Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Pojawiły się nowe screeny z Wiedźmina 3. Gra naprawdę dobrze wygląda:

http://www.eurogamer.pl/articles/2014-01-28-wiedzmin-3-dziki-gon-trzy-nowe-screeny

The_Witcher_3_Wild_Hunt__Geralt_travels_

The_Witcher_3_Wild_Hunt__You_never_know_

The_Witcher_3_Wild_Hunt__Mysterious_swam

Chociaż nie ukrywam, że oczekiwałem czegoś jeszcze lepszego ;) Ale zobaczymy, kiedy gra już wyjdzie.

W ruchu IMO gra zamiata! 

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 746,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Na PSSite celowo nie uwzględniono Xboxa One ;) Ale "o dziwo" ta konsola również może liczyć na dopasioną wersję tej gry ;)

Opublikowano

o Kingdom Come to jest prawdziwa nowa generacja,

BEZ KITU

kingdom come wygląda OK zna zdjęciach, ale na filmiku to jest gorsze niż skyrim

duża ilość trawy i krzaków ale brak efektów świetlnych i innych

mimo że lubie klimaty średniowiecza to kolejny RPG FPP ze sterylną grafiką budzi więcej wątpliwości niż zachwytu

Opublikowano

Co faktu nie zmienia, że podkreślali o braku znaczących różnic pomiędzy PC, PS4 i Xboxem One, więc... można sie nastawiać na taką grafikę ;)

Potwierdzili, że mierzą w 30fps na konsolach.

"nowa generacja" - lawl...

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Chociaż nie ukrywam, że oczekiwałem czegoś jeszcze lepszego ;) Ale zobaczymy, kiedy gra już wyjdzie.

Czego ty jeszcze oczekujesz po grze z otwartym swiatem ?

Opublikowano

Wiedźmin 3 wygląda zjawiskowo, ale sterylnie jakoś. Chodzi mi nie o poziom tekstur, czy efekty oświetleniowe, cienie czy wygląd postaci, bo to jest super. Ale mam wrazenie, że takie to wszystko za ładne (w sensie, mało przybrudzone). Czepiam się, a pewno i tak przejdę po kilka razy, jak dwie poprzednie części, bo w tej grze nie liczy się grafika, a GENIALNA fabuła, klimat, postać geralta i cały ten świat wykreowany przez Sapkowskiego. Genialna seria.

Opublikowano

Wiem o czym mówisz - włosy i paznokcie nie rosną w realtime ;)

Opublikowano

lol, o czym Ty w ogóle mówisz? Naprawdę nie widzisz postępu?

Wszystko zależy od doboru skrinów.

Kingdom Come:

original.jpg

Skyrim:

tcSNeQ5.jpg

RCorz.jpg

:sorcerer:

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Raczej doboru podkręconych modów.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

http://www.eurogamer.pl/articles/2014-01-28-wiedzmin-3-dziki-gon-trzy-nowe-screeny

The_Witcher_3_Wild_Hunt__Geralt_travels_

The_Witcher_3_Wild_Hunt__You_never_know_

The_Witcher_3_Wild_Hunt__Mysterious_swam

Oby były bundle z Wieskiem 3 na premierę ;33

Opublikowano

Bluber : nie dowalam się, po prostu komentuję. Yeti, już pomijając momentami zwykły trolling, nie kryje się z sympatią do Sony, tak jak parę osób w obu obozach, a ja mówię o pozie "nie liczą się konsole, liczą się gry !", kiedy z prawie każdego posta wylewa się niechęć do Sony.

Opublikowano

Oby dali jedynkę i dwójkę, choćby rok później, bo to jak zaczynać MGS'a od "czwórki", Gearsy od "trójki"/ God Of War od "trójki" itd.

Coś w ten deseń of course:

cov.jpg

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Oby dali jedynkę i dwójkę, choćby rok później, 

Nie ma na to szans. No i oczywiście lepiej znać poprzednie część (a tym bardziej książki), ale CDP dba o to żeby nawet nie kumający bazy gracz czerpał przyjemność z obcowaniem z białowłosym. 

@kotlet tak jak w 3/4 postów w temacie wylewa się niechęć do microsoftu oraz postawa moja konsola czyli plejstejszyn jest najlepsza bo innej nie miałem po prostu jestem przeciwwagą w temacie i tyle :> 

Opublikowano

To ciekawy news, bo przecież miało się skończyć tylko na jednej części:

http://uk.ign.com/articles/2014/01/29/is-the-last-of-us-2-in-development-at-naughty-dog?utm_campaign=fbposts&utm_source=facebook

Naughty Dog is allegedly working on The Last of Us 2, despite the fact that the first game remains ongoing, as well as the recent announcement of Uncharted for PS4. Releasing in 2015, according to Omelete, The Last of Us 2 is already in production for PlayStation 4.

