Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Z pierwszych recenzji wynika, że Diablo 3 na konsole to jedyna słuszna wersja.

Jak się czują blacharze, którzy byli tylko beta-testerami produktu, który w swojej finalnej i właściwej formie dostępny jest tylko dla console gaming master race?

D3 najlepszy przykład na to jak działa hierarchia w growym światku. Konsole krul, blachy beta-testy i biedne porty

Czyli pctowcy mieli racje ze GTA V na konsole to tylko beta przed prawdziwym produktem dla elity?

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Przecież zawsze tak było.

Chciałbym się też dowiedzieć od dahaki co jest dostępne tylko na wyłączność w konsolowej wersji d3? xD

Edytowane przez Ader

Opublikowano

Diablo III byłby o wiele lepszy ale przez to , że kiedyś tam miał wyjść na konsole to jest gorszy i bardziej uproszczony. Co nie ? ; )

Opublikowano

Turlanie się i itemki z Uncharted.

Widzisz raven? Nikt tu wcale o PC gadać nie chce, więc nie prowokuj :P

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

To,że wolniej wchodziły patche na PC to ewidentnie wina konsolowej wersji i tu nie ma co się spierać.Jest jeszcze inny powód,dla którego wersja konsolowa,aż do wyjścia dodatku będzie przyjemniejsza,czyli brak domu aukcyjnego.

Turlanie jest rozwiązaniem ułatwiającym granie na konsoli,na padzie jednak nie da się grać tak wydajnie w diablo 3 jak na PC.

Edytowane przez Ader

Opublikowano

Turlanie jest rozwiązaniem ułatwiającym granie na konsoli,na padzie jednak nie da się grać tak wydajnie w diablo 3 jak na PC.

Bredzisz. Na padzie jest 10x wygodniej. Nie trzeba sie garbic. Latwiej sie celuje. 

Opublikowano

Powiesz jeszcze,że to samo się tyczy fps i ,że tam też się lepiej celuje?xD Chyba Ty nie wiesz o czym mówisz,bo zanim Ty na padzie ruszysz gałką w stronę przeciwnika,myszka zrobi to trzy razy szybciej i trzy razy dokładniej.

Currently, Blizzard has in place an aim assist for beam-style spells, and while it is handy for keeping your death ray on hellspawn, it also has the effect of making the aiming controls feel sluggish.

No,to dowód na wyższość pada nad myszką w d3.

Edytowane przez Ader

Opublikowano

Diablo III byłby o wiele lepszy ale przez to , że kiedyś tam miał wyjść na konsole to jest gorszy i bardziej uproszczony. Co nie ? ; )

ZL8Qoo2.jpg

Opublikowano

Nie wiem nic o Diablo, nie interesuje mnie ta seria.

Napisałem byle co, a potem się śmiałem i czekałem na ból dupy i kłótnie innych (jak widać skutecznie)

Przecież o to chodzi w tym temacie. Wszyscy tak robią : (

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

Z pierwszych recenzji wynika, że Diablo 3 na konsole to jedyna słuszna wersja.

Jak się czują blacharze, którzy byli tylko beta-testerami produktu, który w swojej finalnej i właściwej formie dostępny jest tylko dla console gaming master race?

D3 najlepszy przykład na to jak działa hierarchia w growym światku. Konsole krul, blachy beta-testy i biedne porty

zaFbUdd.jpg

sorry, że znowu zaczynam ;/

Ja się tam na Diablo i takich gierkach nie znam, ale jak na moje oko to jest komedia, jeśli nie możesz ręcznie przydzielać punktów umiejętności, ale za biednego konsolowca wszystko się samo robi. Czy to nie była największa frajda, robienie swoich setów właśnie? Ale nie, gierki na konsole wcale nie są zubażane i uproszczane pod kąsolowców, wcale :rolleyes:.

