Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GTA V - pytania i odpowiedzi

Featured Replies

Opublikowano

Misje Lestera?

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 127,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mógłby ktoś zapytać Yacka czy ksenony montowane w los santos customs to oryginały czy HiD'y z allegro?

• co do łapania żywcem, też mnie to ciekawi bo nie zauważyłem żeby dało sie kogoś związać ani nawet jakolwiek przenieść ogłuszonego (a może ogłuszenie pięsciami i potem pojawi sie opcja noszenia zwłok n

• klikasz w ten tatuaż który aktualnie masz i się usuwa.

Opublikowano

Jak na misjach lestera zarobic w co inwestowac?

Opublikowano

Podczas scenki przy każdej misji Lester mówi jaka firma zyskuje po naszych działaniach. 

Opublikowano

Panowie, rozumiem że po wielkim skoku mogę dokończyć misję epsilonów ? , i jeszcze jedno jak dokładnie zrobić ten pucharek z trzema gwiazdkami ?

Jeszcze jedno zawiozłem jakąś laskę do tych kanibali czy jest jakiś pucharek za to ? i dlaczego na youtube widziałem jak Trevor zostaje wpuszczony do ich wioski ? ja takiej sceny nie miałem ?

Edytowane przez marekjw2523

Opublikowano

Panowie, rozumiem że po wielkim skoku mogę dokończyć misję epsilonów ?

Tak.

Opublikowano

ja franklinem zaprosiłem trevora, i gdy byłem z nim w aucie nie mogłem po michaela zadzwonić :/

Opublikowano

Panowie mam pytanie. Mam zamiar zacząć grę od nowa tak, żeby zrobić misje dla Lestera pod koniec gry i zbić gruby hajs na tym. Haczyk jest taki, że pozaliczalem już mnóstwo stunt jumpów i misji pobocznych, które mi dały fajne rzeczy dodatkowe. Jest więc może jakiś sposób, żeby zacząć samą główna fabułę od nowa, a misje poboczne i inne dodatkowe rzeczy pozostały zaliczone ?

Opublikowano

ja franklinem zaprosiłem trevora, i gdy byłem z nim w aucie nie mogłem po michaela zadzwonić :confused:

Ja też tak mam i stąd moje pytanie :) chyba że trzeba było to zrobić we wcześniejszej fabule, bo ja już jestem pod koniec i może przez to że M i T nie pałają miłością do siebie 

Opublikowano

Panowie mam pytanie. Mam zamiar zacząć grę od nowa tak, żeby zrobić misje dla Lestera pod koniec gry i zbić gruby hajs na tym. Haczyk jest taki, że pozaliczalem już mnóstwo stunt jumpów i misji pobocznych, które mi dały fajne rzeczy dodatkowe. Jest więc może jakiś sposób, żeby zacząć samą główna fabułę od nowa, a misje poboczne i inne dodatkowe rzeczy pozostały zaliczone ?

Szczerze wątpię.

Opublikowano

ja franklinem zaprosiłem trevora, i gdy byłem z nim w aucie nie mogłem po michaela zadzwonić :confused:

Ja też tak mam i stąd moje pytanie :) chyba że trzeba było to zrobić we wcześniejszej fabule, bo ja już jestem pod koniec i może przez to że M i T nie pałają miłością do siebie 

Ja to zrobiłem po skończeniu fabuły. Pierw dzwonisz do M potem do T (albo na odwrót, bez znaczenia) odbierasz ich z wyznaczonych miejsc i jedziesz z nimi na lotnisko.

Opublikowano

Bez problemu wpadło Wam trofeum/osiągnięcie związane z odkryciem całej mapy? Obleciałem wczoraj helikopterem te miejsca, które na mapie jeszcze nie były odkryte, wydaje mi się, że teraz już mam wszystko odkryte, a osiągnięcie nie wpadło :( Jakieś porady? 

Opublikowano

podobno trzeba lecieć też po liniach brzegowych

Opublikowano

Yup, zobacz czy odkryłeś wodę. Aczkolwiek tutaj chodzi o odkrycie wszystkich krain, bo ja nadal mam gdzieniegdzie zakryte miejsca, a trofik wpadł. ;)

Opublikowano

spróbuj odkryć ocean :P naokoło całej mapy można trochę wody odkryć. pewnie jak to zrobisz to wpadnie

Opublikowano

Musisz zrobić pierwszą misję u Doma Franklinem. 

Opublikowano

Cała tajemnica tkwi w tym, że musisz zadzwonić po drugiego ZANIM ODBIERZESZ PIERWSZEGO :)

Opublikowano

panowie już wiem jak zarabić kasę na giełdzie z tymi misjami z zabójstwami, ale mam do was pytanie czy korzystaliście każdą postacią z tych rad od L ? Kupowaliście akcję franklinem potem przeskakiwaliście na M i T i też kupowaliście ? 

Opublikowano

Tak gdyz to mike mial na te chwile najwiecej kasy na inwestycje.