Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Instaluje na hdd w ps3, 8486 mb. Zdam relacje za pare godzin jak ktos bedzie chcial. Cytuj Odnośnik do komentarza
popiol 16 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Tyle osób już gra i ciężko Wam odpowiedzieć na kilka pytań? Powtórzę się + dodam nowe pytania:- można zamontować nitro?- co się stanie gdy strzelimy w oponę rozpędzonego auta? brakowało mi w poprzednich częściach jakiegoś koziołkowania auta, jak mnie pamięć nie myli to w Sleeping Dogs fajnie to wyglądało - podoba Wam się to rozwiązanie z odkrywaniem mapy? jak już raz się udamy w miejsce, w którym wcześniej nie byliśmy to już na stałe zostanie ono odkryte na mapie, tak? - drzewa nadal wyglądają tak fatalnie jak w IV? tam mnie tak odrzucały swoim widokiem, aż się rzygać chciało ;/ Strasznie wkurza mnie też w czwórce ogromny pop-up pomimo zainstalowanej gry na dysku, jak sprawa ma się w V? Vigor - a co to za trzy rodzaje znajdziek? (co za idiotyczne słowo ) Cytuj Odnośnik do komentarza
cwieri 92 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Działający stream http://www.ustream.tv/channel/gta-v-leaked-gameplay Cytuj Odnośnik do komentarza
RajuPL 129 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Damn, hype mnie przerósł i chyba jednak skuszę się kupić... Mam jednak złe doświadczenia związane z preorderami. Parę razy miałem sytuacje np w Ultimie albo Gram.pl, że zamówiłem tydzień przed premierą i nie dostarczyli gry na czas ponieważ znalazłem się poza listą (duża ilość paczek za późno się obudziłem) i musiałem czekać na drugą partię zamówień. Wiecie może, gdzie dorwę jeszcze w miarę pewne miejsce gdzie złożę zamówienie i wyślą w poniedziałek? Aaa i mieszkam na totalnym za(pipi)u dlatego nie opłaca mi się jechać np do Poznania i szukać gry w Saturnie czy też innym sklepie ... Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 (edytowane) Tyle osób już gra i ciężko Wam odpowiedzieć na kilka pytań? Powtórzę się + dodam nowe pytania: - można zamontować nitro? - co się stanie gdy strzelimy w oponę rozpędzonego auta? brakowało mi w poprzednich częściach jakiegoś koziołkowania auta, jak mnie pamięć nie myli to w Sleeping Dogs fajnie to wyglądało - podoba Wam się to rozwiązanie z odkrywaniem mapy? jak już raz się udamy w miejsce, w którym wcześniej nie byliśmy to już na stałe zostanie ono odkryte na mapie, tak? - drzewa nadal wyglądają tak fatalnie jak w IV? tam mnie tak odrzucały swoim widokiem, aż się rzygać chciało ;/ Strasznie wkurza mnie też w czwórce ogromny pop-up pomimo zainstalowanej gry na dysku, jak sprawa ma się w V? Vigor - a co to za trzy rodzaje znajdziek? (co za idiotyczne słowo ) No sorry, nie jesteśmy hotlinią by skanować wszystkie posty i odpowiadać ASAP. Poszukaj sam trochę, co? Na wszystko prawie już jest odpowiedź. - zaraz sprawdzę - napisałem w poprzednim poście - normalne fog of war, może być. Jest dreszczyk odkrywania nieznanego. Jak już raz gdzieś zajedziesz to się odkrywa na zawsze - mało screenów było w tym temacie? Wyglądają lepiej. - pisałem o pop-upie. Jest, ale mały, dużo, dużo mniejszy niż w SA czy czwórce. Edytowane 14 Września 2013 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 (edytowane) Tyle osób już gra i ciężko Wam odpowiedzieć na kilka pytań? Powtórzę się + dodam nowe pytania: - można zamontować nitro? - co się stanie gdy strzelimy w oponę rozpędzonego auta? brakowało mi w poprzednich częściach jakiegoś koziołkowania auta, jak mnie pamięć nie myli to w Sleeping Dogs fajnie to wyglądało - podoba Wam się to rozwiązanie z odkrywaniem mapy? jak już raz się udamy w miejsce, w którym wcześniej nie byliśmy to już na stałe zostanie ono odkryte na mapie, tak? - drzewa nadal wyglądają tak fatalnie jak w IV? tam mnie tak odrzucały swoim widokiem, aż się rzygać chciało ;/ Strasznie wkurza mnie też w czwórce ogromny pop-up pomimo zainstalowanej gry na dysku, jak sprawa ma się w V? Vigor - a co to za trzy rodzaje znajdziek? (co za idiotyczne słowo ) 1. nie spostrzegłem, ale tylko raz byłem w warsztacie. 