Skocz do zawartości

Shadow of the Beast

Featured Replies

Opublikowano

Jak ja nie lubię dwuwymiarowych gier z trójwymiarowymi modelami. Chyba jeszcze nie grałem w taką, która byłaby dobra.

• Odpowiedzi 74
  • Wyświetleń 18,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

czekam na pierwsze konkretne info - screeny wygladaja ciekawie i czuc z nich klimat starej czesci

Opublikowano

fajna indie gierka akurat do plusa

Opublikowano

niezle sie to prezentuje

Opublikowano

Remake kaczek nieźle się prezentował, to jest po prostu słabe, ale jak jest jucha to ludziom się podoba.

Opublikowano

Nic dziwnego, że nie chcieli tego pokazać :kaz:

Opublikowano

Jak widziałem zajawkę na E3 dwa lata temu to miałem nadzieję na jakiś fajny slasher, a oni chodzoną bijatykę w 2d robią. No nie wiem co tak słabo, nie przepadam za takimi grami. Może ogram jak w plusie dadzą, a może nie.

Opublikowano

Oglądając moment z buchającymi ogniami nie wiem czemu od razu przypomniało mi się o Battletoads & Double Dragon etap do Czarnej Damy :D

Ogólnie gra prezentuje się smakowicie w zalewie pixselowych indyków, na pewno utrzymuje poziom obecnych czasów. A tak po za tematem chętnie ograłbym odświeżone Double Dragon:)

Opublikowano

najlepsze bedzie jak sie okaże, ze to będzie kosztowac 229 zł xd

Opublikowano

to będzie gra na 5-6h kampanii w cyfrowej dystrybucji. 

Opublikowano

274017727.jpg1959653548.jpg803158410.jpg1700460681.jpg

Jak dla mnie wygląda to dobrze ciekawi mnie jak pod względem OST'u wypadnie którego na razie w ogóle nie ma.

Edytowane przez Karas

• 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

jest juz preorder w ps store, 84zl, premiera 17 styczen

mi sie gierka na gameplayach podoba, lubie chodzone bijatyki 2d, a oryginal na amidze byl mega wporzo

amiga<3

Opublikowano

Oryginał to był miód i na tamte czasy prawdziwa kosa. Sam nie miałem Amigi i pamiętam jak chodziłem do kumpla aby się poślinić min. do SOTB. Piękne czasy :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Tylko cyfrowo tak?

Opublikowano

Tak, to mniejsza gra, premiera 2 marca wg PS Store.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szkoda, a preview daja nadzieje na dobra pozycje