Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GTA V - spoilery, fejki, linki i wycieki

Featured Replies

Opublikowano

Instaluje na hdd w ps3, 8486 mb. Zdam relacje za pare godzin jak ktos bedzie chcial.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 87,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• OK, więc jak działają kanistry. Najpierw trzeba je kupić.     Później wyekwipować.   Nacisnąć i trzymać RT, by lać. Strumień leci na ziemię, chyba nie da się chlustać na boki. Przy odrobinie

• Ziomuś nawet nasze słowa cytuje (nie tylko moje, w sumie każde ciekawsze info), niezłe . Fajnie być na początku łańcuszka informacji, normalnie napawam się dumą! Mała uwaga: większość info pochodzi z

• Wybuchy nie są wcale tak imponujące, wpadacie w pułapkę jarania się gifami o rozdzielczości Nokii 3310. Wybuchy to tylko płaskie, ale bardzo ładne bitmapy. IMO ładniejsze były w czwórce, ale te są OK.

Opublikowano

Tyle osób już gra i ciężko Wam odpowiedzieć na kilka pytań? 

Powtórzę się + dodam nowe pytania:

- można zamontować nitro?
- co się stanie gdy strzelimy w oponę rozpędzonego auta? brakowało mi w poprzednich częściach jakiegoś koziołkowania auta, jak mnie pamięć nie myli to w Sleeping Dogs fajnie to wyglądało 
- podoba Wam się to rozwiązanie z odkrywaniem mapy? jak już raz się udamy w miejsce, w którym wcześniej nie byliśmy to już na stałe zostanie ono odkryte na mapie, tak? 
- drzewa nadal wyglądają tak fatalnie jak w IV? tam mnie tak odrzucały swoim widokiem, aż się rzygać chciało ;/ Strasznie wkurza mnie też w czwórce ogromny pop-up pomimo zainstalowanej gry na dysku, jak sprawa ma się w V? 

Vigor - a co to za trzy rodzaje znajdziek? (co za idiotyczne słowo :P)

Opublikowano

Damn, hype mnie przerósł i chyba jednak skuszę się kupić... Mam jednak złe doświadczenia związane z preorderami. Parę razy miałem sytuacje np w Ultimie albo Gram.pl, że zamówiłem tydzień przed premierą i nie dostarczyli gry na czas ponieważ znalazłem się poza listą (duża ilość paczek za późno się obudziłem) i musiałem czekać na drugą partię zamówień. Wiecie może, gdzie dorwę jeszcze w miarę pewne miejsce gdzie złożę zamówienie i wyślą w poniedziałek? Aaa i mieszkam na totalnym za(pipi)u dlatego nie opłaca mi się jechać np do Poznania i szukać gry w Saturnie czy też innym sklepie ... 

Opublikowano

- co się stanie gdy strzelimy w oponę rozpędzonego auta? brakowało mi w poprzednich częściach jakiegoś koziołkowania auta, jak mnie pamięć nie myli to w Sleeping Dogs fajnie to wyglądało 

- podoba Wam się to rozwiązanie z odkrywaniem mapy? jak już raz się udamy w miejsce, w którym wcześniej nie byliśmy to już na stałe zostanie ono odkryte na mapie, tak? 

- drzewa nadal wyglądają tak fatalnie jak w IV? tam mnie tak odrzucały swoim widokiem, aż się rzygać chciało ;/ Strasznie wkurza mnie też w czwórce ogromny pop-up pomimo zainstalowanej gry na dysku, jak sprawa ma się w V? 

No sorry, nie jesteśmy hotlinią by skanować wszystkie posty i odpowiadać ASAP. Poszukaj sam trochę, co? Na wszystko prawie już jest odpowiedź.

- zaraz sprawdzę

- napisałem w poprzednim poście

- normalne fog of war, może być. Jest dreszczyk odkrywania nieznanego. Jak już raz gdzieś zajedziesz to się odkrywa na zawsze

- mało screenów było w tym temacie? Wyglądają lepiej.

- pisałem o pop-upie. Jest, ale mały, dużo, dużo mniejszy niż w SA czy czwórce.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

1. nie spostrzegłem, ale tylko raz byłem w warsztacie.

