Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Zbyt duze mniemanie masz o swojej "prowokacji" ;P

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 789,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

A nie lepiej zrobić nowe odsłony na Vitę zamiast porty z PSP?  :)

Najlepszym rozwiązaniem było by połączenie obu tych opcji zapowiedzieć nowe odsłony robione z myślą o Vicie w między czasie wydając porty  :yes:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Mogliby obnizyc cene Vity i memorek, zawsze jakis boost w sprzedazy by sie pojawil.

Opublikowano

Fajny ból dupki Insa i Mazziego. Zluzujcie zwieracze, ja tylko żartowałem.

Ostatnio ten temat wygląda tak:

-MASZ BUL DUPY

-NIE BO TY

-TY MASZ WIEKSZY

Ten temat zawsze tak wyglądał. 

Opublikowano

Co to się dzieje? MaZz i Ins mają avki exa z PS3 xD

Tak na poważnie to nie dziwię się bo TLoU wydaje się być jedną z gier dekady. Ja jeszcze nie mam swojego egzemplarza i tak szczerze mówiąc jakiegoś parcia na tą grę nie mam ale za kilka tygodni sam ją sprawdzę. Bo chyba w jej geniusz wątpić nie trzeba. 

Uncharted to inna bajka, i to dosłownie bajka w stylu Disneya, więc może dlatego ludziom przyzwyczajonym do rzezi w Gearsach ta seria kojarzy się tylko z kopiowaniem systemu rozgrywki i gdzieniegdzie przekombinowanymi skryptami. 

Opublikowano

Ja rozumiem, że wielu ludziom Uncharted się nie podoba i nic w tym złego. Ja tę serię traktuję o jeden-dwa poziomy wyżej od Heavy Rain pod względem gameplayu i interaktywności. Tę serię najlepiej gra się na easy, chłonąc piękne widoki, świetnie napisane dialogi i odwalone w kosmos skrypty. Dla mnie to interaktywna przygoda, choć może nie najgłębsza, to dająca mnóstwo frajdy i przyjemności. A oni od zawsze w to celowali, nie udawali, że to coś głębszego i skomplikowanego. 

Więc porównania do Gearsów są niemądre bo to jednak wbrew pozorem odmienne tytuły. Ja jeszcze zagrałbym w jedną część Drake'a na PS4, a potem mogą przechodzić do nowego IP.

Opublikowano

Poza tym średnia ocen na poziomie 96 % w przypadku Uncharted 2 mówi sama za siebie.

Opublikowano

co do dark sorcerera:

hmm to zarazem fajnie i nie fajnie...

fajnie że grafa jak ze scenek używa tylko połowe ramu, ale z drugiej strony 99% gier ma jednak większy świat, a nawet większe pomieszczenia do wygenerowania jednorazowo niż tamten filmik, wiec to może świadczyć że pryz większych terenach grafa będzie wyraźnie słabsza

co do uncharted:

dla mnie ta gra ma 3 elementy z czego jeden fajny i 2 średnie, U3 nawet nie grałem (pewnie kiedyś kupie za 50zł z nudów)

1 super element - widowiskowość i filmowość, cała otoczka

2 średni element - ciągła wspinaczka po ścianach żeby otworzyć drzwi towarzyszowi

3 średni element - strzelanie (seria w łeb z kałacha a typek nadal idzie)

niestety jak widać te 2 elementy które średnio mnie ruszają to praktycznie cały trzon gry, a to niezbyt dobrze

na szczęscie samo oglądanie akcji rekompensuje wady gameplayu i ogolnie gre oceniam dobrze, ale nie jaram sie nią jak wariat  

na szczęscie w TLOU gameplay jest o niebo lepszy, jest poprostu świetny, co w połączeniu z filmową otoczką, grafiką i cała reszte daje gre nieporównywalnie lepszą niż uncharted (przynajmniej dla mnie)

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Poza tym średnia ocen na poziomie 96 % w przypadku Uncharted 2 mówi sama za siebie.

94% dla Call od Duty Modern Warfare 2 rowniez.

Opublikowano

GTA IV (98%) anyone?

Opublikowano

Dla wszystkich hejterów Uncharted.

Możecie sobie pisać co chcecie, ale prawda jest taka, że jest to jedna z lepszych serii.

Opublikowano

1. Halo 3 94%

2. Metacritic xD

3. Jaki bol du.py, ze ktos sie nie jara anczarted.

Ja rozumiem, ze ludziom podoba sie Uncharted - filmowosc, skrypty, wybuchy, akcja, strzelanie. Dokladnie jak Call od Duty, gry dla fanow filmow Michaela Baya.

Po prostu jaranie sie tymi seriami jest dla mnie na takim samym poziomie jak jaranie sie Transformersami ;P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Chyba żartujesz, transformersy to rozrywka dla szympansów, Uncharted bym postawił obok Indiana Jonesa. Indiana to jeden z moich filmów z dzieciństwa, świetna przygoda, zupełnie jak Uncharted.

Opublikowano

jaki metacritic? tylko gamerankings.com

Opublikowano

Chyba żartujesz, transformersy to rozrywka dla szympansów, Uncharted bym postawił obok Indiana Jonesa. Indiana to jeden z moich filmów z dzieciństwa, świetna przygoda, zupełnie jak Uncharted.

Nie stawaj megahitu, który można oglądać po sto razy koło nudnej kreskóweczki dla upośledzonych ;]

Opublikowano

Dla wszystkich hejterów Uncharted.

Możecie sobie pisać co chcecie, ale prawda jest taka, że jest to jedna z lepszych serii.

Tak to już jest, że dla niektórych świecenie latarką duchom po gałach to kamień milowy w dziedzinie rozrywki, a Uncharted to "czerstwe" pieczywo. :whistling:

Dla mnie wspaniała przygoda przez 3 odcinki, a nawet 4, bo jeszcze Vita dostała swoje Uncharted.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

dla mnie Uncharted2 w chwili premiery był bezsprzecznie najlepszą grą w jaką wtedy dane mi było zagrać na ps3, baaa do teraz to jest top5 tej generacji dla mnie i nie uważam się za jakiegoś upośledzonego. Po czasie każdy się już przejadł tymi skryptami bo bombardują z niemal każdego tytułu ale w chwili premiery U2 to było niespotykane, wyjątkowe połączenie właśnie tych skryptów, niewiarygodnej oprawy a/v i magii kina przygodowego rodem z Indiany Jonesa...ba ja się lepiej przy U2 bawiłem niz przy IJ4 w kinie.

Opublikowano

uncharted 2 w chwili wypuszczenia byl najlepsza przygoda jaka spotkala mnie na konsolach obecnej generacji. Pobity dopiero przez kolejna gre ND czyli obecny TLOU. I jak ktos mowi ,ze U2 jest slabe to a)nie gral w momencie premiery b) jest fanboyem x360 c) nie zna sie na grach

Opublikowano

uncharted 2 w chwili wypuszczenia byl najlepsza przygoda jaka spotkala mnie na konsolach obecnej generacji. Pobity dopiero przez kolejna gre ND czyli obecny TLOU. I jak ktos mowi ,ze U2 jest slabe to a)nie gral w momencie premiery b) jest fanboyem x360 c) nie zna sie na grach

Nie sprzeczam się z faktem, że Uncharted 2 jest dla gier tym, co Indiana Jones dla filmu. Ale czym jest Indiana Jones dla filmu? Niczym.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.