Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 748,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Jest gdzieś podobny gif z bebechami x1 i kinecta, albo chociaż zdjęcia w wysokiej rozdzielczości?

SONY mogłoby dla jaj na ten swój event wynająć Antonio, żeby zrobił minę rozkoszy przy ps4. Chyba go ostatnio widziałem w reklamie gumy do żucia, więc drogo by ich nie kosztował raczej.

Na gafie ktoś pisał tweeta do yoshidy w tej sprawie. Sony słucha , po e3 ludzie pisali żeby więcej niebieskiego na pudełkach, nawiązującego do kartonów ps2 i niebieskie kartony są XD

Opublikowano

20131017-JAPAN-0192_edit.jpg

Srebny Xbox na półce, przypadek ?

Opublikowano

Coś pięknego, najwyższa półka gier multiplayer. Jaczes nie zna, woli grać w nijakie bijatyki.

to jaka to jest półka?

http://www.youtube.com/watch?v=v7cW2nMf1gk

kurfa za każdym razem mam ciarki

dla niewtajemniczonych - ken miał końcówkę życia i gdyby próbował zablokować combosa trzymając poprostu tył to by i tak stracił tą reszte życia i przegrał, ale zamiast tego sparował każdy cios w combosie, a żeby to zrobić musiał z bardzo precyzyjnym timingiem naciskać przód przy każdym ciosie, na koniec władował super combo i wygrał

Opublikowano

I to są "chwile" a nie jakieś srania o podzespołach nowych konsol przez pozerów ; d

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

to jaka to jest półka?

dla niewtajemniczonych - ken miał końcówkę życia i gdyby próbował zablokować combosa trzymając poprostu tył to by i tak stracił tą reszte życia i przegrał, ale zamiast tego sparował każdy cios w combosie, a żeby to zrobić musiał z bardzo precyzyjnym timingiem naciskać przód przy każdym ciosie, na koniec władował super combo i wygrał

Nie wiem czy jest ktos kto nie zna tego motywu. Ultra klasyk zdarzajacy sie raz na pokolenie albo i rzadziej. To takie cos jak rajd Maradony przez cale boisko w meczu z Anglikami zakonczony golem (0:17 start)

Opublikowano

No jak myślisz kto nie zna ? Znam tu takich kilku którzy produkują masę pościcków a nawet o czymś tak banalnym w poznaniu jak gry komputerowe/telewizyjne nie mają większego pojęcia. No ale jak można coś wiedzieć grając na jednej platformie xDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Coś pięknego, najwyższa półka gier multiplayer. Jaczes nie zna, woli grać w nijakie bijatyki.

to jaka to jest półka?

E tam, to lepsze.

Z Evo 2011. Jako że wszyscy reprezentujący na tym etapie USA już odpadli, to amerykanie przyjęli zasadę, że Korea jest drugimi Stanami Zjednoczonymi i zaczęli kibicować mało znanemu graczowi z Korei, który jak widac na początku materiału, zrobił wejście smoka, a potem rozje.bał Daigo "napier.dalam parry w tym filmiku z SFIII" Umeharę.

Polecam obejrzeć cały filmik. To, co się dzieje pod koniec jest trudne do opisania xD.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Nie wiem czy jest ktos kto nie zna tego motywu.

Wielu może nie znać. Nie zapominajmy, że jak ten Street Fighter był przez nas ogrywany, to niektórzy jeszcze grali na pegazusie i nie mieli pojęcia o istnieniu innych konsol.

Opublikowano

Ragus przecież to co wrzuciłeś nie ma startu do Chun-Li vs Ken.

Opublikowano

BYgn31MCMAA2-6W.jpg

widzę 4870 pesczwórek w magazynie amazona a ten ma kilkadziesiąt takich 

Edytowane przez władzisław pierwszy

Opublikowano

i8J8aFx453RCC.gif

fixed

A to tak przy okazji:

irgznzmgtpibi8voc3.gif

Opublikowano

tymczasem na vicie zapowiedziano dlc fabularne do murasama rebirth, autorzy na twitterze pochwalili się nowym typem przeciwnika:

BYc12ISCYAAVBEP.jpg

jakby ktoś miał wątpliwości - niestety to nie fake

Opublikowano

Hehe, leci do mnie muramaska z playasia <3

Opublikowano

raczej się zawiedziesz, super gra przez pierwsze godziny ale potem będziesz rozkładać ręce nad jej monotonnością i backtrackingiem. Ja skończyłem w wakacje i zaraz opchnąłem w necie.

Opublikowano

tymczasem na vicie zapowiedziano dlc fabularne do murasama rebirth, autorzy na twitterze pochwalili się nowym typem przeciwnika:

BYc12ISCYAAVBEP.jpg

jakby ktoś miał wątpliwości - niestety to nie fake

Jak zobaczylem obrazek to myslalem ze wklejasz jak wygladaja osoby co kupily xbox one.
Opublikowano

Mnie też od razu się skojarzyło z Xboxem. Co do obrazków z PS4 - piękne są te pudełka, hype train znowu się rozpędza!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.