Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Konsole Nintendo. Tylko w ich przypadku jestem w stanie kupić nową konsolę, żeby ograć same tytuły ekskluzywne.

Złośliwy powie, że no tak, skoro nikt inny gier na to nie wydaje. I pewnie ma rację. Je.bać. PC+stacjonarka i handheld Nintendo to jest życie. Za rok będę odgrywał Wiedzminy, łoczdogsy i inne titanfalle, a z boku zawsze będzie na mnie czekało wiiu z Bayonnettą czy nowy donkey Kong. Bomba.

Edytowane przez ragus

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

PC+PS3+3DS  EPIC CCCCCOMBOO

Brakuje mi tylko 3DSa z tego zestawu. Ale już zdecydowane, że nie ma co czekać dłużej na SMTIV w EU i jedynie szykować kasę na import. Tylko te cło i inne haracze mnie troszkę przerażają :/

Opublikowano

a to sory

no wiec rzeczywiscie nie ma powodu kupowaź xboxa

xD

ins przecież pisał, że w halo ze starego xboxa i w pierwszą część Gears of War.

Też mnie to rozbawiło.

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

gram na 3ds i steamie, tak bardzo alternative

No w h.uj to alternatywa nie powiem. Platformy jak każde inne, niszowe/alternatywne to może być Ouya czy inne N-Gage.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Granie na pc w W_D i W3 - tak bardzo mocno hipsterskie.

Mazzeo, hejtujesz CODa, Nintendo i pewnie nosisz białe poplamione podkoszulki. Wniosek może być tylko jeden. Jesteś hipsterem.

Opublikowano

Ale po co grać na 3dsie jak tam nie ma grafiki.

Hehe, śmiechłem bo dobre teksty zaczynają tutaj padać.

Opublikowano

gram na 3ds i steamie, tak bardzo alternative

No w h.uj to alternatywa nie powiem. Platformy jak każde inne, niszowe/alternatywne to może być Ouya czy inne N-Gage.

no, ale nie prztłumaczysz ludziom - ch.uj jesteś hipster bo nie grasz w najlepszego bf, w najlepszą fifę czy najlepszego killzone.

Opublikowano

Bo mam ciekawsze gierki do ogrania. Moja przygoda z BF skończyła się na Bad Company 2. A z KZ na nieszczęsnym KZ3 i do kolejnych odsłon tego syfu od GG nie chcę nawet podchodzić.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

ja w 2014 po cichu kibicuje Wii U, na prawde mam ochote kupic ta konsole ale musi ona miec w garsi jeszcze kilka argumentow - min. xoneblade2, bayonnete2 czy zelde, ale tez jeszcze cos intrygujacego. Choc znajac zycie i tak ostatecznie kupie pierw ps4....naughy dog zrobi swoje, do tego pewnie wczesniej czy pozniej wyjdzie jakas konkretna multiplatforma, a ffxv i kh3 okaza sie grywalne i bedzie pozamiatane

Opublikowano

Wyrocznia przemówiła. Zapraszam do dyskusji.

1:14 - mazzeo i mondry

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Classic hipster denial.

tak mówisz bo podoba ci się call of duty

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Podsumowanie ostatnich hipsterskich dyskusji:

mIXeK7T.jpg

vurp8k8.jpg

DrxR9ys.jpg

hSizQPq.jpg

QOeFMs5.jpg

jGO9GBi.jpg

Edytowane przez Observer

Opublikowano

czysta brudna prawda

Opublikowano

widać, że klasie niższej żart się spodobał

Opublikowano

czyli parsknąłeś śmiechem 

Opublikowano

Ale Mendrka to ty szanuj

mr_chang_senor_chang_laugh_spits_milk.gi

To nie ty napisałeś kiedyś długiego posta, gdzie gardziłeś kulturą obrazkową?

Odpowiedź brzmi: uważam to za prawdopodobne. Jednak wszystko ma swoje miejsce. Myślę, że na krótki abstrakcyjny żart wypada odpowiadać krótkim abstrakcyjnym żartem. Miałem odpisać jednym słowem, ale akurat mialem pod ręką gifa o równie bogatym znaczeniu. To nie znaczy, że jest to odpowiedź na wszystko.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

jako ze nowy rok, to 2013 to tylko gtav i tlou.

Dziekuje dobranoc

Opublikowano

Konsole tylko "pchają" grafikę do przodu :

2007 ( PC ) vs 2011 ( konsole )

A tak to jeszcze MP3 zaleciał świeżością ( na konsolach trochę bida ) - click- :

maxpayne3-2021-1920.jpg

O oczywistych jak FC3 czy C3 nawet nie wspominam. Że to niby nie exy ? A kto powiedział , że nie mogą być ? Chyba tylko głupiec nadal wierzy , że producent których nie jest przecież twórcą i jedynym właścicielem komputerów stacjonarnych ( jak MS i Sony swoich tworów ) , właduje miliony dolców w wypaśną grafę a następnie wyda to tylko na jedną platformę. Niech też już w końcu wypuszczą UE4 który kisi się już sporo czasu. Umowy, kasa zrobiły swoje. Chociaż nie narzekam, dzięki temu wymagania na kompie były znośne a nie jak kiedyś strasznie ruchliwie ( wprawdzie też grafa wtedy pędziła na łeb na szyję ).

PS : Właśnie łoimy z ziomkiem w nowego Killzona, wcześniej Crysis 3 ( PC ) ( oczywiście podłączony do tv ) i jak dla mnie pod względem oprawy C3 ( PC ) >>>> K : SF. Nom, widzę konsole mocno popchały xD Inna sprawa , że obie produkcje w singlu bidne a SF nawet bardzo bidne ; )

PS2 : Nie wnikam w koszty i co się bardziej opłaca, a ogólnych powyższych nieprawdziwych stwierdzeniach , że niby jedynie konsole ciągną oprawę w górę, co za bzdury. Powiedziałbym bardziej , że dzięki next-genom dotrzymały kroku : )

PS3 : Krupnik miodowy to szatan.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

PS : Właśnie łoimy z ziomkiem w nowego Killzona, wcześniej Crysis 3 ( PC ) ( oczywiście podłączony do tv ) i jak dla mnie pod względem oprawy C3 ( PC ) >>>> K : SF. Nom, widzę konsole mocno popchały xD Inna sprawa , że obie produkcje w singlu bidne a SF nawet bardzo bidne ; )

właśnie obczaiłeś na jutube, no ale napisałeś "łoimy z ziomkiem" żeby dodać wiarygodności 

poanieważ tak....

łoicie we dwóch jednego singla (super ?) u bogatego ziomka gadżeciaża, po czym mówisz, ej ziomek wyłączamy gierki bo musze coś ważnego na forum konsolomaniakom napisać. na smartfonie nie pisałeś, bo widać, że nie.

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Dopiszę się jutro do listy posiadaczy PS4, będzie jeszcze bardziej wiarygodnie i fajnie. 

Absoluuuuutttttttttt!

EDIT : Ale jego tylko PS4, więc co to za bogacz xD Nigdy nie grałeś z kimś w singla na zmianę i nie miałeś lapka odpalonego jednocześnie ? Bo co, bo sylwester ? Daj spokój xD

Edytowane przez Sibian

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.