Skocz do zawartości

Uncharted 4: A Thief's End

Featured Replies

Opublikowano

Na gafie jest już wysyp screenów, czas gry i inne, nie przeglądam już nic

Wiesz może jak to wygląda z długością gry?

Uncharted 4 singleplayer campaign is around 14 hours long

Edytowane przez Mroku

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 521,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Podniecacie sie tym Uncharted jakby nie wiadomo co. Co tak w ogole Naughty Dog do tej pory pokazalo? Jedna dobra gra na PSX, jakies popluczyny na PS2, a o PS3 juz nie mowie. Karykatury gier, nic wiece

• SzczurekPB
    SzczurekPB

jakie miejscówki Najbardziej zróżnicowane Uncharted, Naughty Dog kończy z serią z pjerdolnięciem

• Nie rób tego błędu. Ta gra to przereklamowany gniot. Oprócz grafiki (momentami) to stary odgrzewany kotlet. Dziś wymieniłem na Dooma i już w pierwszych 10 min. było wiecej gameplayu niz w 4h U4. Dla m

Opublikowano

Nie no kuwra, trzeba się zabunkrować gdzieś na te 8dni, bo każdy screen czy gameplay powodują u mnie nerwowe tiki. Chyba czekam na to bardziej niż na Wiedźmina 3.

Opublikowano

Te 14h z gafa to wydaje mi sie i tak troche rush game, jak podawali trofik skończyć gre w

mniej niż 6h 30

gdy poprzednia część miała 4.30

To będzie ok 16h gry normalne przejście or more jak kto zwiedza

Podbijam hype, soundtrack z U2 :)

Opublikowano

Na gafie jest już wysyp screenów, czas gry i inne, nie przeglądam już nic

Wiesz może jak to wygląda z długością gry?

Jedna osoba pisała na gafie, że jest w 17 chapterze i ma 15h. Nie wiem ile jest leveli, ale zapewne ponad 20, jak w każdej części.

Screen który już był strone wcześniej

ipnxjw.jpg

0_______________________________________________________________O

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Uncharted: Drake's Fortune powtórzone. Uncharted 2: Among Thieves powtórzone. Uncharted 3: Drake"s Deception powtórzone. Hype nie może być większy.

Dawać to ku.rw.a mac teraz a nie za tydzien!

Opublikowano

@ Yeti

Chapterów jest 22.

Cztery nowe szoty, no ale kiepskiej jakości.

j7q9ud.jpg

2113skx.jpg

9ruk5x.jpg

jl1bb9.png

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

mozecie (pipi)a pisac to w spoilerach? moze ktos nie chce odliczac czasu do konca gry wiedzac ile jeszcze ma chapterow przed soba?

Opublikowano

Jak takie drobnostki Ci przeszkadzają to może najwyższa pora już tutaj nie zaglądać biorąc pod uwagę na fakt, że co niektórzy w ową gierę będą grać kilka dni przed premierą, ba nawet już grają  :)

Opublikowano

Ten steelbook : :banderas:  :fsg:

Opublikowano

figurka ładna i wygląda solidnie. brałbym jakbym miał za dużo dudków, ale sam steel też fajny

ciekawe, czy podkręcą wyjściowy poziom trudności, bo jak nie, to od razu hard > crushing 

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

całkiem nieźle jak na pifpaf korytarzykiem i trzymanie lewej gałki w górę po raz piąty

uncharted4_boat-635x357.jpg

1699052635.jpg

Opublikowano

Nie powstrzymałem się i obejrzałem te powyższe foty, OMG jak to wygląda, ps4 zagrzeje się do granic i zdecydowanie jest i będzie to najpiękniejsza gra na konsole.

Opublikowano

W środę. 

Opublikowano

Grafika - brak słów (nie ma spoilerów)

eVi5DkG.pngRWHBrpF.png

fn7ahbo.png

mHaRcJk.png

Edytowane przez Starh

Opublikowano

To z photo mode dlatego wyglądają lepiej niż życie

Przejrzałem swoje stronki teraz i rzeczywiście masa filmików z gameplayu na yt i innych serwisach, niektórzy już walk i znajdzki wrzucają.

Sony już chyba nawet nie jest w stanie nad tym zapanować, nie klikam nic nie przeglądam, szkoda sobie psuć tak epicką gre

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Grę widziałem i grałem, potwierdzam, czegoś tak pięknego moje oczy nigdy nie widziały!

Opublikowano

Na yt juz sa chyba nawet filmiki z zakonczenia. Nic juz nie ogladam, nigdzie poza tym forum nie wchodze i zadnych komentarzy nie czytam bo w koncu sie wpjerdole na jakis konkretny spoiler xd

Cos czuje ze juz w tym tygodniu bedzie mozna dorwac gre w niektorych sklepach

Opublikowano

Wszystkie nowe mapy i tryby do multiplayera będą za free :banderas: Nowe przedmioty, bronie, ubrania itp. będą do odblokowania poprzez grę, nic nie będzie przypisane ekskluzywnie do mikrotransakcji.

26724906131_c2c171320f_k_d.jpg

https://blog.eu.playstation.com/2016/05/02/everything-you-need-to-know-about-uncharted-4-multiplayer/

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

te screeny z roślinnością z poprzedniej strony zapierają dech...jak to było?

U2 - najlepszy śnieg ever

U3 - najlepszy piasek ever

U4 - najlepsza dżungla ever

Opublikowano

Pięknie, do wiosny 2017 multi będzie wspierane. Liczę na jakieś mapki z U2/3.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

nie wiem czy było ale jakiś polski kawałek gameplayu jest na yt ;)

pogrywam teraz w Witchera 3 i myślałem że wygląda efektownie...ale trochę go morduje to anczartet ;) z tego co pamiętam ND raz mówili w wywiadzie przy okazji U2 że z grafą wymieniali się technologią z Guerrilla (dokładniej chodziło o efekt śniegu który później mieliśmy w KZ3), przy matchmakingu pomagało im Bungie...myślę że te kolaboracje między studiami trwają nadal, robią wszystko żeby cisnąć z konsolki max :P no i to przywiązanie do detali Naughty jest już legendarne...jestem przekonany że jeden screen z jaskinii to render z cutscenki i nie uwierzę jak nie zobaczę samemu  :kiss:

ze screenów z gafa widzę też ciekawe naleciałości filmowe, w 3 było trochę z Bourne'a (copypaste włącznie z ujęciem kamery 1:1 skoku przez okno z Bourne Ultimatum) a tutaj pachnie mi Skyfallem (lokacja z końcówki)

szykuje się niezły wygrzew :>

Edytowane przez nero2082