Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Ping czemu musiałeś wziąć Wolfensteina?  

No chumrka dopier.dala zaje.bistym stuffem, dupa mocno boli jak widze fotki zakupów. 

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Blubcio, bo nie mam go na X360, a przecież idę w fullset :rayos:

Opublikowano

Ping, ale ta SegaSaturn wygląda na szarą. Chyba, że coś źle przeczytałem albo to kwestia robienia zdjęcia kartoflem w piwnicy.

Opublikowano

tak dla równowagi - jeden szrot (w sumie fajnie sie gra) i jeden mesjasz sprzed lat :)

DDSKeNs.jpg

Plus za WipEout. Daj znać czy da się w to grać po tylu latach.

Pytanie. Oczywiście! Ja regularnie odpalam 2097 i dalej daje czadu.

Opublikowano

Już dawno nic nie wstawiałeś, widzę ożywienie w temacie ;)

Niestety 'życie' zbierało żniwo i ograniczyłem internetowanie.

Ping, ale ta SegaSaturn wygląda na szarą. Chyba, że coś źle przeczytałem albo to kwestia robienia zdjęcia kartoflem w piwnicy.

Sega-Saturn-JP-Mk2-Console-Set.jpg

Sega-Saturn-JP-Mk1-Console-Set.jpg

To wina aparatu warteego 20zł.

Opublikowano

No nie wiem, dla mnie to na pierwszym zdjęciu, to nie jest biały, ale kij z tym :P

Opublikowano

@Ping: plusik za Satka. Piękną konsola z masą świetnych gierek,które można wyrwać za grosze jeśli celuje się w  japo wersje. Ciągle sobie mówię,że kiedyś ją kupię i oby się tak stało. A tak z ciekawości to ile cię wyszła ta konsola? Do niej trzeba było jakąś przełącznik/przetwornik napięcia czy coś w tym stylu? Bo kiedyś o tym czytałem.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

zNY3yhU.jpg

druga vita i jakieś gierki oraz bonus od kolegi ragusa, a więc stulejki zaciskania ciąg dalszy

Opublikowano

w sensie ze teraz masz dwie vity? jedna na sofcie 3.60 druga juz na 3.61?

zastanawialem sie ostatnio czy nie brac bo za jakis czas ceny vit z softem 3.60 pewnie pojda ostro w gora jesli scena faktycznie cos konkretnego z henkaku wyciagnie

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zakupy z ostatniego miesiaca:

USfKdZe.jpg

Najwiecej jak widac na martwa vite, jakos prawie zawsze sie tak dziwnie sklada :(

Opublikowano

trialsy i grand kingdom skad i za ile?

Opublikowano

tumblr_oc645uGnEX1vrcbv0o2_1280.jpg

tumblr_oc645uGnEX1vrcbv0o1_1280.jpg

Solsy cyfrowe, bo tańuszko. A w końcu się skusiłem na Niko my Cousin Goty edition.

Opublikowano

Serio aż taki dobry? Byłem do niego dość sceptycznie nastawiony. Wziąłem w sumie w ostatniej chwili bo był za piątaka. Odpaliłem, chwilkę zagrałem i w sumie zapowiada się lepiej niż myślałem. Spodziewałem się czegoś w stylu RTSa, a tu jak na razie wygląda to trochę jak strzelanka pokroju starego Alien Shooter.

Opublikowano

jedyny dobry killzone

i trudny skur,wysyn

Opublikowano

dokladnie tak, liberation to najlepszy kilzone szkoda ze nie zrobili drugiej czesci na vite ;/

Opublikowano

KZ Liberation :banderas: jaki ja byłem zdziwiony, kiedy odpaliłem kopię, którą dostałem na święta w austrii a tu w grze po PL gadali :fsg: cudowna gra, szkoda, że nie da się już w legalny sposób piątego chaptera zgarnąć (chyba, ja jużmusiałem kombinować), ale od czego jest internet :lapka:

Opublikowano

@Ping: plusik za Satka. Piękną konsola z masą świetnych gierek,które można wyrwać za grosze jeśli celuje się w  japo wersje. Ciągle sobie mówię,że kiedyś ją kupię i oby się tak stało. A tak z ciekawości to ile cię wyszła ta konsola? Do niej trzeba było jakąś przełącznik/przetwornik napięcia czy coś w tym stylu? Bo kiedyś o tym czytałem.

Cos kolo 300zl. Juz nie pamietam bo zamowiona byla jakos w kwietniu. Transformator napiecia to mus. Gierki fakt, ostatnio za Guardian Heroes w ladnym stanie zaplacilem 150zl, gdzie PAL pewnie styrany by kosztowal 500. Gorzej ze shmupami, na te lepsze jednak wciaz trzeba wydac 300-600zl.

Opublikowano

Dzięki za info.

Co się tyczy shmupów to trzymają cenę na wszystkie platformy.Taki urok owych gierek. Z takich droższych tytułów na Satka to podoba mi się Bulk Slash. Pół biedy,że jest emu i można go sprawdzić bez konieczności pozbywania się paru stówek.

Opublikowano

patrzcie co jest grane  :xboss:

032883e4466629e6med.jpg

je.bany mediamax, wczoraj była gra gotowa do odbioru, a te patałachy nie zrobiły aktualizacji statusu i nie dostałem smsa powiadamiającego. Wiedziałem, że powinna być wczoraj i poszedłem przed zamknięciem dowiedzieć się gdzie moja gra video, a oni wielkie ku.rwa oczy, że co ja tu robię jak nie dostałem smsa. Dobrze, że dziś sam poszedłem i dobrze, że nie byłem autem bo taki roztrzęsiony nie mógłbym prowadzić. Będzie trochę grania na ostatni tydzień urlopu i umili czekanie na Girsy.