Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uncharted 4: A Thief's End

Featured Replies

Opublikowano

Amazon w całych Stanach Zjednoczonych będzie wysyłać U4 w takich kopertach: 

CgR7exlUAAAKQqd.jpg

Marketing poziom ekspert. 

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 545,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Podniecacie sie tym Uncharted jakby nie wiadomo co. Co tak w ogole Naughty Dog do tej pory pokazalo? Jedna dobra gra na PSX, jakies popluczyny na PS2, a o PS3 juz nie mowie. Karykatury gier, nic wiece

• SzczurekPB
    SzczurekPB

jakie miejscówki Najbardziej zróżnicowane Uncharted, Naughty Dog kończy z serią z pjerdolnięciem

• Nie rób tego błędu. Ta gra to przereklamowany gniot. Oprócz grafiki (momentami) to stary odgrzewany kotlet. Dziś wymieniłem na Dooma i już w pierwszych 10 min. było wiecej gameplayu niz w 4h U4. Dla m

Opublikowano

Wysyłanie U4 w kopertach z reklamą U4 nie nazwałbym marketingiem poziom ekspert.

Dobrym marketingiem jest jednak to, co rzeczywiście przedstawia to zdjęcie: przedmiot zupełnie niezwiązany z grami wysłany w kopercie z reklamą U4 ;)

Opublikowano

Nie no, jasne - zwykłe czy inne przedmioty wysyłane w tych kopertach będą oczywiście stosowną reklamą - o to mi chodziło tym stwierdzeniem ;) 

Opublikowano

Z jakiego sklepu najlepiej w tym momencie zamówić edycję specjalną? chodzi mi o pewność dostania w dniu premiery. Po ostatniej sytuacji ze sklepem Electro, gdzie dostałem zwykłą edycję bez słowa wyjaśnienia, chciałbym tym razem uniknąć takiej sytuacji  :)

Opublikowano

Media Markt zawsze dostaje największe ilości na premierę. Zamówiłem tam jakiś czas temu specjalną.

Opublikowano

Z gametrade za 150zł z wliczoną wysyłką ;) musisz tylko mieć kolekcję drake'a ;)

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

26501608141_de56eda805_o.gif

Chyba chcieli pokazać jak będą wyglądały biura SCEE/A po 10.05 ;)

Począwszy od dzisiejszego ujawnienia trybu Plunder można spodziewać się kolejnych wieści o multi. Mam nadzieje, że nie zabraknie KOTH i Hardcore.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Singiel bedzie mial 60fps? Jak nie, to czekam na Ps4 Neo.

Ps. Tak, gry w 30fps wygladaja choojow. Grafa ponizej 60fps zalicza spory downgrade wizualny.

Opublikowano

Pewnie w przyszłym roku wypuszczą Uncharted 4 Ultimate Neo Remaster, w którym dodadzą tryb neo, wszystkie dlc i jeszcze jakieś inne pierdoły.

Opublikowano

Żadnego remastera pod Neo nie będzie, bo gra (według plotek) ma sama wykrywać, że jest odpalona na PS4 Neo i automatycznie odpalać się w tej wersji dopasionej ;)

W przypadku płynnych, betonowych 30 klatek da się przeżyć to, że nie ma 60.

Opublikowano

Da się przeżyć. Ta gra wygląda tak obłędnie, że jestem w stanie wybaczyć 30 klatek.

Opublikowano

Jakby kogoś interesowało, to kod płyty: CUSA04529 i jest multilanguage. 

Opublikowano

A ktoś może wie, czy w edycji kolekcjonerskiej/specjalnej gra będzie w zwykłym boxie, czy od razu w steelbooku? Jeśli to drugie, to trochę kicha. 

Opublikowano

A ktoś może wie, czy w edycji kolekcjonerskiej/specjalnej gra będzie w zwykłym boxie, czy od razu w steelbooku? Jeśli to drugie, to trochę kicha. 

Pojęcia nie mam. W kolekcjonerce Watch_Dogs jest i zwykłe pudełko i steelbook. Zobaczymy ;)

Opublikowano

Czyli, gdziekolwiek zakupie gre, bedzie dubbing PL ?

Opublikowano

Tak ;) Tzn. na terenie EUROPY i pewnie BLISKIEGO WSCHODU  . Jak będę wiedział coś więcej to dam znać ;)

Generalnie hurtownie duże na stanie już grę maja :)

Edytowane przez Graczdari

Opublikowano

Kiepski FAKE :D

A tak poważnie.....możliwe ;) Ja też czekam aż nam wyślą, bo pytania "kiedy?" zaczyna męczyc :)

PS: Zresztą to chyba z Twittera Neila :D

Edytowane przez Graczdari

Opublikowano

no ale z tego co pamietam to kazda gra miala mozliwosc kombo napisy + audio w innym jezyku wiec tu bedzie podobnie ;) zreszta w becie trybu multi tak bylo bodajze ;)

ciekawie kiedy pierwsze recki zaczna wyplywac ;)

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

Z tego co pamiętam, to przy TLoU pierwsze recki pojawiły się z półtora tygodnia przed premierą. Podejrzewam, że będą przecieki jeszcze w kwietniu.

Opublikowano

To nie fake, ręka Neil Druckmanna

Graczdari - jak myślisz kiedy powinniście dostać do sklepu?

Ty ze śląska tak?

Opublikowano

To nie fake, ręka Neil Druckmanna

Graczdari - jak myślisz kiedy powinniście dostać do sklepu?

Ty ze śląska tak?

SONY Polska jak to SONY Polska - wyśle na ostatnią chwile, więc prawdopodobnie będzie 9 Maja z ostrym embargiem na fakturze :-P

Będziemy mieli też druga dostawę z zagranicy (z PL), która będzie na 5-7 Maja :) 100% potwierdzenie uzyskamy za ok. tydzień