Opublikowano 10 grudnia 201311 l Autor Po co jakieś zgłoszenia? Nie lepiej założyć pokój bez hasła? Wybieracie "Wszystkie strefy wojny" i tam nazwy pokoi na biało są stworzone przez graczy. Dziś o 18:00 jak ktoś chętny do gry, to szukać pokoju POLSKA. Gramy Warzone na standardowych ustawieniach, niczego nie banuje, bo dziś rozegrałem 3 pierwsze mecze i nawet nie wiem, jaka broń jest przegięta.
Opublikowano 10 grudnia 201311 l tak, ale nie zawsze osoby tam mają headsety i chcą dołączyć do partychata. Wiele osób woli grać w ogarniętym zespole, gdzie można się komunikować. Wiele osób dodaje wszystkich do znajomych z forum, ale potem nie mają ochoty wspólnie pograć. Dopóki w Killzone nie wejdzie ingame voice chat tak długo trzeba się umawiać.
Opublikowano 10 grudnia 201311 l Autor Znacznie szybciej znajdziesz ludzi do gry zakładając pokój, niż miałbyś wysyłać zaproszenia. Tak się ustawialiśmy w KZ2 i ludzi nie brakowało. Ktoś chętny, to dziś o 18:00 start, pokój POLSKA. Edytowane 10 grudnia 201311 l przez YETI
Opublikowano 10 grudnia 201311 l a jak łączycie się do party chata wtedy? Z menu gry nie ma takiej opcji. Ja chętnie dziś zagram. Dodasz mnie, nie mam teraz dostępu do konsoli: CrossSleet
Opublikowano 10 grudnia 201311 l Dodajcie mnie do znajomych i dzisiaj chętnie popykam: Laska_WE. Będę szukał pokoju!
Opublikowano 10 grudnia 201311 l Na jakiej zasadzie dziala czat glosowy w Killzonie ? Tylko przez grupy ? Bo jeszcze nigdy nie slyszalem swojego teamu.
Opublikowano 10 grudnia 201311 l Autor Ustawiłem chyba wszystkie tryby w warzone jakie są i jeden mecz trwał z 40 minut. Teraz zmniejszyłem do 5 misji, jak coś to wbijać - "Polskaaa". PS. Było nas 6. Edytowane 10 grudnia 201311 l przez YETI
Opublikowano 10 grudnia 201311 l Autor Jutro o 18:00 powtórka, gramy warzone na 5 lub 6 misji. Nazwa pokoju "Polska!!!" PS. Wrzucę posta na inne forum, to może zbierze się nas więcej. PS2. Długo was łączyło z pokojem? Edytowane 10 grudnia 201311 l przez YETI
Opublikowano 10 grudnia 201311 l YETI zmienimy może trochę plany, co? Jak poszedłeś to wbiliśmy na innego warzone z większą ilością graczy i szczerze mówiąc- ostro cisneliśmy i było na prawdę spoko. Więc ważne żebyśmy mieli 7 osób i wtedy cała frakcja nasza i spokojnie możemy grać. Bardzo łatwo i szybko do jednej gry wszystkich paruje i do jednej frakcji. Także jutro od 18 znowu gramy, kontaktujemy się przez wiadomości, tworzymy party chat i dołączamy a potem wchodzimy do gry. Potem było nas 4 a i tak było spoko.
Opublikowano 11 grudnia 201311 l Autor Dziś się zbieramy. Cross, zobaczymy ile będzie ludzi, jak więcej niż 8, to programy między sobą.
Opublikowano 11 grudnia 201311 l Problem jest taki, że party chat ma max 8 osób. Niech ktoś założy chata i można grać. Jakby ktoś był chętny to pisać, od 16 mogę już grać ;]
Opublikowano 11 grudnia 201311 l Witam, jestem tu totalnie nowy i zielony, na PS3 nie miałem nigdy potrzeby udzielania się na forum, chętnie bym jednak pograł z rodakami, jak Was znaleźć w grze? Jak wyślę prośbę o dodanie do kogoś z tego wątku kto wygląda na kierownika to będzie ok?
Opublikowano 11 grudnia 201311 l Pewnie, zaproś mnie czy kogokolwiek kto się tu udziela. Potem jak przyjdzie czas to cie dodamy do partychata a potem już z górki.
Opublikowano 11 grudnia 201311 l Autor Witam, jestem tu totalnie nowy i zielony, na PS3 nie miałem nigdy potrzeby udzielania się na forum, chętnie bym jednak pograł z rodakami, jak Was znaleźć w grze? Jak wyślę prośbę o dodanie do kogoś z tego wątku kto wygląda na kierownika to będzie ok? Wybierasz "Wszystkie strefy wojny" i tam nazwy pokoi na biało są stworzone przez graczy. Dziś o 18:00 jak ktoś chętny do gry, to szukać pokoju Polska!!!
Opublikowano 11 grudnia 201311 l Problem jest taki, że party chat ma max 8 osób. Niech ktoś założy chata i można grać. Jakby ktoś był chętny to pisać, od 16 mogę już grać ;] No ale 8 osób ciężko znaleźć, cud że wtedy w 4 osoby pograliśmy. Dzisiaj po meczu BVB na pewno usiądę do multi i będę cisnął do 2-3 rano:P
Opublikowano 11 grudnia 201311 l Wczoraj bardzo fajnie się grało we 4,chat działał dobrze a łączenie bezproblemowe i intuicyjne jak mało gdzie. Tak jak wczoraj po 18 będę i gramy:)
Opublikowano 11 grudnia 201311 l Nice.Wszystko to w ps4 obrabiales ? Edytowane 11 grudnia 201311 l przez tomci23
Opublikowano 11 grudnia 201311 l No klipy na PS4, potem upload na fejsbuka --> ściągnięcie na dysk i tak to zmontowałem
Opublikowano 12 grudnia 201311 l Propsy, Tak btw strasznie dużo póki co jest osób nieogarnietych że np w 4 kiszą sie w małym pomieszczeniu, wystarczy granat i odrazu triple kill. rozegralem pare meczy i jak narazie multi bardzo daje radę, wole go odpalić niż bf
Opublikowano 12 grudnia 201311 l Deathmatch na 24 jest nieogarnięty po prostu, często na respie siedzą etc. Ta gra jest idealna na klasycznych strefach z misjami i max 14 osobami.