premierę mają 3-go, więc któraś z nich, albo obie wylądują w plusie.

Opublikowano

Helldivers wydaje sie nawet spoko, gdyby dorzucili Knacka to bylaby to lacznie mila opcja, chociaz podejrzewam ze moze byc tez wkrotce Killzone (w JP PS+ jest tam dostepny od grudnia). 

Czekamy

Opublikowano

SONY powinno poważnie pomyśleć o klientach, którzy płacą abonament, ale nie ściągają tych "darmowych" ochłapów. Nie pogardziłbym pokaźną zniżką na gierkę z jakiejś większej puli. Pewnie na luzaku mogliby to zrobić (wykorzystasz zniżkę i blokują ci dostęp do "darmowej" gierki), ale jak widać nie jest im to na rękę.

Opublikowano

Zaś dywagacje :P A sony kopnie nas w dupę i zaproponuje g^wno obesrane.

Opublikowano

SONY powinno poważnie pomyśleć o klientach, którzy płacą abonament, ale nie ściągają tych "darmowych" ochłapów. Nie pogardziłbym pokaźną zniżką na gierkę z jakiejś większej puli. Pewnie na luzaku mogliby to zrobić (wykorzystasz zniżkę i blokują ci dostęp do "darmowej" gierki), ale jak widać nie jest im to na rękę.

Myślę, że po prostu ważniejsze jest dla nich promowanie tych indyków. I nawet jeśli są kiepskie to i tak ludzie ściągają, chociażby żeby sprawdzić co to. Również byłbym za dużą zniżką na gry AAA.

Opublikowano

taaa z 300zl na 150zl, wielki baner ze -50%, a uzywke w pudle kupisz za 100zl - niech bedzie tak jak jest

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.