2. też jakoś nie udało mi się strzelić w oponę to ci nie powiem 3. TAK 4. Wg. mnie wyglądają ok, lepiej niż w Gran Turismo xD. I nie, nie uświadczyłem pop-upu związanego z dyskiem twardym (doczytywanie tekstur itp.), chyba tylko raz czy dwa coś takiego mi się zdarzyło. Wersja PS3. Edytowane 14 Września 2013 przez Kornolio Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Chwała Linuksowi, konwersja 30 plików na jpg z bmp to jedno krótkie polecenie, pomyśleć, że ja wszystko dotychczas plik po pliku otwierałem i zapisywałem jako nowy format. Informatyk . Oświetlenie w tej grze jest takie piękne. Zobaczcie tylko na to, niektóre z tych widoków prosto na tapetę się nadają. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 yebać perliczki, orzeł wylądował Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 hehehehehe teraz se wklejajo V w avatary, beka z was rajwen wrzuć screena z max rozwalonym autem, ale tak doszczętnie, jaram się tym najbardziej, można porównać do tego? : [ raven zrób dla mnie tego screena Cytuj Odnośnik do komentarza
Stunik 1 402 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 (edytowane) "Niezły samochód. Widzę, że dobrze wydatkujesz publiczne pieniądze." xD Widzę, że misję i postacie będą goty/g Edytowane 14 Września 2013 przez Stunik Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 rejwen dostarczasz, dobrze wydatkowane pieniądze na te verbatimy Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 yebać perliczki, orzeł wylądował Gdzie dorwałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 hehehehehe teraz se wklejajo V w avatary, beka z was rajwen wrzuć screena z max rozwalonym autem, ale tak doszczętnie, jaram się tym najbardziej, można porównać do tego? : [ raven zrób dla mnie tego screena OK, will do. Postaram się przynajmniej. Ale od razu mówię, że IMO zniszczenia nie będą takie duże jak w GTA IV. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 (edytowane) yebać perliczki, orzeł wylądował Gdzie dorwałeś ? wymieniłem za gips z kawałkiem podpiźd'zia. nie pytaj. Edytowane 14 Września 2013 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 (edytowane) "Niezły samochód. Widzę, że dobrze wydatkujesz publiczne pieniądze." xD Widzę, że misję i postacie będą goty/g Postacie i to o czym gadają to z miejsca GOTG, ale nie piszę nic a nic, coby Wam nie psuć zabawy. Dialogi są też przetłumaczone fenomenalnie, naprawdę. Jakie verbatimy, ani jedna płytka nie ucierpiała w moim domu, hdd master race . Edytowane 14 Września 2013 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Dokładnie, dialogi w tej grze to mistrzostwo świata, a spolszczenie jest naprawdę pro. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Teraz trochę widoczków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pejas123 8 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Pochwalcie się (ci co już grają) gdzie dorwaliście szpile. Nie bądźcie egoistami ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Teraz trochę spoilerów w następnych dwóch postach. Znowu używki i trochę retrospekcji. Otwieracie na własną odpowiedzialność. skutki wszczykiwania płynnej maryhuany, tzw. haszyszu Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 (edytowane) Po ilu misjach juz mniej wiecej jestes I ile Ci to zajelo? Edytowane 14 Września 2013 przez Kre3k Cytuj Odnośnik do komentarza
popiol 16 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Raven nie katuj już nas tymi screenami, bo ciężko wysiedzieć na (pipi)e w oczekiwaniu ;( Nigdy tak na nic nie czekałem... Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 czemu gościowi podczas startu wybuchł ten duży samolot na tym strimie? no i dłuuuga zmiana bohatera Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 To jest spora niespodzianka, więc jeszcze raz ostrzegam. nigguh wha...!? I jeszcze śliczne widoczki na koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 O ja je'bie cudo te skriny <3 motywy z kosmitami trochę żenada i saints row ale kij z tym Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 wieść niesie, że na x360 jest większy pop in ;> 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi