Opublikowano 14 kwietnia 201510 l Jak ja nie lubię dwuwymiarowych gier z trójwymiarowymi modelami. Chyba jeszcze nie grałem w taką, która byłaby dobra.
Opublikowano 14 kwietnia 201510 l czekam na pierwsze konkretne info - screeny wygladaja ciekawie i czuc z nich klimat starej czesci
Opublikowano 16 kwietnia 201510 l Remake kaczek nieźle się prezentował, to jest po prostu słabe, ale jak jest jucha to ludziom się podoba.
Opublikowano 16 kwietnia 201510 l Jak widziałem zajawkę na E3 dwa lata temu to miałem nadzieję na jakiś fajny slasher, a oni chodzoną bijatykę w 2d robią. No nie wiem co tak słabo, nie przepadam za takimi grami. Może ogram jak w plusie dadzą, a może nie.
Opublikowano 16 kwietnia 201510 l Oglądając moment z buchającymi ogniami nie wiem czemu od razu przypomniało mi się o Battletoads & Double Dragon etap do Czarnej Damy Ogólnie gra prezentuje się smakowicie w zalewie pixselowych indyków, na pewno utrzymuje poziom obecnych czasów. A tak po za tematem chętnie ograłbym odświeżone Double Dragon:)
Opublikowano 16 kwietnia 201510 l Jak dla mnie wygląda to dobrze ciekawi mnie jak pod względem OST'u wypadnie którego na razie w ogóle nie ma. Edytowane 16 kwietnia 201510 l przez Karas
Opublikowano 28 października 20159 l jest juz preorder w ps store, 84zl, premiera 17 styczen mi sie gierka na gameplayach podoba, lubie chodzone bijatyki 2d, a oryginal na amidze byl mega wporzo amiga<3
Opublikowano 28 października 20159 l Oryginał to był miód i na tamte czasy prawdziwa kosa. Sam nie miałem Amigi i pamiętam jak chodziłem do kumpla aby się poślinić min. do SOTB. Piękne czasy
Opublikowano 21 lutego 20169 l Premiera jednak dopiero 17 maja - https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/shadow-of-the-beast/cid=EP9000-CUSA00951_00-SOTB000PREORDPSN