Ale i tak beka z Was. Nie widzicie tytułu tematu? CONSOLE wars. Taborety na PC-lab, złomiarze n-i-k-o-g-o. Beka #xD.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Ale brakuje mi tych rozdawania punktów. Rozgryzania jakie synergie sa najlepsze. Szukania run i robienia pierwszego hoto <3

damn you blizzard

Opublikowano

raven, przecież na PC też nie ma przydzielania punktów w D3. 

Opublikowano

Naprawdę O_o? Tak jak mówię, nie znam się na Diablo. W Torchlighcie masz cztery statystyki. Ale skill pointy i drzewka skilli chyba są, co?

Opublikowano

W diablo masz postaci, mają one skille i wszystko skaluje się z levelem z tego co pamiętam. Skille ofc można wybierać, ale w porównaniu do poprzednich części jest to mega ubogie. 

Widać, że 3 to taka każual friendly. 

Grałem w to rok temu ponad więc mogę wszystkiego nie pamiętać, ale na pewno nie ma przydzielania punktów umiejętności jak to było w 2. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

W diablo masz postaci, mają one skille i wszystko skaluje się z levelem z tego co pamiętam. 

jakiekolwiek skalowanie w rpgach jest złeee.

Opublikowano

Powiesz jeszcze,że to samo się tyczy fps i ,że tam też się lepiej celuje?xD Chyba Ty nie wiesz o czym mówisz,bo zanim Ty na padzie ruszysz gałką w stronę przeciwnika,myszka zrobi to trzy razy szybciej i trzy razy dokładniej.

Currently, Blizzard has in place an aim assist for beam-style spells, and while it is handy for keeping your death ray on hellspawn, it also has the effect of making the aiming controls feel sluggish.

No,to dowód na wyższość pada nad myszką w d3.

to, że myszka rusza się szybciej, to tylko dowód na to, że granie w fps na PC to tragikomedia. Zero wyważenia broni, zero wyważenia postaci, zero przyjemności z gry. Myszką to się fajnie gra w Małysza i w nic innego

Opublikowano

Zaraz tradycyjnie jakiś Greah wyleci i ci powie, że przecież e-sportowcy grają tylko na myszce, więc jeśli tobie to nie sprawia przyjemności to ewidentnie jesteś głupi i tyle.

No ale na tym chyba polega ten temat, na sprowadzeniu gierek do porównywania sobie e-fiuta i kto ma wyższą cyferkę, w tym sensie myszka zapewne jest lepsza, bo pozwala szybciej klikać w dane miejsce, a o to według nich w grach chodzi, co nie.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

wyłącz auto aim w fps na konsoli i zobaczymy czy taki będzie z ciebie cwaniak ;)

ciekawe czemu jak gralem w bf3 na ps3 i wszedl ktos grajacy na myszce to robil masakryczne wyniki i zawsze lecial za niby czity ;]

Opublikowano

Wiadomo że będzie lepszy niż 23 partaczy grających na padach,ale to chyba nie jest wyrównana walka i nie wiem na uj na konsolach można podłączyć myszke ;)

Opublikowano

W sumie scierpła mi noga ma trochę sensu w tym co napisał, wiadomo, że na padzie jest się troche upośledzony w kontroli lecz ten brak ciężkości postaci jest dziwny jeśli chodzi o gry, które choć troche aspirują do bycia taktycznym/realistycznym shooterem. 

Opublikowano

Spróbuję rozpocząć inną dyskusję, która nie będzie opierała się na schemacie "Ja mam większego kutasa. - Nie, bo ja"

Co sądzicie o speedrunach? Według mnie jest to jedno z ciekawszych zjawisk związanych z grami. Oprócz słynnych jedenastu minut w pierwszym Fallocie bardzo lubie runy tego typka w Black:

Czas 3:48 w levelu który zwykle zajmuje ~1 godzinę.

Świetny jest też run w dishonored, ma się wrażenie że tak powinna wyglądać rozgrywka w grze o skrytobójcy:

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Ale co to ma wspolnego z console wars. Zreszta juz chyba jest o tym temat?

Opublikowano

To ma tyle wspolnego z console wars, ze speed runy najlepsze na pc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.