No cóż, może na targach E3 dowiemy się czegoś więcej :)

Opublikowano

lol, o czym Ty w ogóle mówisz? Naprawdę nie widzisz postępu?

Wszystko zależy od doboru skrinów.

Kingdom Come:

(Screen)

Skyrim:

(Screen ze zmodowanej wersji na PC)

:sorcerer:

Przepraszam bardzo, od kiedy to mody są dostępne na konsole? Jak jest rozmowa o PC to grzebanie w plikach nikogo, a teraz wyjeżdżasz z modami? Oj, nie tak gramy w tą grę. Mało tego, jakiś nowy model postaci, ENB, Depth of Field i ładnie dobrany kadr może i wyglądają ładnie na statycznym obrazku, ale w ruchu od razu widzisz, że to wciąż technologia roku 2007 na sterydach. Geometria świata od razu rzuca się w oczy, drewniane animacje, skala gry, przeróżne efekty. Grę możma pudrować, ale trzeba być ślepcem albo ignorantem by nie widzieć przepaści jaka dzieli te produkcje.

Opublikowano

Ważne, że według Yano w ruchu wygląda gorzej niż Skyrim i nie ma efektów świetlnych.

Podobno to nie jest trolling.

Opublikowano

Bluber, Mass Effect 1 tez miał pozostac eksem na x-boxa. RE4 tylko na gamecube. Kiedy zwietrzą kasę doczekamy sie zapewne Wieska z pc i konwersje dwojki z iksa, lub pc na obie platformy.

Opublikowano

Tylko, że w przypadku Wiesławaa nie chodzi(ło) o ekskluzywność, tylko o to, że nie chciało/opłacało im się robić konwersji na "dziwne" PS3. Teoretycznie szybki port W1 i W2 na PS4 i Xbone'a byłby w sumie bardziej prawdopodobny niż wersje na PS3. Inna sprawa, że CPR to chyba i tak zbyt małe studio żeby się czymś takim zajmować.

Opublikowano

Przepraszam bardzo, od kiedy to mody są dostępne na konsole?

A Kingdom Come od kiedy jest dostępny na PS3? Ja porównuje chociaż bullshoty producenta z PC do bullshotów moderów z PC, a ty porównałeś filmik promocyjny z gry nowej generacji do jakiś złapanych kalkulatorem zrzutów z 7-letniej konsoli. Ja gram w modowanego Skyrima na PC i Kingdom Come nie robi tak wielkiego wrażenia, zwłaszcza biorąc pod uwagę że na razie karmi nas marketing producenta, który trzeba dzielić przez 10. No chyba że ty jesteś jednym z tych co ciągle wierzy że materiały producenta są w 100% reprezentatywne dla końcowego produktu i w żaden sposób nie są upiększane i starannie dobierane.

Opublikowano

Sporo gierek na nowe konsole, w nowym PE ani jednej recenzji. 

Opublikowano

Przepraszam bardzo, od kiedy to mody są dostępne na konsole?

A Kingdom Come od kiedy jest dostępny na PS3? Ja porównuje chociaż bullshoty producenta z PC do bullshotów moderów z PC, a ty porównałeś filmik promocyjny z gry nowej generacji do jakiś złapanych kalkulatorem zrzutów z 7-letniej konsoli. Ja gram w modowanego Skyrima na PC i Kingdom Come nie robi tak wielkiego wrażenia, zwłaszcza biorąc pod uwagę że na razie karmi nas marketing producenta, który trzeba dzielić przez 10. No chyba że ty jesteś jednym z tych co ciągle wierzy że materiały producenta są w 100% reprezentatywne dla końcowego produktu i w żaden sposób nie są upiększane i starannie dobierane.

Tej, ale czy to ja napisałem, że Kingdom Come jest gorsze od Skyrima? Jak już się wpier,dalasz w rozmowę to przynajmniej znaj jej kontekst. Zobacz sobie, kto zaczął to bzdurne porównanie.

Opublikowano

Sporo gierek na nowe konsole, w nowym PE ani jednej recenzji. 

kłamiesz, jest recka Don't Starve ;)

Opublikowano

Porty z blach bez gier się nie liczą jak i inne biedackie indie. Czekacie już wszyscy na Thiefa ?

Edytowane przez Sibian

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.