Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Wolałbym Ryu ale cieszę się że wreszcie mario trafiłem i to 2 razy.  Chris sprawdź w google arcade block :)

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

OwuOoOB.jpg

tak na szybko nieplanowane zakupy dnia (kto takich nie ma)

następna do kolekcji PS1 (bez kabli, 13zl)

TV CRT, chyba 14" (30zl)

6 sportowych gier (16zl za wszystko, pudelka w stanie idealnym, wiec jak nie patrzeć to i tak dobre na wymianę zniszczonych) 

= pełno fun fun

Opublikowano

(pipi)a też sobie musze strzelić taki telewizorek, najlepiej sony do ps2 i psxa

Opublikowano

(pipi) też sobie musze strzelić taki telewizorek, najlepiej sony do ps2 i psxa

Hehe u mnie najlepiej bo w kąciku retro mam philipsa na którym grałem na swoim pierwszym play station które chyba dostałem na komunie. nigdy go nie zamienie :D

No chyba ze sie rozje.bie

Opublikowano

m2aL1SI.jpg

iy7VQTb.jpg

Opublikowano

Yeah! GOTY przybyło do mojego konsolowego królestwa. To u mnie taka świecka tradycja, co roku o tej porze kupuję kodzika. Tak, dziś jestem Januszem gejmingu i cebulakiem. I dobrze mi z tym!

54emut.jpg

Opublikowano

Niestety serii Call of Duty od edycji MW2 mówię stanowczo NIE! Myślę, że tamta część była apogeum tego co dało się wycisnąć z tej serii, póki nie wrócą do II wojny światowej albo czegoś w tych klimatach będę na nich wieszał psy.

Opublikowano

Jeszcze na najgorszą platformę ;/

Opublikowano

To jak ? Cod'a już nie wolno kupić czy nie wolno go kupić na konsolę Sony? 

Edytowane przez Krizz

Opublikowano

Nie wolno. Każdy zakup trzeba teraz konsultować z radą etyki forum psxextreme.

A ja to serdecznie pier.dolę i gram w to co mi się podoba. Aux gratuluję zakupu, sam wciągnę swoją kopię, jak już się z Ghostem uporam.

Opublikowano

A ja to serdecznie pier.dolę i gram w to co mi się podoba.

+1000

Dzięki za plusika, na Ciebie zawsze można liczyć. Forumowi pieniacze kiedyś dorosną (lub nie) i zrozumieją że prawdziwy gracz gra sobie w co mu przyjdzie ochota, bez patrzenia na trendy, antytrendy itd. Gram bo lubię i już.

Opublikowano

ping jaki rak branzy

Lepsze to, niż kierowanie się dziwną modą typu "nie kupujemy gier od dużych wydawców, bo są duzi i zarabiają pieniądze, a to jest niefajne".

A ambitne gierki z nietuzinkową fabułą też kupuję. Podejrzewam, że w ciągu miesiąca więcej niż niektórzy w ciągu roku.

Opublikowano

jakie trendy

je.baj coda, bedzie zgoda

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Ping jak desperacko probuje odciagnac forumowiczow od prawdy, a mianowicie od tego ze jest achievementowa dziwka i granie samo w sobie nie sprawia mu zadnej frajdy. 

Rak branży. 

Opublikowano

Czyli można grać we wszystko jak sprawia ci to frajdę ale zbieranie achievementów to rak branży <ok> 

Opublikowano

Ani tak, ani tak. 

Opublikowano

CoD to rak branży, ze swoimi corocznymi edycjami i mappackami do każdej edycji na silniku Quake III a dwóch typów, twórców marki wyje,bali na bruk bo nie chcieli uczestniczyć w tej farsie :)

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

cod jest jak mac donald - smakuje wszystkim jest odgrzewanym kotletem z przyprawami, każdy wie, że jest niezdrowy, ale nikt się nie przejmuje, że firma niszczy ziemie tak jak acti niszczy branże grową. Jest mała grupka ludzi, którzy widzą co się dzieje i stawiają jawny sprzeciw takim praktykom i nie kupują w makdonaldzie czy gierek od acti, ale niestety jest zalewana przez głupią mase, która kieruje się swoimi egoistycznymi pobudkami aby mieć troche funu na chwile.

Rak branży.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ping jak desperacko probuje odciagnac forumowiczow od prawdy, a mianowicie od tego ze jest achievementowa dziwka i granie samo w sobie nie sprawia mu zadnej frajdy. 

Rak branży. 

LOL TYPIE ZOBACZ JAKIE MAM RATIO 50% PRAWDZIWY DZIWKA ACZIWMENTOWA MA CO NAJMNIEJ 80% NIE ZNASZ NIE OCENIAJ :taknieco:

Swoją drogą acziwmenty to zbawienie i jednocześnie rak branży. Zbawienie, bo można się pobawić dłużej gierką, albo sięgnąć po coś, czego by się nie tknęło. Rak, bo kolejna dostawa jRPGów łypie na mnie z półeczki, a wiem, że nie zagram w nie w najbliższym czasie bo trzeba dziwczyć :(.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Casuale jak plusuja raka branzy xDDDDD