Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mam i ja, wolne miejsce na DQ8 który wychodzi w przyszłym roku

4vHnlEL.jpg

Opublikowano

15i5cae.jpg

Shovel Knight cyfrówka (druga kopia, tym razem na 3ds),

+ Axiom Verge na wiiu poza zdjęciem.

Tyle dobra, że nie wiem gdzie wsadzić ręce.

Opublikowano

w majtki :banderas:

Opublikowano

Piękny wysyp porządnych gierek, zazdroszczę że już gracie w Dragona.

Opublikowano

Nareszcie odnalazłem swoją Karynę :banderas:

UpNcAVy.jpg

Opublikowano

Jesteś juńciu, ale plusów poleciało. Mam olbrzymi sentyment do Dragon Questów, a siódma część na psxa była moim dziewiczym tytułem z tej serii. Przy okazji był to rpg, przy którym spędziłem najwięcej czasu (około 250 godzin).

Opublikowano

Kurde, ale narobiliście smaka... Chyba w końcu trzeba będzie kupić 3DS'a i nadrobić kilka gierek dla dzieci

Do mnie dzisiaj przyszła paczuszka z zagramanicy z jego amerykańskim odpowiednikiem DW7 (na wersję wersję na 3DSa przyjdzie czas, wierzę):

2exlezt.jpg

Opublikowano

U mnie też trochę nintendo ale akurat nie DQ

ahsG0yK.jpg

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

obrazek z cyklu - znajdz jedna gre ktore psuje zakup sztosow

Opublikowano

Nie grałeś nie oceniaj

Opublikowano

Do grania na lapku w jakies stare gry. 

79WVVWH.jpg

Opublikowano

ahsG0yK.jpg

:banderas:

Opublikowano

z4avc.jpg

Grę kupiłem na urodziny jednemu z najlepszych kumpli. Nie będę ukrywał, ze trochę prywaty w tym jest, bo to tak jakbym prawie sobie kupił :)  Do pełni szczescia brakuje dla niej tylko BC na One :(

Opublikowano

Duży plus za NG3RE. Niedoceniona część serii. Dużo grywalności w różnych sceneriach plus masa misji pobocznych do masterowania po ukończeniu gry.

Grywalne kunoichi - Ayana, Momiji, Kasumie różniące się w prowadzeniu.

A dla tych co się wkręcą naprawdę głęboki system walki z np. shuriken cancelami czy szybkim strazelaniem z łuku.

Opublikowano

Duży plus za NG3RE. Niedoceniona część serii. Dużo grywalności w różnych sceneriach plus masa misji pobocznych do masterowania po ukończeniu gry.

Grywalne kunoichi - Ayana, Momiji, Kasumie różniące się w prowadzeniu.

A dla tych co się wkręcą naprawdę głęboki system walki z np. shuriken cancelami czy szybkim strazelaniem z łuku.

Podzielam to zdanie w całej rozcigłości. Czy tak wygladjca i ruszajaca sie gra może być zła?

I ten Lunar!!! :banderas:

Podstawowa wersja NG3 to był niestety potężny plaskacz w twarz fanów. Niedopracowany,niepłynny, a do tego okrojony z zawartości słabiak. Gdyby nie jak zwykle fenomenalny system walki to byłby to wręcz kupsztang. Na szczęście RE naprawia wszystkie te błędy.

Opublikowano

ahsG0yK.jpg

Ale wiesz o tym, że ori to tylko kod na cyfrową wersję z amerykańskiego konta? No chyba że czegoś nie wiem.

Opublikowano

Ale wiesz o tym, że ori to tylko kod na cyfrową wersję z amerykańskiego konta? No chyba że czegoś nie wiem.

"Definitive Edition" jest na płycie, kod to sama podstawka dodawana jako "bonus" :-)

Uuu to nie wiedziałem nawet.

Dzięki za oświecenie.

Opublikowano

Marcin na xo nie ma czegoś takiego jak amerykańskie konto, regiony możesz zmieniać w locie

Opublikowano

Marcin na xo nie ma czegoś takiego jak amerykańskie konto, regiony możesz zmieniać w locie

Jak chciałem ją kupić kilka miesięcy wstecz to byłem przeświadczony, że w pudełku jest tylko kod na grę do pobrania z amerykańskiego konta + soundtrack na cd.

Teraz juz wiem, że temat zakupu tej gry wrócił dla mnie.

Opublikowano

Zamów sobie na vgp akurat mają darmowa wysyłkę na zamówienia powyżej 40 can

Opublikowano

Mam i ja! Ależ to jest dobra gierka :obama: Już dawno temu ją zamówiłem na CDP no i wyobraźcie sobie że nie dotarła do mnie na premierę. Zasadniczo nasz ulubiony atencjusz i pan cyklista mieli rację żeby ruszyć tyłek i podejść do GameOver. Wybrałem się tam mimo deszczu no i mam. Dzięki chłopaki za radę! Kupiłem też trzeciego już 3DSa wraz z grą generacji (329zł w Saturnie). A na końcu różne petardy z ostatniego tygodnia. Fajnie być konsolomaniakiem!

w9wavb.jpg

11juj3m.jpg

6nxbti.jpg

Opublikowano

Pora wreszcie zakosztować PRAWDZIWEJ ósmej generacji, zamiast cały dzień ściągać patche do PS4/XOne. :reggie:
20160918_125056.jpg
Propsiki za Bayo lecą do Blantmana, reszta sprzętu pachnie nowością i seksem. Zelda w selects, ale egzemplarz dołączany do konsoli, więc nie wypada wybrzydzać. A teraz pytanie do doświadczonych Nintendofagów: czego jeszcze potrzebuję (w sensie osprzętu, pomijając TV i prąd w gniazdku), by w pełni rozkoszować się tą Maszynką Szczęścia?