Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

Opublikowano

Z niemiec powystawowe sprowadzają i sprzedają jako nowe drożej :D interes życia

Edytowane przez Wesker

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 874,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

Wczoraj anulowali mi dwa zamówienia (konsole były "dostępne") zatem nie ma się co sugerować tym co mają napisane na stronie ;)

Opublikowano

U mnie od samego rana jest "Towar w drodze". Co on (pipi)a furmanka do Warszawy jedzie ze tak dlugo? :whyyy:

Opublikowano

Velius gdzie zamawiałeś? Ja w MM i status mam jako "zamówienie skompletowane-towar gotowy to wysyłki". Więc pewnie konsolę wyślą w poniedziałek. A zamówiłem (i opłacilem) we wtorek. Tydzień czekania na paczkę. Masakra jakaś :/

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Velius gdzie zamawiałeś? Ja w MM i status mam jako "zamówienie skompletowane-towar gotowy to wysyłki". Więc pewnie konsolę wyślą w poniedziałek. A zamówiłem (i opłacilem) we wtorek. Tydzień czekania na paczkę. Masakra jakaś :/

W Saturnie razem z bonem na zakupy za 100zł Piotr i Pawel :cebula:

Zamowilem minute po kims i ta osoba ma juz dzis do odbioru, mam nadzieje ze wieczorem sie zaskocze milo i bede mogl odebrac w weekend.

Opublikowano

Mozna kupic z dostawą do marketu w swoim miescie. Media Expert sprzedaje tez egzemplaze wystawowe. A przynajmniej sami niewiedza co sprzedają. Gdyby mi sie spieszylo to bym juz po niego jechal ale za 1800 golda to mnie moga cmoknac. Mam jeszcze 80 zl do wykorzystania w Media Markt to poczekam na dostawe.

Screenshot_20170210_164116.png

Opublikowano

Nie da sie zamowic z Media Expert, pisalem o tym juz wczesniej, czy chcesz odebrac w sklepie osobiscie tam gdzie maja czy cokolwiek zrobic wyskoczy Ci "Brak wymaganej ilości produktu w magazynie."

Opublikowano

Media Expert ma błąd na stronie. Tydzień temu jak szukałem prosiaka po wszystkich sklepach to znalazłem u siebie w Lublinie. Było napisane że towar jest dostępny w konkretnym sklepie. Zarazerwowałem i pojechałem. Okazało się że to błąd na stronie. Błąd którego (pipi)a nie naprawili do dzisiaj.

Opublikowano

Zamówienie nr: zostało skompletowane i wysłane pod wskazany adres.

Spodziewany czas dostarczenia przesyłki, to 48h.

O B A M A!!!

:banana:

Opublikowano

Prosiaczki w MM znów dostępne, tym razem do odbioru w Bielsko-Biała. Zobaczymy, czy potwierdzą realizację zamówienia.

Edit:

Witamy,

Informujemy, że Zamówienie 66221541 01  jest gotowe do odbioru.

10 minut tylko czekałem. :obama: Chyba dziś Kubuś pojedzie po swojego Prosiaczka. :shotgun:

Edytowane przez Snake_Plissken

Opublikowano

Niezłą dezinformację mają w Media na tej infolinii. 2 godziny temu mówili mi że paczka wyjdzie w poniedziałek może wtorek. Właśnie dostałem SMS-a że Prosiak czeka już do odbioru w sklepie.

Opublikowano

Prosiak odebrany tak więc żeby nie rozprzestrzeniać jakichś urban legends - konsola nówka sztuka, pudło zaplombowane, wszystko pachnie nowością na kilometr :) Żaden towar z ekspozycji czy coś w tym stylu.

Model konsoli to CUH-7016B

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Forum wypromowało vite teraz pro co będzie następne?

Xbox

Opublikowano

Skoczyłem dziś w drodze do domu do MM w poznańskim M1,gdzie ku mojemy zdumieniu na sprzedaż mieli 7 Prosek.

A jeszcze bardziej mnie zdziwił fakt, że Nioh się wyprzedał w danym sklepie.

Ale to, co najbardziej interesuje czytających ten wątek: Pro zostało rzucone do sklepów i radzę sprawdzić w każdym konkretniejszym MM i pewnie Saturnie. Tylko szybko, bo widziałem gościa z konsolą pod pachą.

Opublikowano

Ja nie widzialem ich na półkach w Saturnie w Arkadii ale cos musieli rzucic bo widzialem dresika z dwoma proskami w koszyku i fakturki i to bylo kupowane na miejscu, a nie sklep internetowy.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Prosiaki i vr po kilka sztuk było rano w media w Gdańsku na Grunwaldzkiej. U mnie już jest :)