Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Tez musze pozamawiac tanie crapy z dobrymi pudelkami.

Zakupy z ostatnich dni. O istnieniu wiekszosci z ponizszych tytulow tortex wlasnie sie pewnie dowie ;)

dme4js.jpg

Moja kopia Exceed nadal nie dotarła... :< Już się zaczynam stresować, że ktoś po drodze zakosił.
  • Odpowiedzi 33,5 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Mi szła ponad miesiąc.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Witam

Jestem tu nowy wiec nie krzyczcie jak coś s(pipi)ę, wrzucam kilka ważniejszych pozycji upolowanych niedawno! IMG1227JP_enahqwx.JPGIMG1218JP_enahqwh.JPG

I mniej więcej 1/4 mojego pokoju

IMG1202JP_enahqes.JPG

Opublikowano

No cześć, kocham Cię! :) Nintendo rządzi! Super zakupy. Widzę że połączyłeś "pokaż zakupy" z "pokaż pokój" :) Baw się dobrze na forumku i nie przejmuj się fanami Xboxa, kiedyś im przejdzie.

Opublikowano

Czy wszyscy  psychofani nintendo sa tacy jak aux? :/

Opublikowano

Nie, tylko ja słyszę głosy. Figaro, Rayos, Guernica i Ragus to normalne chłopaki.

Opublikowano

No cześć, kocham Cię! :) Nintendo rządzi! Super zakupy. Widzę że połączyłeś "pokaż zakupy" z "pokaż pokój" :) Baw się dobrze na forumku i nie przejmuj się fanami Xboxa, kiedyś im przejdzie.

haha dzięki

Opublikowano

Pominąłeś Czezkiego, będzie oklep.

Opublikowano

Super Mario Land 2 moja ulubiona gra z Mario, razem z Wario Land 1 imo najlepsze platformówki z Gameboya.

Czy wszyscy  psychofani nintendo sa tacy jak aux? :/

Dałem mu plusa,  ale potem się okazało że on szanuje xboxa ;/

Opublikowano

No Mario 2 jest bardzo dobra, aktualnie gram w Warioland :super mario land 3. Nie ograniczam się tylko do marki Nintendo posiadam jakieś 24 konsole Od Atari do Xboxa (tylko dlatego że był w wersji z Star wars)

Opublikowano

Warioland przechodzilem chyba klikanascie razy, chcialem zobaczyc wszystkie mozliwe domy jakie na koniec mogl zdobyc Wario. Dwojka tez bardzo udana.

Opublikowano

@Dajzner: plusik za Valkyrię, NMH i DS.Naprawdę świetne tytuły sobie sprawiłeś :thumbsup:

@Retrohunter: witamy na forum. A co się tyczy pokoju to Nintendo w nim króluje co widać choćby po plakacie Zeldy. Ale ten z SW też spoko. A ta spora ilość Gameboy'ów to z czysto kolekcjonerskiego kaprysu czy też część już "wyzionęła ducha" i zostały na pamiątkę?

Opublikowano

Nie, tylko ja słyszę głosy. Figaro, Rayos, Guernica i Ragus to normalne chłopaki.

Wypraszam sobie, nie jestem normalny :confused:

wspanialy pokoj i retro kolekcja, kocham Cie :*

EDIT

Aaa i milo wiedziec ze jestem oficjalnie nintendofagiem :potter:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Ragus i Guer spoko, ale was to juz zaczynam sie powoli bać.

Opublikowano

@Dajzner: plusik za Valkyrię, NMH i DS.Naprawdę świetne tytuły sobie sprawiłeś :thumbsup:

@Retrohunter: witamy na forum. A co się tyczy pokoju to Nintendo w nim króluje co widać choćby po plakacie Zeldy. Ale ten z SW też spoko. A ta spora ilość Gameboy'ów to z czysto kolekcjonerskiego kaprysu czy też część już "wyzionęła ducha" i zostały na pamiątkę?

wszystko jest sprawne, po prostu okazyjne ceny lub prezenty. Teraz planuje połączyć Advance sp z Colorem czyli podświetlany Color. 

Opublikowano

Biję pokłony dla Media Markt i ich objazdowej promocji Media Markt Tour 2014, która polega na tym, że mobilnym sklepem jeżdżą po miastach. A biję dlatego, że ceny płyt z muzyką, filmów dvd/blu-ray czy gier pc/psp/psv/ps3/ps4/x360 są naprawdę za(pipi)iste.

Poniżej mały przykład tego co zakupiłem:

hSOt68L.jpg

Z ciekawostek dodam:

- płyty z muzyką były średnio po 5-10 zł. Sam zakupiłem płytkę Kim Nowak za 5 zł, czy Limp Bizkit za 6 zł, albo Talk Talk tez za 5 zł.

- gry na PC, na przykład Battlefield 4 edycja Deluxe ze wszystkimi dodatkami była za 50 zł

- na PS4, np. Amazing Spider-Man 2 za 100 zł, Thief za niecałe 100 zł

- na PS3 na przykład była FIFA Word Cup Brasil za 100 zł, Minecraft (lol) za 50 zł, Thief za jakieś 80 zł, może mniej, The Bureau: XCOM Declassified za 40 zł, jakieś Batmany też za 40 zł, dużo tego było - nie pamiętam już wszystkiego

- na Vite gry po 30-50 zł

- na PSP, jak widać powyżej, gry za 10-20 zł.

- filmy DVD za 5-10 zł, blu-ray za 20-40 zł.

- na X360 gry też w super cenach, ale akurat to mnie nie interesowało

Oczywiście wszystkie rzeczy nówki sztuki w foliach.

Patrzcie zatem na stronie MM gdzie teraz jadą ze swoim sklepem i meldujcie się na miejscu. Dodatkowo można było wygrać smartfona za 1 zł. Trzeba było trafić piłką w okrągły otwór w "niby bramce". Tego dnia co ja byłem wygrało ze 20 osób, mi zabrakło 3 centymetrów do szczęścia, piłka poszybowała nieco za wysoko ;)

A no i za kupienie czegokolwiek dawali kody rabatowe, do wykorzystania na stronie MM.

Opublikowano

Zakupy z tego miesiąca, kontrolery do Wii trochę przekroczyły mój łączny miesięczny limit na gierki dla dzieci, ale co tam ;)

15wc51f.jpg

Opublikowano

Same dobre gierki, akcesoria oryginalne, będzie plusik.

Opublikowano

jak bym miał wii u to bym kupił rózowego wiilota :<

Opublikowano

Pasowałby do sukienki, którą zakładam jak odpalam gry Nintendo.

Opublikowano

Metroid M xD.

Popełniłeś wielki błąd.

Opublikowano

39 zł nówka - to nie może się nie udać ;)