2. też jakoś nie udało mi się strzelić w oponę to ci nie powiem :P

3. TAK

4. Wg. mnie wyglądają ok, lepiej niż w Gran Turismo xD. I nie, nie uświadczyłem pop-upu związanego z dyskiem twardym (doczytywanie tekstur itp.), chyba tylko raz czy dwa coś takiego mi się zdarzyło. Wersja PS3.

Edytowane przez Kornolio

Opublikowano

Chwała Linuksowi, konwersja 30 plików na jpg z bmp to jedno krótkie polecenie, pomyśleć, że ja wszystko dotychczas plik po pliku otwierałem i zapisywałem jako nowy format. Informatyk  :teehee:.

Oświetlenie w tej grze jest takie piękne. Zobaczcie tylko na to, niektóre z tych widoków prosto na tapetę się nadają.

FoYWWo4.jpg

8NT4Klp.jpg

zcrvgxw.jpg

RWhdIp9.jpg

1YyhC8k.jpg

4baCVVB.jpg

Opublikowano

b191cea0642f95e1med.jpg

yebać perliczki, orzeł wylądował :P

Opublikowano

hehehehehe teraz se wklejajo V w avatary, beka z was

rajwen wrzuć screena z max rozwalonym autem, ale tak doszczętnie,  jaram się tym najbardziej, można porównać do tego? :

Vehicle_damage_(GTA4).jpg[

dsc01466rm5.jpg

cardamage_001.jpg

raven zrób dla mnie tego screena :thumbsup:

Opublikowano

"Niezły samochód. Widzę, że dobrze wydatkujesz publiczne pieniądze." xD

Widzę, że misję i postacie będą goty/g

Edytowane przez Stunik

Opublikowano

rejwen dostarczasz, dobrze wydatkowane pieniądze na te verbatimy

Opublikowano

hehehehehe teraz se wklejajo V w avatary, beka z was

rajwen wrzuć screena z max rozwalonym autem, ale tak doszczętnie,  jaram się tym najbardziej, można porównać do tego? :

Vehicle_damage_(GTA4).jpg[

dsc01466rm5.jpg

cardamage_001.jpg

raven zrób dla mnie tego screena :thumbsup:

OK, will do. Postaram się przynajmniej. Ale od razu mówię, że IMO zniszczenia nie będą takie duże jak w GTA IV.

Opublikowano

b191cea0642f95e1med.jpg

yebać perliczki, orzeł wylądował :P

Gdzie dorwałeś ? :(

wymieniłem za gips z kawałkiem podpiźd'zia. nie pytaj.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

"Niezły samochód. Widzę, że dobrze wydatkujesz publiczne pieniądze." xD

Widzę, że misję i postacie będą goty/g

Postacie i to o czym gadają to z miejsca GOTG, ale nie piszę nic a nic, coby Wam nie psuć zabawy. Dialogi są też przetłumaczone fenomenalnie, naprawdę.

Jakie verbatimy, ani jedna płytka nie ucierpiała w moim domu, hdd master race ;).

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Dokładnie, dialogi w tej grze to mistrzostwo świata, a spolszczenie jest naprawdę pro.

Opublikowano

Pochwalcie się (ci co już grają) gdzie dorwaliście szpile. Nie bądźcie egoistami ;-) 

Opublikowano

Teraz trochę spoilerów w następnych dwóch postach. Znowu używki i trochę retrospekcji. Otwieracie na własną odpowiedzialność.

skutki wszczykiwania płynnej maryhuany, tzw. haszyszu

2iTlKep.jpg

6NcRVay.jpg

hXhXHDg.jpg

jPAlhJE.jpg

MOdtjC1.jpg

6cU5sbY.jpg

Opublikowano

Po ilu misjach juz mniej wiecej jestes I ile Ci to zajelo?

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Raven nie katuj już nas tymi screenami, bo ciężko wysiedzieć na (pipi)e w oczekiwaniu ;( Nigdy tak na nic nie czekałem...

Opublikowano

czemu gościowi podczas startu wybuchł ten duży samolot na tym strimie?

no i dłuuuga zmiana bohatera

Opublikowano

O ja je'bie cudo te skriny <3

motywy z kosmitami trochę żenada i saints row ale kij z tym