Opublikowano 20 lipca 201311 l Zapowiadają, że ma być krótszy od CiT, więc nie wiadomo czy nie dostaniemy czegoś na kształt DLC do ToD, czyli QfB. Oby nie. Edytowane 20 lipca 201311 l przez Berion
Opublikowano 20 lipca 201311 l No jak dla mnie QfB to świetny dodatek Muszę nadrobić zalełości z Ratchetami, ale ten nowy design skutecznie mnie odstrasza. Na GC powinniśmy dowiedzieć się większej ilości szczegółów na temat Nexusa.
Opublikowano 20 lipca 201311 l A dla mnie nie, ponieważ: - kosztował 70zł co jest ceną kompletnie nieproporcjonalną do jakości i długości - nie można upgrad'eować broni (jak sięgam pamięcią ) - nie ma nowych broni, ani nawet wszystkich - nie ma Game+ - wszystkie obiekty i tekstury były w ToD, nic nowego nie dodali Wyciągacz kasy. Za 10-20zł można się szarpnąć, ale wtedy to był absurd. Edytowane 20 lipca 201311 l przez Berion
Opublikowano 20 lipca 201311 l A nie kosztował 55 PLN? Jakoś tak to kojarze. Co do reszty to się zgadzam. Ja dałem za wersję na BD chyba 30 złociszy i przechodziłem go jakieś 6h No, ale wiadomo, że dla każdego coś innego. Najlepszy i tak jest Ratchet 3
Opublikowano 20 lipca 201311 l No QFB kompletnie nie był wart swojej ceny, ale nie zmienia to faktu, że był super. Chyba nawet bardziej mi się podobał niż ToD (w CiT jeszcze nie grałem)Ale z tego co ktoś zacytował na poprzedniej stronie, to gra jest o wiele większa niż qfb, więc pewnie będzie coś między qfb a pełnoprawną, dużą kontynuacją.Mimo wszystko nadal nie jestem przekonany. Po dwóch poprzednich częściach seria podupadła trochę dla mnie i straciła moje zaufanie. Tutaj widać, że powrócili ze starym desingiem postaci, ale nadal niepokoi mnie fakt, że to nie jest "duży" Ratchet. Zobaczymy.
Opublikowano 20 lipca 201311 l QFB był tak samo dobry jak ToD tylko po prostu znacznie krótszy. Nadrabiał świetnie oddanym klimatem piratów i zapamiętałem zwłaszcza ten kawałek: http://www.youtube.com/watch?v=OWox_dUGy54
Opublikowano 20 lipca 201311 l Fakt, 55zł. Ale to też za drogo. - - - Krótszy, tak wręcz o 90% krótszy. Przecież jest tylko jedna planeta i poziom ze statkiem. Edytowane 20 lipca 201311 l przez Berion
Opublikowano 21 lipca 201311 l piracki motyw z tod/qfb zawsze na propsie ogólnie choć CiT świetny to bardzo mi brakowało piratów - fajnie wyszli imsomniakom
Opublikowano 21 lipca 201311 l Mogliby teraz właśnie do nich powrócić i zrobić misje rodem z ACIII - czyli wspaniałe bitwy morskie "z jajem" jak na to uniwersum przystało. Po All4One i Załodze Q seria może wreszcie wraca na właściwe tory. Czekam tylko na zapowiedź odsłony, która pozamiata mną na PS4 tak jak swojego czasu ToD na PS3.
Opublikowano 21 lipca 201311 l Mogliby teraz właśnie do nich powrócić i zrobić misje rodem z ACIII - czyli wspaniałe bitwy morskie "z jajem" jak na to uniwersum przystało. Po All4One i Załodze Q seria może wreszcie wraca na właściwe tory. Czekam tylko na zapowiedź odsłony, która pozamiata mną na PS4 tak jak swojego czasu ToD na PS3. Ale jak bitwy morskie ? Chyba kosmiczne / powietrze bitwy?. Piraci ci się pomylili bo w Ratchecie to byli powietrzni piraci. Edit ale fakt motyw z piratami był mega w sumie też piraci zrobili dobrą robotę, chyba w drugim Raymanie. Edytowane 21 lipca 201311 l przez balon1984
Opublikowano 22 lipca 201311 l Co prawda nie do końca dotyczy to akurat tej odsłony ale.... Scenarzysta serii Ratchet & Clank odchodzi z Insomniac Games Jeśli przypadły Wam do gustu wszystkie odsłony serii Ratchet & Clank, jakie trafiły do sprzedaży w ciągu ostatnich siedmiu lat, to nie mam dla Was dobrej wiadomości. Ich scenarzysta - TJ Fixman poinformował bowiem, że jego współpraca ze studiem Insomniac Games dobiegła końca. TJ Fixman odpowiadał za scenariusze takich gier, jak Ratchet & Clank games – Future: Tools of Destruction, Future: Quest for Booty Future: A Crack in Time, All 4 One, Q-Force oraz Nexus, a także drugiej odsłony serii Resistance. Scenarzysta twierdzi, że poszukuje obecnie nowych wyzwań i o ile nie zamierza kończyć z grami, chciałby spróbować swoich sił w telewizji oraz... filmach. Jeszcze przez jakiś czas będzie musiał współpracować z Insomniac nad filmowym Ratchet & Clank. Cóż, nie pozostaje nic innego, jak życzyć powodzenia. http://www.ps3site.pl/scenarzysta-serii-ratchet-clank-odchodzi-z-insomniac-games/161287
Opublikowano 8 września 201311 l Co tu tak cicho? Niby wszyscy fani czekaja na prawdziwego singlowego Ratcheta a temat umiera... Gameplay bez komentarza rezysera gry (gameplay ten sam co oficjalny z gamescomu)
Opublikowano 9 września 201311 l Fajny ten gameplay i ciekawe bronie. Shotgun spowalniający, zamrażacz ze świąteczną muzyczką i ten krzykacz Wypadało by nadrobić zaległości w tych gorszych częściach i przyczaić się na ten tytuł.
Opublikowano 9 września 201311 l Jest dobrze. Po świetnym ACiT liczę na co najmniej tak samo udaną odsłonę. Ten fragment z gry jest bardzo obiecujący więc rozpierducha może być konkretna.
Opublikowano 3 października 201311 l Gra wychodzi 12 listopada (13tego w EU). Podałeś amerykańską premierą (ciekawe po co?), a zapomniałeś o cenie - 30 Euro. Cena dwa razy większa od premierowej ceny QfB - mam nadzieję, że rozgrywka też będzie przynajmniej dwa razy dłuższa.
Opublikowano 3 października 201311 l Gra wychodzi 12 listopada (13tego w EU). Podałeś amerykańską premierą (ciekawe po co?), a zapomniałeś o cenie - 30 Euro. Cena dwa razy większa od premierowej ceny QfB - mam nadzieję, że rozgrywka też będzie przynajmniej dwa razy dłuższa. Podałem obie daty, nie wiem co w tym takiego strasznego. btw nowy trailer http://www.youtube.com/watch?v=RhcDDemkKaQ Edytowane 3 października 201311 l przez Figaro
Opublikowano 3 października 201311 l Za wczesnie dla mnie. Przy serii Future bawilem sie doskonale i Nexusa biore na bank, ale w grudniu, na Swieta.
Opublikowano 7 października 201311 l previews: http://www.polygon.com/2013/10/7/4809624/ratchet-and-clank-into-the-nexus-preview http://uk.ign.com/videos/2013/10/07/an-all-new-look-at-ratchet-clank-into-the-nexus http://www.thesixthaxis.com/2013/10/07/ratchet-clank-nexus-preview/ http://uk.gamespot.com/ratchet-and-clank-into-the-nexus/videos/ratchet-and-clank-into-the-nexus-preview-6415361/ Powraca RYNO, powraca Arena, powraca stary dobry Ratchet.
Opublikowano 8 października 201311 l Jak widzę ten nowy design to od razu mi się odechciewa i cała podjarka nowym Ratchetem gdzieś znika
Opublikowano 8 października 201311 l No ale ten design jest już od ToD czyli w wersjach na next geny. Jak gra będzie dobra to może być taki wygląd.
Opublikowano 8 października 201311 l Jest dobrze Square. Nie widzę niczego czego nie byłoby w pełnoprawnych poprzednikach na current past gens. Jeśli pojadą z grywalnością jak w ACiT to pozamiatają moim skromnym zdaniem.
Opublikowano 8 października 201311 l No ale ten design jest już od ToD czyli w wersjach na next geny. Jak gra będzie dobra to może być taki wygląd. Oj, chyba design trochę się różni od tego z ToD. Teraz Ratchet jest jakiś trochę karłowaty.