Opublikowano 11 maja 20168 l Activision Activision, no ladnie. Czyli, do kostki WC dorzucaja platne dlc w formie tej zafoliowanej gry ? Ten zolty glut, to pewnie przepustka sezonowa do kostki. Activision takie dobre.
Opublikowano 11 maja 20168 l Piękny zestaw Residentów, ta seria odżyła na Gamecubie. Ale wiesz że niemiecki RE4 jest wykastrowany z bonusów (Merce i Ada) ?
Opublikowano 12 maja 20168 l pewnie chce zglebic L0RE zeby mu pozniej nie mowili ze zaczyna od jedynki
Opublikowano 12 maja 20168 l niech się zgłosi do roziego, on ma pdfy z książkami bo to nie wypada bez przeczytania podchodzić
Opublikowano 12 maja 20168 l Juz je usuneli i nie da sie ich ogarnac a wielka, wielka szkoda bo jaralem sie tym wydaniem :(
Opublikowano 12 maja 20168 l kupiłem to guwno obejszczane, miałem brać EK, ale kermit powiedział cyt. "i postawisz na półce jak jakiś bluber" no i wziąłem zwykłą ze steelbookiem gratisowym
Opublikowano 12 maja 20168 l Nie cierpię wchodzić do tego tematu w okresie jakichś dużych premier przereklamowanych "megahitów AAA", bo strasznie monotonnie się robi, ale tym zdjęciem Szejdj pozamiatał.
Opublikowano 12 maja 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. OK może czas przyhamować z tymi zakupami Edytowane 12 maja 20168 l przez raven_raven
Opublikowano 12 maja 20168 l ahahah kruk wykupil wszystko na steamie to teraz pudełka zbiera a kiedy ostatni raz w coś grałeś?
Opublikowano 12 maja 20168 l ahahah kruk wykupil wszystko na steamie to teraz pudełka zbiera a kiedy ostatni raz w coś grałeś? granie w gry? A po co to komu?
Opublikowano 12 maja 20168 l Wiesz, że dopiero teraz to zauważyłem? Folia bąbelkowa najwyraźniej była u(pipi)ona czymś, bo wzór pasuje właśnie do folii wyściełającej kopertę.
Opublikowano 12 maja 20168 l Właśnie chciałem pisać, że PINGERA muszę na IRC-u zapytać i na pewno będzie wiedział co z tym zrobić Dzięki
Opublikowano 12 maja 20168 l ahahah kruk wykupil wszystko na steamie to teraz pudełka zbiera a kiedy ostatni raz w coś grałeś? Granie w gry jest przereklamowane #teamzakupy