Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Aem: Dokładnie. Jedyna gierka, którą bym chętnie ograł z XBone na premiere to Forza. Reszty w ogóle bym nie ruszył, nawet jakby dawali w Goldzie za free.

z tego powodu? 

Opłacone recki. Już na trailerach widać, że nie zasługują na tyle 
  • Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 763,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

bluber: Ja pisałem o ocenach DR3 9/10 i Ryse 10/10. Okazało się później jednak, że średnia DR3 to 7.5, więc na moje oko się mniej więcej zgadza.

Średnia ocen 9/10 dla DR3 z tego co widziałem to było by jakieś nieporozumienie. Tak czy siak ludzie mają różne gusta i nie zdziwił bym się jakby w co dziesiątej /dwudziestej recenzji dla DR3 rzeczywiście padała by ocena 9/10.

Tak czy siak cieszenie się z powodu jednej wysokiej oceny, jest tak samo głupie jak latanie za mną i kopiowanie tego samego tekstu po kilkanaście razy. Ogarnij się chłopie.

MaZzeo: No raczej wątpię, żeby gierka od Sony była wypuszczana na XBone.

Edytowane przez Drantzell

Opublikowano

"Coming up in the show: My bloody PS4 is bricked"

Opublikowano

muzyka z KI, ekssajt!

Daddy #eksajtuje

1YvI3wG.gif

Swoja droga jak traktujemy gry pokroju Warframe, Planetside 2, DC Universe, Blacklight Retribution czy Injustice Gods Among Us Ultimate Edition ?

W sumie zdalem sobie sprawe ze nawet jest sens brac te konsole na start w US nie tylko dla KZ, liczby nie klamia, wiecej eksow (kierujac sie definicja kąsol łors) na PS4.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Co do ex'ów to mam nadzieje że koncept futurystycznego MS nie przepadł i po DC dostaniemy to:

853825363.jpg

905727405.jpg

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Motorstorm prawie zabił studio Evolution. Nie sądzę by chcieli jeszcze wracać do tej serii.

Po FH średnio (choć z każdym filmikiem coraz bardziej niech (pipi)a wypuszczą coś dłuższego) minie ciągnie do DC a takiego MS łyknął bym bez zastanowienia.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

905727405.jpg

Tak wyobrażam sobie Rollcage HD  :woot:

Opublikowano

Swoja droga jak traktujemy gry pokroju Warframe, Planetside 2, DC Universe, Blacklight Retribution czy Injustice Gods Among Us Ultimate Edition ?

W sumie zdalem sobie sprawe ze nawet jest sens brac te konsole na start w US nie tylko dla KZ, liczby nie klamia, wiecej eksow (kierujac sie definicja kąsol łors) na PS4.

Wszystkie gry na PS4 ktore wymieniles to current genowe produkcje. Przydatne sa jednak, bo jak odpalam takiego killzone czy resogun a potem patrze na contrast czy warframe to naprawde widze uber mega skok w grafice. 

Opublikowano

905727405.jpg

Tak wyobrażam sobie Rollcage HD  :woot:

wpis jak CHOOOJJJJJJ. Pierwszy raz widzę te concepty z motorstorma i pierwsze co mi na myśl przyszło to właśnie, że to rollcage xxi wieku...ehhh szkoda, że raczej będą już się bali brać za tą serię. Ehh a jak wspomnę Arctic Edge i Pacific Rift...<3

Opublikowano

Wszystkie gry na PS4 ktore wymieniles to current genowe produkcje. Przydatne sa jednak, bo jak odpalam takiego killzone czy resogun a potem patrze na contrast czy warframe to naprawde widze uber mega skok w grafice. 

Oprocz Ryse i MOZE Forzy nie widze nic next-genowego w exach na X'a a juz na pewno nie w porownaniu z gra ktora wyglada jak planetside 2 czy warframe. Pomijam tez fakt ze Titanfall to rowniez current-genowa produkcja, laduje na X360 ? Laduje.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Oprocz Ryse i MOZE Forzy nie widze nic next-genowego w exach na X'a a juz na pewno nie w porownaniu z gra ktora wyglada jak planetside 2 czy warframe. Pomijam tez fakt ze Titanfall to rowniez current-genowa produkcja, laduje na X360 ? Laduje.

Rozluznij zwieracze. Moj post pomimo, tego ze znajduje sie w console wars nie mial na celu zgnojenia gier na PS4. 

Opublikowano

W ktorym miejscu moj post daje zludzenie spiecia zwieraczy ? #nietakibylmojcelpytalemseriozciekawosci

Po prostu ciekaw jestem czy jesli sie okaze ze za pomoca tych gier biblioteka PS4 okaze sie wieksza to bedzie trzeba wprowadzic kolejna klauzule do slowa ekskluziw w CW aby tak sie nie stalo.

a propos zwieraczy, ide "pograc na vicie" :f

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

pisanie o graniu w exy na kompie jest tak slabe, ze az zal.

Multiplatformy tez ogrywasz na kompie czy meczysz się z (pipi)owszymi wersjami na PS3 ?

Że co ? posiadam (poki co) dobrego kompa i oby dwie konsole odchodzącej już generacji, zamierzam nabyć też dwie nadchodzącej i gram w te wersje gier, które są najlepsze. Skoro Titanfall (zapewne) pójdzie na moim kompie to po co mam grać na padzie skoro mogę to robić na kompie gdzie bedzie mi wygodnej i gra zapewne będzie tańsza.

I śmieszne jest negowanie przez niektórych PeCeta jako platformy do grania, ale widzę, że to popularne jest na wszelkich forach wśród xboxowcow aby tylko sobie rzekomo powiększyć listę exow

IMO to chyba ciebie ciągle widzę boli co sobie na gameonly piszą.

Póki co DR średnia 78 - http://www.metacritic.com/game/xbox-one/dead-rising-3

Ciekawi mnie cały czas ten Ryse, filmy raczej średnio mi podchodziły, ale zobaczymy jak redaktorzy ocenią.

Ze fpsami też jest dziwnie, bo jedni piszą, że jest płynne 30 fps, a inni, że jednak są problemy.

Czyli całkiem spoko, ale nie na tyle aby brać gierkę za 200 zł, jak będą za mniej niż 100 zł to się w nią zaopatrzę.

PS. trochę bida z tymi exami, póki co żaden nie przekroczył sredniej ocen 80% (nie liczę resogun, go to nie jets "duża" gra) Cala nadzieją w Ryse

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

któryś xbot ma taki tatuaż? :teehee:

551310_515009701875785_639063338_n.jpg

Edytowane przez mersi

Opublikowano

To photoshop, żaden konsolomaniak nie wytrzymałby tyle kłucia igłą.

Opublikowano

urwali w momencie jak sie gameplay mial zaczac.

ciekawe czemu

Opłacone recki. Już na trailerach widać, że nie zasługują na tyle

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

r13_by_mpackart-d6uqija.gif

#eticxe

terry5_by_raziel1992-d6um8yq.gif

Opublikowano

samograj i duperel do pajacowania przed kamerka za 100$

Opublikowano

klappers pewnie nawet gifa nie obejrzal do konca tylko pjerdolnal wyuczona kwestie

Opublikowano

samograj i duperel do pajacowania przed kamerka za 100$

Opłacone recki. Już na trailerach widać że nie zasługują na tyle.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.