Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Już niedługo :

A wy nadal podnieta o shaderach, blasterkach i DDR3 ?

Wiem, grafa i animacje "nie robią" więc na plasterki  : < I na dodatek tury oraz sposób poruszania się z dungeon crawlerów, kicha !

Prawie zasnalem ogladajac pierwsze 2 minuty.

Dziwne, ze Ci sie nie znudzilo, po tym jak doszlismy do wniosku ze gracze konsolowi w (pipi)e maja wszelkiego rodzaju strategie, gry turowe, czy point and click (przynajmniej nie znam nikogo, kto kupil sobie konsolke dlatego ze uwielbia gry pokroju StarCraft :sorcerer: ) Wiec jak bedziesz mial sportowki na nowym lepszym silniku niz konsole, TPS, lepsze FPSy, action adventure pokroju TLOU, Uncharted, bijatyki, gry takie jak RDR, GTA 5 w tym samym czasie a nie 2-3 lata, i wiele innych typowo 'konsolowych' gatunkow to wtedy wstaw filmik. W przeciwnym razie mozesz sobie Console Wars odpuscic.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

A ja bym w M&M i Starcrafta pograł chętnie na konsoli

Opublikowano

A ja bym w M&M i Starcrafta pograł chętnie na konsoli

whaaat, padem?

Opublikowano

Czemu nie? W Warcrafta na PSX grało się spoko :)

Opublikowano

Gralem w kilka czesci starego M&M i wiadomo ze na konsoli bym zagral  :sweat:  Ale nie wyglada na to zeby ta gra miala jakies wielkie wymagania wiec moze pojdzie mi na lapku. Ale wiadomo bez 1080/60 na PC master race to hanba!

Opublikowano

Lista gier na przyszły rok zapowiada się naprawę spoko:

70-Games-coming-on-PS4-2014-year.png?res

Opublikowano

Strategie na konsolę wychodzą sporadycznie i raczej nie odnoszą sukcesów. Kiedyś myślałem ze w RPGi też się nie da grać na padzie, ale pograłem w kilka tytułów i źle nie jest.

Opublikowano

>The Binding of Isaac

>Planetside 2

>Outlast

>Don't Starve

>Minecraft

>Diablo 3

>Mercenary Kings

>Rayman Legends

>Shadow Warrior

>War Thunder

O tak, te wszystkie indyki i porty z poprzedniej generacji zdecydowanie zapowiadają rok PlayStation (już nawet nie pamiętam który z kolei) :teehee:.

Opublikowano

No ale Outlast to wy szanujcie. Bez tego by konsolowcom pozostało jedynie multiplatformowe The Evil Within, no i za chyba 5 lat może Soma.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Malkontenci będą narzekac zawsze. Tak jak w tym roku wystarczyla mi FIFA, NFS, B4 by kupic PS4 bez zastanowienia, tak w przyszłym gry pokroju DC, Infemous, Wiedzmin, Destiny, Elder Scrol Online, The Division, Dying Light, Watch Dogs i pewnie pare innych, którymi się nie interesuje do poki nie zobaczę, bądź których nie ma tej liscie zapewnia mi intensywny rok grania.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Blacharze już płaczą, że indyki wkraczają na PS4 i ich jedyny sensowny argument przemawiający za tym, że PC>PS4 pójdzie się kochać? Bo jak nie to najwyższa pora.

Opublikowano

easye za bardzo szufladkujesz tutejszych graczy.

Opublikowano

Final Fantasy XV w tym roku? Może jeszcze Last guardian?

Opublikowano

Dla FF XV kupiłem PS3 w 2008. Teraz to niech się (pipi)ą.

Opublikowano

Dla FF XV kupiłem PS3 w 2008. Teraz to niech się (pipi)ą.

Ja kupiłem PS 3 dla FFXIII.Największy błąd w moim życiu :(

Opublikowano

>brandzluj sie nad 8gb gddr5

>graj w indie gierki ze steama

ossom

Wole to niz brandzlowac sie nad konsola, której nawet w Polsce jeszcze nie ma ://

Opublikowano

Tylko tak Ci się wydaje.

Opublikowano

Blacharze już płaczą, że indyki wkraczają na PS4 i ich jedyny sensowny argument przemawiający za tym, że PC>PS4 pójdzie się kochać? Bo jak nie to najwyższa pora.

1080p & 60fps on neksdżenerejszyn consoles :platinum:

Jako PC-towy paladyn z przykrością stwierdzam, że jest to sensowny argument. Podobnie jak płatny online, który powinien być za darmo.

Opublikowano

Tańsze indyki z darmowym online już teraz czy droższe indory bez modów i z płatnym online gdzieś w 2014. CIĘŻKI WYBÓR.

Opublikowano

Destiny I Wiedzmin na te dwie gry czekam z niecierpliwoscia :) 2014 to bedzie dobry rok dla graczy.

Opublikowano

Co do Oculusa - strasznie niską rozdzielczość mają te gogle i generalnie są jakieś takie kiepskie w użytku, tzn. fajne jako zabawka na pół godziny, ale jednak dużo wygodniej jest zasiąść z padem przed tv, gdzie piksele nie wypalają oczu.

Wersja komercyjna będzie w 1080p. Oculus2 już pewnie w 4K.

Opublikowano

A gdzie jakies fajne wyscigi :( cala nadzieja w DriveClubie

Opublikowano

Jeszcze The Crew wyjdzie, no i nie można zapomnieć o dopiero co wydanym NFS, a to tylko arcade.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.