Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

ping w temacie nie jest sam: u mnie też leży jeszcze tuzin niezaliczonych gier - i to od trzech lat. Na przykład do tej pory nie zaliczyłem jeszcze MadWorld i kolekcji Ico. To największa wada kupowania gier w ilościach hurtowych. Człowiek tylko nadgryzie część z nich i praktycznie rzadko je dokańcza bo na horyzoncie pojawiają się kolejne.

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

U Ciebe leży tuzin u Pinga setki taka mała różnica :)

Opublikowano

Też mam sporo gierek, które kupiłem, a teraz czekają na swoją kolej.
Często tak mam,że zaczynam jakąś gierkę potem kupuję następną i też ją zaczynam. Potem robi się taka sterta zaległych nieukończonych tytułów,że ich ukończenie nieraz zajmuje mi nawet i kilka lat.
No ale grunt to mieć w czym wybierać :sweat:

Opublikowano

Bo ważą tyle co nic ;)

To są zwykłe piątki do dociążenia się podczas prostego ćwiczenia zwanego biegiem bokserskim. Mi zdecydowanie wystarczą - jestem konsolowym grubaskiem, nie jakimś wyrwidębem :).

A co do tego że w nic nie zagram - część na pewno ogram, część (większa) pewnie nigdy nie zostanie odpalona, ale fajnie mieć wybór. Zwłaszcza, że wielu gier z moich zbiorów nie kupi się ot tak po prostu na allegro gdy najdzie Cię ochota. Hobby plus wygoda, przyjemne z pożytecznym :).

Opublikowano

Ping, jesteś oazą spokoju :) Serio, podziwiam twoją cierpliwość. Setny raz widzę ten sam zarzut, a Ty zawsze grzecznie odpowiadasz to samo :)

Opublikowano

Tylko pececiarzy tu brakowało. :/ "zakupy growe" [*]

Opublikowano

No nie, hańba! W nienawiści do PC, tak zostałem wychowany. Ale minusa nie dam, bo patrząc obiektywnie to też growy zakup :)

Opublikowano

Ładny sprzęcik :) pewnie parę stówek więcej niż PS4 :o

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Tylko pececiarzy tu brakowało. :/ "zakupy growe"

Pecetowe zakupy growe są dobre , tylko czemu żaden się nie chwali zakupionymi grami? O, np. w ten sposób.

14562326951_bac80859d2_b.jpg

Ale i tak cyfrowe zakupy nie mają startu do pudełek.

14564041814_20f3e10bcc_b.jpg

14379095208_66881c9c18_c.jpg

14379041460_c4dd2a6964_b.jpg

Kolejne miesiące a w obozie Nintendo brak gier. No cóż, N samo się  tak zrobiło - współczuć im za arogancje nie będę.

Opublikowano

Najnowsze zakupy, wreszcie sobie ogram Alana Wake'a :)

1197xj9.jpg

Opublikowano

Nareszcie doszla paczka z Zeldami. Do tego udalo mi sie wyrwac ultra rare kopie Wiedzmina BE (Biedronka Edition)

mvjmvl.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Witam pochwalę się moimi zakupami z ostatniego miesiąca. Najważniejszy zakup to Wii U z dodatkami :)

10468068_785311524842057_268596805810760

Do tego około 10 cyfrowych gier na steam (ale wiem że to nikogo) oraz Zelda Wind Waker, Wonderful 101 i Injustice na Wii u cyfrowo czy Strider, Transistor, Child of Light i Valiant Hearts na PS4

Edytowane przez blantman

Opublikowano

O wielki padzie, co tu się dzieje! Nintendo, Mario, Zeldy.. rządzicie ziomki!

Opublikowano

O rany panowie, wchodze tu prawie codziennie, bo juz mnie normalnie ciekawosc dopadla i za kazdym razem widze foty z nowymi zakupami. To wyglada jak jakis wyscig. Wy chyba cale wyplaty na te zakupy wydajecie. Bez urazy, ale u niektorych takie przypadki sie juz specjalnie leczy... 

Opublikowano

genjuro: 500-600 zł to raczej nie całe wypłaty, niektórzy w tym kraju żyją jednak za trochę więcej niż minimalna krajowa, serio ;)

A nie dziwi Cię jak miliony ludzi w Polsce wydaje co miesiąc po 400-500 zł na papierosy albo alkohol?

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

O rany panowie, wchodze tu prawie codziennie, bo juz mnie normalnie ciekawosc dopadla i za kazdym razem widze foty z nowymi zakupami. To wyglada jak jakis wyscig. Wy chyba cale wyplaty na te zakupy wydajecie. Bez urazy, ale u niektorych takie przypadki sie juz specjalnie leczy... 

Każdy robi ze swoją kasą co chce. Panowie mają hobby i to się ceni - fajnie zobaczyć, jak ludzie kupują dużo gierek i jak wspierają tę branżę, więc pojęcia nie mam co w tym takiego "chorego" że trzeba to leczyć.

Opublikowano

Jedni wywalają masę kasy na alko+fajki inni wolą sobie gierki kupić. Imo druga opcja o wiele lepsza,już nie mówiąc o zdrowiu.

Opublikowano

Nie porównywałbym tego z alkoholizmem etc :) Ja wydaję na gry i sprzęt do grania tyle że do końca miesiąca mam co jeść, za co rachunki opłacić i na paliwo do samochodu starczy. W tamtym miesiącu kupiłem jeszcze 6 tomów malazańskiej księgi poległych więc nie tylko gry. Tylko że widzisz ja gram i sprzedaje u mnie kolekcji nie doświadczysz z grami. Kolekcjonuje tylko książki. Aby kupić takie ps4 pozbyłem się xboxa z grami. Aby kupić teraz wii u oraz kilka gier poza wypłatą sprzedałem kilka gier w które wiedziałem że już nie zagram :).

Opublikowano

Kasa musi byc wydawana tylko na rozrywki akceptowane przez ogol: wakacje (najlepiej Egipt), piwsko, jakies szmatlawce typu fakt. Kto kupuje gierki, muzyke, ksiazki ten frajer...  Czasami mam wrazenie, ze nasz kraj strasznie obrodzil w ludzi kalkulatory co po jednym spojrzeniu wyliczaja innym ile i na co wydali. Nie sadzilem, ze do tego tematu wchodza ludzi co im zylka pierdzaca sie wydyma podczas czytania postow.

Edytowane przez decoyed

Opublikowano

Ostatnio usłyszałem w towarzystwie coś takiego:

"No i idzie ten nienormalny po parku i wiesz co robi? Czyta książkę!"

Tu pada pytanie (nie pamiętam czy moje) - "A jakby szedł i pił piwo?"

Odpowiedź: "No to już by było bardziej normalne"

:D