Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem kupiłem w pakiecie z nmh od jednego z forumowiczów. Xm są na dysku :cool:

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

e, chyba jednak standard cenowy.

Jak obbadasz Sama i Bladewolfa do MGR to daj znać jak się sprawują, bluber, sam się czaję na nie. :lapka:

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Przyszedł odtwarzacz do Danganronpy i Persony 4.

Konsola świetna, 3ds wygląda przy vicie jak tania zabawka, no ale liczą się gry.

xjPi6Th.gif

Swoją drogą niby nie ma gier, a podczas ostatniej promocji nie wiedziałem co kupić, tyle było świetnych tytułów w przecenach. 

Opublikowano

Vita ma sporo swietnych gier, Janusze_PL mowia ze nie ma gier bo oni by chcieli 20 assassins creedow, unchartedów i przenosnego Ordera. Dla fana jrpg i japonskich gierek to swietna konsola. No i mozna tez kupic troche klasykow z PSX/PSP i ograc sobie.

Edytowane przez Velius

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Xbox_One_White.jpg

:banderas:

Edytowane przez Kris77

Opublikowano

ile dałes za mad worlda?

chyba stanęło na 10 zł ( 30 zł za NMH) i tak zarobiłem, bo kupiłem go za funta :janusz biznesu: :P

Edytowane przez chris85

Opublikowano

:F jak byś miał jakieś tanie gierki na nintendo, dowolne tytuły za kilka funtów, jak madworld, nmh, (z tych lepszych ofc) to weź, płace jak za prezydenta!

Opublikowano

przeciez madworld chodzi za jakies 20zł na allegro

Opublikowano

A ja po tygodniu zabawy z Xboxem zainwestowałem w obserwujące mnie oko i kilka niezbędnych aplikacji oraz TV Klip do oka.

Wydawanie komend drużynie w Fifie 15 przez kinecta wymiata, to serio działa.

smWsoHh.jpg

6UufZWG.jpg

uEFJqHg.jpg

Opublikowano

przeciez madworld chodzi za jakies 20zł na allegro

już dwa kupiłem i raz okładka francuska (aukcja była że ang) a drugi raz sklep olał zamówienie i 3ci tydzień sie z nimi yebie.

Opublikowano

9fa4bf8da60a35d896092a2302148705.jpg

A to moje zakupy. W końcu coś co można odpalić gdy brak konsoli PS4 w otoczeniu :D

Opublikowano

Zrobiłem ostatnio tłuste zakupy zarówno cyfrowe jak i pudełkowe, ale wczoraj dotarło to:

150696-Half-Life_(USA)-5.jpg

Mam całe mnóstwo grania na kolejny rok.

Opublikowano

Kilka gierek na stare platformy z ostatnich tygodni. Większość japońszczyzny leciało raptem kilka dni, co nadal nie przestaje mnie zadziwiać.

mpdP9nc.jpg

Co to za tytuł na PS3, ten z Tekkenem na okładce? Jakaś kompilacja? Pierwsze widzę...

18926920683_650d592dfc_b.jpg

Yay, kolejny miłośnik taiko :) Właśnie wyszła nowa część, na Vitę, ale bez bębenka to jednak nie do końca ta sama radość.

I PoPoRoCrois na PS2 .... bardzo chcę zagrać, w obie cześci. Grałeś już w którąś?

kypq, kontroler to Pop'n'Music masz czy grasz na padzie?

Opublikowano

Co to za tytuł na PS3, ten z Tekkenem na okładce? Jakaś kompilacja? Pierwsze widzę...

Tekken 6, Tekken Tag 2 i Soul Calibur V. Wszystkie na jednej płycie.
Opublikowano

Normalnie w sklepach stacjonarnych to stoi na polkach :)

Opublikowano

A to moje zakupy. W końcu coś co można odpalić gdy brak konsoli PS4 w otoczeniu :D

Dobrze, że do DK masz inne platformówki, tak na wypadek, gdyby Ci się nerwy zszarpały ;)

Opublikowano

Dobrze, że do DK masz inne platformówki, tak na wypadek, gdyby Ci się nerwy zszarpały ;)
No akurat DK wciąga i nie szarpie nerwów teraz :D Yoshi bardziej xd
Opublikowano

Nie wiem kiedy to przejdę ale cebulo-kupony z biedronki pozwoliły zakupić to w niezłej cenie (109zł z wysyłką).

15hh10y.jpg

Opublikowano

943e8ed39e617ebbmed.jpg
Resident Evil 4 i manhunt nówka w folii :obama: